Влез

View Full Version : Какво да правя?

fama
12-14-2011, 14:08
Такаа.. Сега ще ви запозная с моята ситуация. Моля ви без упрекателни коментари каква съм , искам сериозни отговори, защото съм седнала като нормален човек да искам съвет. :) Нека който знае кое е правилното решение на проблема ми да сподели.
На 30ти ноември, приятелят ми и аз правихме секс без презерватив. След акта установихме че има бели течения по члена му. Нямаше как да разберем дали е сперма, Преди акта, го правихме с презерватив и сме на мнение че явно е останало от ттогава. Аз се притесних и на следващия ден пих Ескапел. цикълът трябваше да ми дойде на 6 декември, уви не. Днес е 8 мият ден и все още не е дошъл. Въпроосът ми е . мислите ли че , има шанс да съм бременна? Отделно днес видях, че имам бяло течение и мисля, че е овулация, защото е същото каквата ми е по принцип след цикъл. ...Тест не съм правила все още , реших да изчакам поне до 11-14 ден. Бях чела в интернет, че тогава е най-добре да се прави. Какво мислите вие?

Sh@d0w
12-14-2011, 14:23
Не си бременна, щом си пила ескапел. Нормално е след като си го пила, да ти се размести цикъла, няма за какво да се паникьосваш. Ако мислиш, че ще се успокоиш направи си тест, но не си бременна.

fama
12-14-2011, 18:49
Ами утре ще направя един шуар чек да се уверя, че е така. Благодаря ти, иначе. :)

marilyn
12-14-2011, 19:06
Подкрепям Sh@dow. От Ескапела е нормално да ти закъснява, това е хормонална бомба все пак...