View Full Version : Странно приятелство..
Slamdancer
12-17-2011, 15:53
Какво мислите за секса между най-добри приятели момче и момиче ? Взаимно твърдим , че не се харесваме но се искаме адски много ( за секс ) и секса межу нас е наистина хубав... Всеки ден си повтаряме как се обичаме ( приятелски ) и наистина може да разчитаме един на друг , също така си споделяме всичко ... Наистина не искам да си развляме приятелството , но според вас по този начин има ли бъдеще и какво ще стане ако някой от нас си хване гадже.
elysunny
12-17-2011, 16:11
След време този секс, прераства в любов.
Ако някои от вас си хване гадже, другият ще се изяде от ревност, рано или късно. Гарантирам!
Любовта си го е казала, такова приятелство не съществува. Бая книжки съм прочела, по темата с приятелството и любовта.
Един такъв случай не знам, в които всичко да си е останало само за секса
montana6
12-17-2011, 16:21
Аз не можах да разбера как така не се харесвате, но се искате? Щом имате приятелски отношения и се разбирате добре, а сексът също е добър, какво повече ви трябва, за да сте гаджета? 8-)
djipsito
12-17-2011, 16:24
Според мен вие си имате връзка направо. В една връзка двойката на първо място са най-добри приятели, уважават се, разбират се, имат си доверие, правят секс и се обичат... С елисъни съм съгласна.
Гледай No strings attached с Аштън Кътчър и ще разбереш много неща.
ICanSeeTheFireBurning
12-17-2011, 16:29
Каквото мисля е, че имате някакви чувства един към друг. Колко и какви може да стане ясно ако наистина и двамата опитате да започнете друга връзка и да видите какво ще стане тогава.
YoUcANNOtiMaGiNe
12-17-2011, 20:42
Абе едва ли ще си остане само така, по-вероятно или да си останете само с приятелството и да прекратите интимните отношения, или да прерастне в нещо повече от приятелство, затова бързо решавайте кво искате да не стане накрая едно голямо нищо.
DragonLady
12-17-2011, 20:49
Според мен това си е направо връзка, но просто вие страх да го признаете пред себе си, затова твърдите, че се обиате уж " само по приятелски ".
А ако един от двама ви си намери гадже, другият ще е много наранен и съсипан.
След време този секс, прераства в любов.
Ако някои от вас си хване гадже, другият ще се изяде от ревност, рано или късно. Гарантирам!
Да. :)
........
Избери си едно от двете :) А аз на твое място бих избрала приятелството... В противен случай, ако някой от вас се обвърже, на другия ще му бъде тъпо :)
Абе едва ли ще си остане само така, по-вероятно или да си останете само с приятелството и да прекратите интимните отношения, или да прерастне в нещо повече от приятелство, затова бързо решавайте кво искате да не стане накрая едно голямо нищо.
+1 май не знаете и двамата какво искате...или знаете много добре, но ви е страх да си го признаете ;)
anonymous708973
12-18-2011, 07:34
Според мен вие си имате връзка направо. В една връзка двойката на първо място са най-добри приятели, уважават се, разбират се, имат си доверие, правят секс и се обичат... С елисъни съм съгласна.
+
Баш връзка си е вашето.
Josefinne
12-18-2011, 08:10
Мисля си, че е супер, но това е началото на края. Ако не тръгнете, в един момент приятелството ви няма да остане същото както преди. Може и да си останете приятели, но вече няма да бъдете толкова близки.
Slamdancer
12-18-2011, 18:03
Написах темата , защото тя ушким си хвана гадже и аз направо умрях от яд... Мисля си , че причината е че няма да можем да правм секс както преди... И макар тя да си хвана гадже пак ми пише '' Как си любов моя ? '' Просто не знам какво да правя , сега като си има гадже и не можем да правим секс е много кофти :С (надявам се само това да е причината за кофти настроението ми )
стига сте се вкарвали във филми всички... живота е много по различен!
djipsito
12-18-2011, 19:26
Отвори ни очите, бе Ванка. Кажи как е живота, че не искам да живея в заблуда вечно.
Slamdancer
12-18-2011, 21:17
Прави сте , че такова приятелство няма... точно за 2 дена всичко се срина :(
mimsssssss
12-19-2011, 10:40
Според мен това си е нормална връзка. Разбира се погледнато през моите очи - с моя приятел сме си най - добри приятели, споделяме си всичко, имаме си доверие и секса е хубав :) То така се и започва де...
Поговорете сериозно, не може единият ден да сте в добри отношения, другият всичко да се срива... Или не искате да си признаете, че ви е добре заедно, или някой от двамата няма чувства и не иска да нарани другият.
ShadyStyle
12-19-2011, 21:25
Гледай No strings attached с Аштън Кътчър и ще разбереш много неща.
И Friends with benefits може да гледа и ще разбере ;0
sladur4etyYy
12-20-2011, 21:30
това по никои начини не може да бъде ''просто приятелство''.
Сега си мислиш , че чувствата са ти само приятелски , но след време нещата ще се обърнат. Въпросът е кой пръв ще си признае , че има чувства. Много жалко ако си мислиш , че можете да бъдете само приятели. Приятелите не правят секс по между си!
FuCKkK13
12-21-2011, 14:38
^ съгласна с горните мнения.. по-добре поговорете и се изяснете,защото най-вероятно ви е страх от това ако и двамата се борите за гаджета след като скъсате да не си загубите приятелството :)
Още едно доказателство, че приятелството между мъж и жена няма.