niq17
12-18-2011, 08:49
Моята история е доста дълга и ще ви бъда благодарна ако я прочетете.Момиче на 14 съм, в ново училище съм.Принципно съм доста притеснителна и срамежлива, но и съм доста контактна.На 15 септември се чувствах странно-никой не познавах.Постепенно се запознах с всички, с някой контактувахме повече, с дръги изобщо.Мина почти месец от началото на учебната година и осъзнах, че харесвам момчето което беше толкова незабележимо от мен - просто защото не беше някакъв отворко, а се държеше супер мило и възпитано с всички.Всеки поглед от негова страна, макар и случаен ме правеше щастлива, въобразявах си, че има чувства към мен.Стана така, че той отсъстваше.Липсваше ми..беше ми някак странно без него.Приятелите ми, които знаеха за него виждаха как се чувствам .. помня беше четвъртък прибрах се вкъщи, влязох във фейсбук постоях малко и някак изведнъж ми прилоша..имах лошо пречувствие.Легнах и съм спала няколко часа.Вечерта се включих в часа и писах с една от приятелките ми..тя ме посрещна с думите "не ми се сърди, но направих нещо без да те попитам" - беше говорила с него, а той беше казал, че ен изпитва нищо към мен - преди да науча това..си бях втълпила,ч е ме харесва - просто зарди няколкото случайни погледа.Почувствах се ужасно, незная какво ми стана почервенях цялата (имам склоност към високо кръвно ) както подразбирате бях вдигнала кръвно 140/100 и пулс 117 родителите ми се притесниха и записаха час при кардиолог.В понеделник той дойде на училище отбягваше ме (не, че преди много си говорехме)..държах се и нито за миг не му показха, че знам какво са му казали..той беше обещал на приятелката ми да не казва на никой, дори и на мен, че знае, защото първоначалното решение на момичето е било аз да не разбирам ако отговорът е отрицателен.Не след дълго той тръгна с едно момиче.Беше казал, че надали ще издържат и месец..видимо беше щастлив, а на мен ми личеше едно разочарование, което той забеляза..виждаше се гузното му поведение..някак беше странен..първите дни демонстрираше, че е с нея..тя постоянно идваше в класната ни стая и му "се натискаше" - той казваше, че иска даза малко сам и да не е псотоянно с нея..от този момент всеки път когато беше с нея, независимо дали се преръщат или целуват гледаше в мен..също така и в часовете..казах си, че няма смисъл,че той е с нея и няма смсиал да се бъркам.Дойде и денят, в който имах час при кардиолог (както знаете се чака много - може би 2, 3 седмици) отидох сложиха ми холтер и отсъствах 3 дни от училище.Денят преди да отида на училище получих смс от момичето с което се познават от 1ви клас -тя седи пред него на чин, в който пишеше, че той е скъсал с онова момиче...незнаех да се радвам ли да бъда ли тъжна..някяк не можех да се отпусна.Свалиха ми холтера - разбраха, че имам хипертония макар и в толкова ранна възраст.Когато отидох в училище всичко беше различно странно...гледаше в мен толкова, често колкото никого до сега..и може да кежте, че си въобразявам, но не е така.всички, които знаеха, че го харесвам виждаха тоа и питаха какво се е случило..една сутрин нещо си гооврех с момичето което седи пред него и нещо стана въпрос, че тя знае всичко за мен и той я беше попитал наистина ли всияко и тя му беше казала, че наистина зане абсолютно всичко, а той казал ' оо и аз знам много неща за нея" и тя му отговорила "например какво" и той "ее тайна"..друг път пък бяхме на долния етаж на училището и акто би звънеца тръгнахме да с ека1ваме и едно детенце се беше затичало и се блъсна в мен и инстинктивно казах "ауу" и той му казах .."Дребосък по-леко" ..не се беше докоснало дори до него..един друг път го видях в отраженбието на огледалото как се е облегнал на стената гледа към нашия чин и се усмихва (на чина бях само аз ) - това го видяха и янколко др човека ..после едно момче от класа го беше видяло как гледа към нас и му беше казла да нее се влюбиш и той беше отговорил " ще внимавам" , мисля че за мен се отнасяше това..има и много случки по физкултура, когато аз и момичето с което седя бяхме на пейката и първо ена тока удари нея и той се засмя , а изведнъж когато щяха да ударят мен той каза нещо от рода 'по- кео бее" ..има и две други старнни случки във фейсбук има вдин линк и независимо кой го отваря вижда неговия профил и бях постнала този линк и напсиала - искам това за колед тогава общята ни фр написа - спокойно може и да се получи - а преди да скъса с онова момиче тя ми акза, че нямам шанс..преди янколко дни той сложи статус - 1вия харесал ще го добавя акто брат или сестра..2 -, 3- и тя ми писа отново харесах го (беше нещо оторда 5ия харесла това ще получи прегръдка) и а зказха няма смсиал няма да получа и тя каза давай бе, що да не стане.. и аз казах няма и тя ок... някак ми беше странно...моял дайте ми съвет..знам,ч е повечето ще си кажат, че това е поредната детска глупост, но за мен ен е така..вече около 3 месеца го харесвам и с всекйи изминал ден повече и повече..ще ви бъда благодарна ако сте прочели и ми дадете съвет..