Влез

View Full Version : Фотоепилация и татуировка? :)

DeSiTo0o
12-19-2011, 10:12
Здравейте.
Много ми се иска да си направя фотоепилация на бикини-зоната, но проблемът е, че имам татуировка там.. черна. Когато си я правих ми казаха, че лазарната епилация и фотоепилация могат да я увредят.. Въпросът ми е дали знае някой какво точно значи "да я увредят"... в смисъл само избледнява, както при процедурите за махане на татуировки, или? Защото ако е само избедняване не е проблем да се повтори след време... но ме е страх нещо да не стане и да не може да се оправи след това.. а пък много си я харесвам :) Ще се радвам ако има някой, който е имал същия проблем и е пробвал, да изкаже мнение.. :)

О, и извинявам се, ако има такива теми вече, но нямам толкова време да ги търся.. :)

MissHouse
12-19-2011, 18:06
ще следя темата, защото и аз искам татуировка там, но не съм избрала картинка :)

sweetxstar
12-21-2011, 17:24
Охх, не знам за татуса ти, но съм си правила лазерна епилация и боли(на подмишниците), а пък фотоепилация си правя сега на 20 дни(пак на подмишници) и ме боли, а.. за бикини зона не мога да си представя болката :D,

ShinySmile
12-22-2011, 18:44
Охх, не знам за татуса ти, но съм си правила лазерна епилация и боли(на подмишниците), а пък фотоепилация си правя сега на 20 дни(пак на подмишници) и ме боли, а.. за бикини зона не мога да си представя болката :D,

Нали уж беше безболезнено ..