Влез

View Full Version : Съвеет .. не знам какво да мисля :) ..

suunshhine
12-15-2011, 21:08
Моята история е следната .. Запознах се с едно момче и след няколко дена се оказахме заедно на купон , даже не се и поздравихме, но дали от алкохола дали от обстановката и танцувахме на балада , целувахме се и толкова. След това почнахме яко да се зарибяваме, всеки ден си пишем в скайп, а понякога и смс .. преди няколко дена бяхме пак на купон и цяла нощ си говорехме , седяхме , лигавихме се и накрая се целувахме ;д .. след това неговия телефон беше спрян нямаше и интернет 3 дена никаква връзка и вчера си писахме и той ми вика ''няма ли да си хващаш някой .. бла бла'' и се заговорихме ПРИЯТЕЛСКИ и ми каза, че гаджетата били много нерви , много бил ревнив и в момента не искал гадже .. последната му връзка била 2 години и тн .. и сега съм много объркана .. ;хх като стане на въпрос за някое момче той винаги обръща темата за някое МОМИЧЕ .. миссля,че иска да ревнувам , но и аз не знам какво да мисля вечее ..

ICanSeeTheFireBurning
12-15-2011, 21:18
Спри да го търсиш - остави го да реши какво точно иска и ако това си ти, той да те потърси и да ти го покаже. Ако не - каквото, такова.

suunshhine
12-15-2011, 21:21
Мерси за съвета .. въпроса е, че винаги се редуваме кой кого ще потърси пръв .. 1 път аз се инатя и не му пиша първа , 1 път той .. много е голем инат като мене ..

ICanSeeTheFireBurning
12-15-2011, 21:32
Ем, той вече те е отрязал => единственият начин да го върнеш е да му покажеш, че без тебе не му е толкова добре(ако е така), тоест да не му пишеш и да не го търсиш. Той просто трябва да разбере за себе си какво иска (ако вече вече не е разбрал). И ако осъзнае, че всъщност му липсваш, ще те потърси. Ако не - значи просто не те иска и ти нищо не можеш да промениш.

suunshhine
12-16-2011, 13:27
той ме търси .. всеки ден :) .. за това не знам какво да правя и да мисля ..

Mi6inka
12-16-2011, 13:33
Ми не избързвай... може да си му приятна, да иска да поддържа отношения с теб, а в крайна сметка те в какво ще прераснат никой не знае - времето ще покаже. И моя приятел не искаше връзка в началото, когато се запознахме и започнахме да се забиваме, ама .. година и половина вече сме заедно :) Така, че ..не бързай да се отчайваш или нещо от сорта. Просто се пусни по течението, пък каквото стане.