PDA

View Full Version : Обичам го , но ..

mimi77
12-18-2011, 17:04
Ммм .. ходя с едно момче от 3 месеца !! Той наистина ме прави много щастлива. Бяхме скъсали за 2 дена ( той ме заряза) . Раздялата ни се отрази добре и на двамата разбрахме колко много се обичаме и че не можем един без друг .. Покрай раздялата най-добрата ми приятелка постоянно излизаше с него за да може ни оправи . а сега са постоянно двамата .. излизат по кафета по разходки .. не е нормално го ревнувам от най-добрата си приятелка но .. не знам вече какво да си мисля .. нейния приятел я заряза именно заради това ... и май вече и аз почвам се замислям .. утре щели да ходят у тях .. имали си говорят .. толкова съм объркана .. обичам го .. пък и покрай неговата ревност .. офф .. моля ви дайте ми съвет .. да го зарежа ли ... много го обичам но , го ревнувам от най-добрата си приятелкаа .. не е нормално ...

Azoria
12-18-2011, 17:07
Ъъъ ще ходи тя в тях да си говорят?! wtf бее :lol:

Защо не им обясниш,че ти е неприятно да прекарват толкова време заедно. Трябва да разберат,все пак..

mimi77
12-18-2011, 17:45
няма тая смелост .. не мога да кажа няма се виждане .. смисъл .. тя ми е най-добра приятелка .. не мога опитай се но просто думи не ми стигнаха да и кажа ..

Azoria
12-18-2011, 17:50
За какво нямаш смелост? Кажи й ,че ти е неприятно да прекарва толкова време с гаджето ти ,не да спре да се вижда с теб :?
Ако ти е приятелка ще разбере,ако не...не ти и трябва такава :?

SisiStrange
12-18-2011, 17:52
Според мен не ти е толкова добра приятелка. Или пък е проста като секира, за да не се усети колко нелепо е отношението и към гаджето на "най-добрата и приятелка". Аз бих поговорила с него и в случай, че се държи като идиот и не предприеме нищо бих го скъсала. Все пак бъди подготвена до няколко дни след като скъсате да го видиш обвързан с въпросната "приятелка".

fenasf
12-18-2011, 18:19
Счупи й всичките зъби и си тръгни с достойнство.

anonymous708973
12-18-2011, 18:47
По време на изключително дългата ви раздяла от 2 дни приятелката ти е излизала постоянно с него.

Открийте безсмислиците.

Meoww
12-19-2011, 13:24
О боже...тая твоя приятелка не ти е изобщо такава. Хубаво си се усетила на време, че между тях може би става нещо... Говори с тая твоя приятелка, ако има нещо тя ще ти каже, но ако отрече и излъже най-добре ги зарязвай и двамата!

Mi6inka
12-19-2011, 15:07
Е как пък нямаш смелост да и кажеш.. Нали за това ти е приятелка, ти на нея ако не можеш да говориш открито- на кой ? И аз не разбирам.. тя като ти е приятелка не усеща ли, че има нещо ..хъм .нередно в ситуацията, би трябвало да усеща, че не се чувстваш добре.. Поговори с двамата, директно. И гледай реакции и тъпи оправдания.

xBadxApple
12-19-2011, 22:48
Ще говорят у тях...

ооокей...няма нужда да ти давам зелената лампа, вързана към електроразпределението, за да се сетиш, че нещо е малко шитак.

Irti
12-20-2011, 07:05
Ще говорят у тях...

ооокей...няма нужда да ти давам зелената лампа, вързана към електроразпределението, за да се сетиш, че нещо е малко шитак.

+1

Ще има креват парти, нали знаеш?

abvd
12-20-2011, 10:02
олее... тя излизала с него пък ти го обичаш цтцтцтц.. абее ти нямаш ли уста че да се здобриш с него и отново да тръгнете ами хората да ти оправят нещата. Като го видиш отиваш при него и говориш. Айде успех!

anonymous708973
12-20-2011, 12:38
Аз сериозно не мога да си го събера в главата. Приятелката ти ще ходи у гаджето ти да си "говорят", а ти стоиш и се вайкаш?!

