View Full Version : Помогнете ми да я сваля!!!
severed22
12-19-2011, 17:07
В даскало има едно момиче (тя е 8 аз съм 9 клас) ,което ме кефи.В различни смени сме и я засичам само в понеделник но тогава трябва да бързам ,а и има много хора ва даскалото и около нея.Имам Facebookа и .Много се чудя как да я заговоря и какво да и кажа като за начало.Аз мисля да и пиша и да се представя кой съм и да започнем да си пишем за нещо ,но не знам за какво.Трудно ми е да я заговоря и да я навия да излезем за това моля помагайте!!!Мерси предварително и весели празници на всички от сайта!
Какъв ти е социалния статус? Бръснеш ли се?
Ако си с прилична външност просто й пиши " здр :p "
elysunny
12-19-2011, 19:13
Вие не разбрахте ли, че фб е за хора, които вече се познават? Да може да си драснат две, три думи, да се разберат да излезнат. Не е сайт за запознанства.
Иначе някои ден я изчакай за малко в дск, да дойде и се запознай.. няма да те ухапе. И ще и направиш много по-добро впечатление, отколкото ако и пишеш нещо.. В днешно време всеки по интернет е отворен, пък на живо скръб..
severed22
12-20-2011, 14:14
Дайте още мнения
someonerandom
12-20-2011, 14:19
Различни от тези мнения няма да получиш.
защо днешните мъже се раждат без топки........
dalitooo
12-20-2011, 16:20
според мен наистина най-добрият начин е да и пишеш, но не "аа много те харесвам , айде утре да излезем" , защото някои момичета са по-притеснителни и може вобще да не ти отговори. Пробвай да си пишете общи работи и гледай да не се стигне до момент (по време на чата) в който да сте стояли 10-15 мин. без нищо да си пишете, просто поддържай разговора, ...
severed22
12-24-2011, 13:06
ами какво да и напиша ''здр аз съм еди кой си '' и псоле некви общи работи така ли
thegreenzombie
12-24-2011, 13:36
ти си тъп... и това ти го казвам с най-добри намерения... наистина ли смяташ, че ще е много по-добре, ако и пишеш разни рандом простотии, без дори да се познавате, отколкото да се запознаете, така да се каже 'на живо' и да завържете разговор, като нормалните дишащи хора.... повярвай ми, няма да ти се получи номера .... най-много да си пишете една-две вечери и после да те игнорира, както всеки нормален човек би направил... а и да си пишете, не е гаранция, че ще те поздравява по коридорите... нда : )
justasmile
12-25-2011, 15:08
ми пиши й: "охо... здрасти :) Кво става?" Но определено НЕ САМО "здр" - супер тъпо е ... Пишете си така около една седмица, направи така че и в даскало да си говорите и там след около 1-2 седмици я покани на кънки (хем е забавно, хем няма да има и неловки паузи, а и ще можете да си говорите)