View Full Version : Как да убедя наще да ме пуснат на Нова година? :D
YourFavouriteDrug
12-14-2011, 18:11
Такамм проблема е че съм 10-ти клас и миналата година нашите много мазно ме отрязаха да празнувам Нова Година с приятели и не искам тая година пак да изтъпявам... ще се събираме в апартамента на една приятелка, те познават хората с които ще съм, обаче просто приемат Нова година за семеен празник и не ми дават да празнувам, защото не съм прекарвала време с тях ии като цяло го приемат много лично :D по какъв начин да повдигна темата най-деликатно, помогнете ми ще се хвърля отнякъде ако трябва да прекарам още една нова година в компанията на лаптопа и някой сериал ;c :D
Същият проблем го имам и аз! Аз с класа ще се събирам преди ваканцията в петък и ще си направим купона, но на Нова година няма да ме пуснат.... :(
боже аз нямам тоя проблем :D през цялото време досаждам на наще и те искат да се махна :D да се отърват от мен.Пробвайте през тия 20тина дни да бъдете само с ТЯХ и да не ги лишавате от вниманието си и да кажем на 28 им кажете директно
Опита ли с поткуп ? :D
Та аз няма нужда да ги питам или нещо такова . Само им казвам каде ще съм и това е :)
Та ти си 10ти клас... Радвай се че на родителите ти им дреме за тебе и искат да прекарат време с тебе...
^След време ще ти се иска да прекарваш повече време с вашите.
Иначе поговори учтиво с тях. Обясни им, че много искаш да отидеш и че могат да ти имат доверие и че знаеш какво да правиш и как да се пазиш.
SmilezZz
12-22-2011, 18:18
Аз също имах такъв проблем , но вече е решен. Помолих на един приятел майката да звънне на нашите и да ги увери , че ще съм с еди - кого си, в кого ще спя , празнувам и така нататък. И ми разрешиха. [9 клас съм]
antineutral
12-22-2011, 18:36
А няма ли начин да посетиш и двете места? Примерно до 12 у вас и след това там? С малко съдействие и от двете страни, разбира се :)
докато вечеряте на коледа повдигни въпроса, ако кажат не или започнат да ти викат, кажи нещо от рода на ''трябва ли всеки път да сте такива, нали сега съм с вас, приятелите ми ме мислят за пълна задръстенячка че съм с вас'' и пр.
работи.. :Д
а аз тая година им казах ''ще сме у една приятелка'' и мама май малко се разочарова че я изоставям :д
lolabunny7
12-23-2011, 19:36
Аз празнувам с приятели от 7 клас ( сега съм 11кл.) и наще нямат против. Поговори първо с майка си. По принцип майките са по склонни да се съгласят. Бъди с нея, помагай й, прави и комплименти, убеди я да те пусне. И след като тя се съгласи я помоли да убеди и баща ти, но действай деликатно и гледай да не се карате от сега до НГ. Айде успех и дано да ги убедиш. Весели празници :)
BornToRaiseTheHell
12-24-2011, 05:56
И аз се мъча да ги обработвам от 2 години, но.. няма ефект. :)
кфа е разликата дали ще е нова година или обикновен купон ?
monini4ka
12-25-2011, 12:20
Хаха и мама мисли Нова година за семеен празник. Но от 8. клас (сега съм 10.) си празнувам с приятели. Обаче тя всяка година казва "Догодина никъде няма да ходиш", защото се прибирам в 8-9 сутринта и винаги ме пуска отново. Както и да е.
По темата: Подмажи им се.. Покажи им бележник, пълен с 6-ци, прекарвай повече време с тях, кажи им, че ако не отидеш ти няма да отиде и някоя дуга приятелка, покрай нея и трета и ще се провали целия купон, помагай вкъщи - пусни прахосмукачка или измиi чиниите без никой да ти казва и т.н. Ако си била послушничка през годината може да кажеш нещо от сорта: "Не съм ли заслужила да ме пуснете?!" Поговори спокойно с тях ии би трябвало да се получи.
Ааа и може да им предложиш да отидат двамата някъде за празника - на ресторант с приятели например. Успех! :]