PDA

View Full Version : Раздел "Домашни любимци"

malkasladka
12-16-2011, 15:24
Първо да кажа здравейте и благодаря за вниманието...

Амии ще карам по същество, знам, че няколко пъти вече бива предлагано да с енаправи раздел за животинки и знам, че ще ми отговорите, да пускаме темите в раздел "У дома", но аз съм на мнение, че по темата животни има да се каже много повече от колкото може да си представите, мисля че не съм единствената, която се интересува от животни и може би си има малка представа от тях. Направи ми впечателение, че много младежи тук искат куче и твърдят, че ще се грижат за него, ок, но как ще се грижат като не знаят КАК, като си нямат и минимална представа за отглеждането и възпитанието им. Точно по тези причини мисля, че хубаво да си имаме един раздел, вкойто аз ще се постарая да побера най-важното в една тема и всеки ще може да си задава въпросите, да коментираме, да спорим и като цяло да дискутираме на тема животни. И преди да сте ми теглили майната веднага, аз ще предложа, да създадете такъв раздел з апробен период, ако не потръгне, ще го изтриете, но все пак мисля, че ще бъде много полезно.
Моля, не отблъсквайте веднага предложението ми.

Поздрави, Ели! :)

Leticcia
12-17-2011, 13:23
мисля, че няма да ти се отвори парашута :?

malkasladka
12-17-2011, 16:00
Ами опита не струв...но аз мисля, че ще е много полезно, че понякога като съм чела някои теми и съм се отчайвала, ама иначе мранкаме на родителите, че искаме куче и ще се грижем за него, без да знаем КАК!!!

malkasladka
12-17-2011, 17:24
Сайтове за животни, домашни любимци-бол.
Можем ли да направим по един раздел за всеки ваш инетерес или за всяко ваше желание? Щом искаш, направи тема, в която да побереш най-важното в раздел "У дома" :)

Бол, ама никой не ги отваря да прочете, ами веднага пуска тема тук, нали? Не мисля, че това е само мой интерес, а и на много от съфорумниците. Най-важното е трудно да се побере в една тема, невъзможно даже, опитвам се да помагам и да наливам едно и също в главите на хорицата, които искат куче, нямам против, мога да кажа, че и това ми е работата, но има толкооооова мнооого неща, които могат да намерят място в един такъв раздел, все пак не само кучетата са животни...а и колко бездомни животни има в България, насилие над животните, мисля че всички ние ако решим, можем да направим нещо по въпроса, да им помогнем и да бъдем по-добри. Айде да пробваме, ако не потръгне, ще го изтриете, какво толкова? Коледа идва, бъдете добри, дайте да опитаме! :)

Leticcia
12-24-2011, 10:36
напълно съм съгласна :)

ADMIRALKA14
12-24-2011, 10:43
Че няма да ти се отвори парашута - няма. Въпреки това подкрепям идеята ти.

Reenata
12-28-2011, 16:17
и аз съм ЗА ! Но може просто форум "ЖИВОТНИ" ... все тая, както решат Модераторите.. :D

SmilezZz
01-04-2012, 11:26
И аз съм "ЗА" такъв раздел, но надали ще стане.