View Full Version : Какво мислите за зарибяването по...?
Всеки ден,навсякъде слушам,"..знаете ли с кого се зарибявах вчера по skype/facebook",а после като се видят се правят на непознати и се подминават като малки гари :shock: ,тъпо е и ми е писнало постоянно да слушам такива глупости.Вие какво мислите? :(
ivcheto0o
12-12-2011, 15:15
Ми хубаво да се зарибяват хората където и както искат,ама после е наистина тъпо на живо и дума да не си казват.Аз лично този тип взаимоотношения не ги харесвам,предпочитам си разговорите на живо.
anonymous708973
12-12-2011, 15:17
Около мен няма такива изцепки, имаше преди, като бяхме по-малки, някъде по времето на Импулс.
ADMIRALKA14
12-12-2011, 15:18
Аз лично съм против тези зарибявки и връзки през мрежата, ако нямаш смелостта да застанеш пред този човек, да го погледнеш в очите и да го заговориш то по добре си стой отстрани, и си трай.
SisiStrange
12-12-2011, 15:22
Думата "зарибявам" от край време ми е много смешна. :D
Думата "зарибявам" от край време ми е много смешна. :D
http://dariknews.bg/uploads/news_images/200912/photo_big_450970.jpg
kinkygirl
12-12-2011, 16:34
Днешно време всички са мнг отворени по интернет ама на живо всички се спичат!Емии..Да глупаво е ама всеки си носи лична отговорност..Не е мого правилно да се правят на оборотни по скайп и т.н а на живо..Предпочитам хора които си казват всичко директно! :)))
тъпо е и ми е писнало постоянно да слушам такива глупости
Да. :? /още букви/
Не харесвам подобен тип "флиртове". Предпочитам всичко да се казва очи в очи.
Писнало ми е от такива пикли регистрирани в соц. мрежа с цел да се позарибяват с някой, като естествено публикуват по-предизвикателни снимки...и си мислят,че това е гот.
Обаче по-интересното е, че същите тея девойки се обиждат, като им лепнат етикета к*рва :D
valdesbg
12-13-2011, 16:41
Ахам, тъпо е.
Ами.. има си някаква тръпка,но стига хората да се познават и най-важното да не мълчат като "пънове" когато се видят :)
Ами не виждам нищо лошо по темата - няма ощетени от един-два чата в скайпа или където и да е. Все от някъде трябва да се почне! Аз например обичам да си чатя с някоя в фейсбук и след известно време да започнем да се каним по кафета.Защото в повечето случаи няма удобни ситуации да се запознаем на живо ?!?
Според мен пък няма нищо лошо стига това да не си остава само в скайп/фейсбук ..
.. ако трябва да се разчита на "зарибявки" на живо има да се чакаааааа .. ;дд
Според мен пък няма нищо лошо стига това да не си остава само в скайп/фейсбук ..
.. ако трябва да се разчита на "зарибявки" на живо има да се чакаааааа .. ;дд
ами те повечето да не кажа всички си остават в skype/facebook
Ами на мене ми се случвало да си чатя с момиче и после да я подмина, но единствената причина за това е, че като се засечем, тя е с някой дето си личи, че доста са си "чатили" преди това.. и наистина е така, признайте си дами, че си чатите с много хора сейм тайм, а после що се сърдите като ви подминават не знайм ;)
ПС как му викате на "зарибяването" в днешни дни?
againstyou
12-23-2011, 14:16
Нито съм "За",нито съм "Против".Много зависи от човека,но на мен лично тези неща ми станаха банални и тъпи.
SmilezZz
12-23-2011, 15:47
Принципно нито съм "ЗА", нито "ПРОТИВ".
Бих го одобрила само в началото , докато се видим. Но ако ще се правим на непознати , когато се
разминаваме някъде - няма да стане.
FuCKkK13
12-23-2011, 16:01
Писнало ми е от такива пикли регистрирани в соц. мрежа с цел да се позарибяват с някой, като естествено публикуват по-предизвикателни снимки...и си мислят,че това е гот.
Обаче по-интересното е, че същите тея девойки се обиждат, като им лепнат етикета к*рва :D и аз съм така.. и най-лошото е,че повечето не си знаят мястото и се зарибяват с обвързани момчета.. което също ги прави курви :?
Няма нищо лошо в това...прави се по собствена преценка, после ако се наръгаш не трябва другия да обвиняваш обаче... :D
Обаче по-интересното е, че същите тея девойки се обиждат, като им лепнат етикета к*рва :D
Всъщност основната идея на това занимание е инжекция със самочувствие. Момичетата отчаяно търсят внимание , а момчетата са си разгонени по природа и така мацките си помпят самочувствието . Повечето с такава идея се регистрират по тези сайтове , а не с цел запознанство , което реално лишава от основната идея сайтовете за запознанства . Нали знаете , човек винаги намира начин да опорочи нещо , което на теория е замислено добре . Като комунизма например . :D
Около мен няма такива изцепки, имаше преди, като бяхме по-малки, някъде по времето на Импулс.
+1
и се подминават като малки гари
Като бърз влак малки гари е лафчето...
vancho8moskv
12-24-2011, 08:39
А може ли съвет как да прескоча границата, общуването да премине на живо, явно съм прекалено срамежлив... :(
FuCKkK13
12-24-2011, 13:45
^ ами за начало като на живо не подминаваш момичето.. след това някой път я заговори с нещо и като потръгне разговора и предложи да излезете.. какво му е сложното ?!
shadowcrew
12-24-2011, 14:28
Да и на мен ми се е случвало доста пъти някакви момичета които са ме виждали някъде, но дума не са ми продумали ми намерили скайп, facebook, номера и ми изчакат със съобщения, чатове и SMS - и. Не уважавам такива хора, ако имаш нещо да казваш просто го кажи в очите.
justasmile
12-25-2011, 15:04
Тъпо е. Още повече, че ако на другия ден се правиш, че не познаваш човека и го подминаваш кат пътен знак. Ако се усмахнат един на друг хората - по става.