Josefinne
12-20-2011, 12:58
Само на мен ли ми се струва, че най-добрата ти приятелка ще ти отмъкне гаджето под носа?

katinkaaa
12-20-2011, 13:08
авторке .. моята история е абсолютно същата .. :) .. решението,което взех е да се разделим,защото мисля,че моите съмнения не бяха напразни :) .. това не са истински приятелки :) .. сега той осъзна онази каква е,но е твърде късно :) .. опитай първо да поговориш с момчето,ако те обича ще те разбере .. !! :) дано ти поне имаш повече късмет от мен :)

musicinmyveins
12-20-2011, 13:21
По време на изключително дългата ви раздяла от 2 дни приятелката ти е излизала постоянно с него.

Открийте безсмислиците.
"ходим от 3 месеца" + "много го обичам" неизвесното е на колко години е авторката!Качваме на квадрат и по груби мой сметки между 10-15 ...

Офф: Хора няма ли да спрете с тия глупости?Как си избирате приятелите и въобще кьорави ли сте?Очевидно тия 2мата те правят на ненормална бий му шута.

dami666
12-20-2011, 20:12
Патила съм си от приятелки,които стават подозрително близки с гаджето.Моята история завърши с раздяла и една мацка която смени училището,за да не я убия.Тъй,че..прави си сметка.

anonymous708973
12-21-2011, 12:33
"ходим от 3 месеца" + "много го обичам" неизвесното е на колко години е авторката!Качваме на квадрат и по груби мой сметки между 10-15 ...

Офф: Хора няма ли да спрете с тия глупости?Как си избирате приятелите и въобще кьорави ли сте?Очевидно тия 2мата те правят на ненормална бий му шута.

Само да вметна, че за 3 месеца е напълно възможно да осъзнаеш, че обичаш човека до себе си.

Aphrodisiac
12-21-2011, 15:21
Поговори и с двамата директно. Всичко си проличава. Ако се потвърдят съмненията ти, зарязваш и него, и нея.

NambyPamby
12-21-2011, 17:56
Три думи: НАПРАВЕТЕ СИ ТРОЙКА!

sasha_90
12-21-2011, 18:06
Да ревнуваш само ти,добре,но щом и нейният приятел ревнува,бих се съмнявала.Не виждам,кое е толкова важното,че да не могат да си го кажат,като се засекат навън.Има право да се съмняваш в честността му,според мен.И аз не бих му имала пълно доверие.

BaffaLsc
12-22-2011, 16:49
Винаги съм смятала, че щом в една връзка няма доверие, то не е връзка.
Поговори с него, преди да си правиш изводи, а пък и с нея - най-добра приятелка ти е все пак.

SmilezZz
12-22-2011, 18:21
Вземи се в ръце. Не е нормално гаджето ти да прекарва повече време с приятелката ти , отколкото с теб.
Кажи й го. Как да нямаш смелост ? Та нали сте най - добри "приятелки" - не бива да те е страх.
Пък и аз досега да съм й направила скандал.

Hilary_
12-23-2011, 07:19
Не си объркана, наивна и глупава си!! (не го казвам с лоша умисъл)
Как можеш да им вярваш, че отиват у тях ДА СИ ГОВОРЯТ??
Ако си под 15 ти е простено, но във всички други случаи е жалко, че си го позволила .. ;х
Заебвай ги и двамата .. ии тая "обич" за 2 месеца си я избий от главата .. ;)

mimi77
12-23-2011, 18:36
Наистина мерси на всички !!поговорих си с него .. И за мое щастие всичко е било плод на моето въображение.. каза че нищо не е станало даже не е ходил в тях .. каза ,че я чества по скоро като неговата сестра отколкото като нещо повече .. каза ми че ме обича и че ако поискам ще спре да и звани но това което съм си мислила било много тъпо !! А колкото до приятелката ми някак си се отдалечихме за добро или лошо .. засега ще съм с него но ще си имам едно но ум за по-нататък !! Мерси още веднъж на всички !! И весело изкарване на празниците !!