PDA

View Full Version : Свалка.. как? (блъш)

lwsu
12-18-2011, 11:28
Здравейте, първо искам да ви поздравя с предстоящите празници и да ви пожелая весели и незабравими моменти :)
..та към темата.. на 24 години съм и преди няколко месеца приключих почти седем годишна връзка. Както и да е, това вече е минало и гледам напред.. гледам, ама с диоптър 00 .. сигурно се досещате, че след толкова дълга връзка от много време не ми се е налагало да се правя на сваляч, още повече на добър такъв.. та аз съм забравил как става. На няколко пъти ми се случва да усещам симпатии на момичета към мен и всеки път "оплесквам" нещата, което още повече стъжнява картинката и ставам все по-неуверен..
И към ситуацията.. от известно време едно момиче ме гледа по "онзи начин" нали се сещате, тя работи в едно малко магазинче долу под моя блок, виждам че иска да я заговоря, но след редица провали преди това, нищо повече от "имам дребни" не мога да изкарам, "ужас" примесен с "жалко".. а тя ми харесва, затова реших да се обърна към вас, все има хора прескочили тоя трап и ще се радвам да споделите мнение, опит, готови фрази ако ще.. но трябва да си оправя подхода и все си мисля, че по-подходящо място от тук няма за един не тийн с тийн проблем като мен.. благодаря предварително :)

Alabalaportokala
12-18-2011, 14:12
Като за начало преодолей срама, после осъществи контакт / запознанство, в последствие можеш да и предложиш да я изпратиш до тях след работа или нещо от сорта. Това не означава да се изтипосаш при нея и да и кажеш "Здравей аз съм еди си кой може ли да те изпратя след работа". Малко по гъвкаво го направи. Можеш да започнеш с небрежен разговор питайки я за някой продукт дали има-няма и оттам да преминеш към запознанство. Само не отивай при нея с разтуптяно сърце, трепрещи ръце и цвете в ръка, че ще стане мазало. Импровизирай и се отпусни. Много важни фактори ако искаш свалката да мине въпреки, че тя ако те е харесала и на Хари Худини да се правиш пак ще те вземе. :D Успех!

FuCKkK13
12-18-2011, 14:42
^ съгласна.. знаеш ли.. не мисли за нея като обект,който трябва да свалиш.. т.е. това да не ти е целта като отиваш при нея и да не мислиш само за това.. ако не завържете един добър разговор,за да и предложиш да я изпратиш днес - окей,утре може ида стане .. просто мисли за нея като приятелка примерно... дори можеш да поискаш съвет от някоя твоя приятелка с по-голям опит.. просто виж кои са ти силните страни,махаш срама и действаш ;) айде успех :)

lwsu
12-18-2011, 14:58
определено не се изразих правилно с тая дума "свалка", хахах по мое време не беше обект на забележки, по скоро да я впечатля, бих казал.. и все пак, не мога да кажа че ме е срам, по скоро спичам, тая част на мозъка ми е закърняла с която трябва да завържа разговор и да сменям теми, нали знаете онова чувство, когато имаш един шанс и "щрак" не се ли получи другия път няма да е същото.. това е което ме хвърля в тъча..

FuCKkK13
12-18-2011, 17:24
^ ами малко тъп съвет,но за защо не пробваш с някоя твоя приятелка ? ей така да я помолиш за 1-2 разговора за упражнение.. или отиваш на заведение и първата срещната ей така за упражнение,за да може да си върнеш самочувствието и да не спичаш ?

lwsu
12-18-2011, 17:34
абе въобще не е тъп съвета, нооо нямам чак такива приятелки, толкова години съм се концентрирал само с една :(( общо взето нямам даже на коя да се обадя, опитах да излизам с няколко момичета вече, резултата е един и същ.. ако въобще се стигне до среща, то тя не се повтаря.. може би проблема е че този път се зарибих и бързам.. а който бърза се спъва, ама какво да правя, то като дойде не пита..
благодаря за съпричастността все пак :) поне не се чувствам сам в мизерията си вече, споделена мъка си е половин мъка..

marilyn
12-19-2011, 16:14
Вземи се в ръце, все пак си на 24 вече. Общо взето това, което ти казаха преди мен. Бъди естествен, не се прави на нещо, което не си, защото отстрани е грозно. Бъди уверен, неуверен мъж също е мн противна гледка. Заговори я и виж на къде ще отиде разговора. Нали се сещаш, че ние не можем да ти измислим диалог?! Това не е сценарии.