View Full Version : Безкрайно не сигурна и чувствително ..имам нужда от помощта ви..
Преди време писах тук, потърсих темата, но явно след преконстроирането е изтрита.За това реших отново да ви помоля за съвети.Познаваме се от скоро, харесах го просто защото се държеше мило с мен, но и с всички останали..виждах, че от време на време ме поглежда (но всичко беше незначително) докато разбрах, че близката ми приятелка му е разказала всичко и той е казал, че няма чувства към мен.., трудно го приех, но свикнах..след това той някак се отдръпна от мен не и говорим ..то не, че преди много си говорихме, но за момента спряхме напълно..започна да гледа някак повече..и не след дълго разбрах, че ходи с момиче от съседсния клас..почувствах се ужасно, той усети и някак стана гузен..пове1ето пъти когато бяха заедно..прегръщаха се или се целуваха той гледаше в мен..случи се така, че отсъствах..бях зле..бях с холтер когато отидох на училище той беше скъсал с нея..от този ден нещата се промениха..започна да гледа толкова много, малки разговори ..преди когато видеше, че го гледам си махаше погледа,а сега продължава да гледа...примерно днес се качвах по стълбите , а той вървеше от едната ми страна и някакав малък се беше затичал и се блъсна в мен подчертавам дори не се докосна до него и той каза "еее леко бе нисък" ..стана ми странно...после бях на спирката с един приятел и си гоовирхме попитах го дали гледа докато минава и той каза да ..тъкмо отмина 'моя човек" и приятеля ми го извика той се обърна и леко с еумсихна " аз му акзха "не не нищо" някак си странно беше, приятеля ми ми каза, че щякл да го пита дали иска да излезем ...отказаа му беше преди повече от меец..толкова се промениха нещата от тогава..незнам какво да направя..може би ще кажете, че си въобразявам,че ме гледа..но не е така много хора го казват..приятелите ми ме съветват да говоря с него да го поканя да излезем..но просто не мога...срамежлива съм и безкарйно чувствителна..единствения път когато бих казала такова нещо е ако съм сигурна, ч еима чувства към мен..а аз незнам....Моля ви дайте съвети без да ме упреквате..да вярно е правила съм грешки..но съм нормален човек като всикчи вас и това е допустимо .. Благодаря предварително
Като чета... надали имаш 14 години... за правопис да не говорим...
Ми направи му един-два намека и то ще си проличи ,ако те харесва. :)
Или накарай пак приятелката ти да го пита... :lol: :lol:
Enchanting
12-12-2011, 13:51
По- добре не карай приятелката ти отново тя да говори с него... щото виждаш резултата.
приятелите ми ме съветват да говоря с него да го поканя да излезем..но просто не мога...срамежлива съм и безкарйно чувствителна.
ии да говори с него и му прави намеци... това е начина
По- добре не карай приятелката ти отново тя да говори с него... щото виждаш резултата.
приятелите ми ме съветват да говоря с него да го поканя да излезем..но просто не мога...срамежлива съм и безкарйно чувствителна.
ии да говори с него и му прави намеци... това е начина
Ние не си говорим смао се гледаме.. и от време на време по някоя дума.....прриятеля ми ми каза да му предложа да излезем..но никакъв шанс..
BrokenInnocence
12-12-2011, 16:05
Преодолей притеснението. Така или иначе ще ти се наложи да го направиш, защото тая срамежливост ще ти е пречка цял живот. Колкото по-рано, толкова по-добре. Кое е най-лошото, което може да стане? Той да ти каже, че не иска да излезе с теб. Голяма работа. Ако стане така, махваш с ръка и продължаваш. Няма нищо от, което да те е срам. Но пък представи си ако каже да. Ако ще се почувстваш по-сигурна, както казаха и по-горе, първо пробвай с някой намек. Усмихвай му се повече, пробвай да завържеш разговор по-дълъг от "Здрасти". Така може и да си проличи той дали има наистина интерес към теб.
ами надявам се да се получи...иначе мислите ли, че има някакъв интерес към мен ?
kinkygirl
12-12-2011, 16:25
Съгласна съм с горните 2 мнения! :) Наистина е време да си поговорите,на мен ми се е случвало същото нещо..Но накрая се случи така че го преодолях...Имаш избор..Действай! А пък и ми изглежда че и двамате се срамувате,но наистина някой трябва да направи първата крачка,но ако наистина имаш силни чувства пробвай :)И помни: Не признавай прекалено много! Нека той ти каже ,все пак не си ти тази която трябва да прави предложение нали? ;) Успех! :)
kinkygirl
12-12-2011, 16:27
Относно интереса..ти сама ще си го познаеш! ;) Би трябвало да има интерес.. :) Не че ще преценя така като чета,но мисля че може да има =)