View Full Version : Устни
Абе момичета аз като видя момиче с малко по-дебели устни(не няква дебела , а яка с по дебели устни) направо ми идва да я скъсам :Д при вас така ли е ? да харесвате момчета с по дебели устни . само ми е любопитно :)
ccdesigns
12-19-2011, 17:57
Идва ти да свършиш в гащите, не да я скъсаш...
Аз иначе харесвам момичета с по-малки устни.
да точно :Д да си свърша в гащите :Д
SisiStrange
12-19-2011, 18:17
Не съм се замисляла. Харесвам меки и нежни устни. Дебелината май не ми е приоритет.
anonymous708973
12-19-2011, 18:34
И аз като Сиси. Важното е да са мекички, гадно ми е да съм с напукани устни или да целувам напукани устни.
djipsito
12-19-2011, 19:42
И аз като Сиси. Важното е да са мекички, гадно ми е да съм с напукани устни или да целувам напукани устни.
Мхм. И аз тей.
Аз определено харесвам по-дебелите устни. Да има повече за хапане. :D
DragonLady
12-19-2011, 20:01
Съгласна съм със Сиси пантерката и djipsito
Дебелината в случая не е от толкова голямо значение, по-важно е какво правиш с тях :P
Иначе, май малко по-тънки (не прекалено) е по-добре за мен.
И аз така. Другото важно е как се целува. Ако ще най-прелестните устни на света да има, ако не ме кефи как се целува... не ми трябва! :D
BaffaLsc
12-20-2011, 10:58
И аз така. Другото важно е как се целува. Ако ще най-прелестните устни на света да има, ако не ме кефи как се целува... не ми трябва! :D
То не е до това дали '' те кефи как се целува '', то или си пасвате , или не O.o
Positive_SouL
12-20-2011, 11:11
Не обичам да са много тънки нито пък много дебели.
anonymous708973
12-20-2011, 12:39
Точно. Много мразя да ми се дърпат!!
Josefinne
12-20-2011, 12:48
Аз обичам плътни , но не чак дебели :)
То не е до това дали '' те кефи как се целува '', то или си пасвате , или не O.o
Абе, честно казано, има хора, които много са ме кефили и тн, ама не ме кефят как се целуват. Точка. :D Въпрос на вкус. :D
Аз определено харесвам по-дебелите устни. Да има повече за хапане. :D
Аз също :D *blush*
darkladYy
12-21-2011, 05:17
за мъжки устни не харесвам големи и дебели .. но от личен опит вие момчетата наистина харесваге големи и дебели женски ;d
офф мен мн ме кефят големи устни .. на тая путка мн ме кефят - http://prikachi.com/images/710/3774710l.jpg
http://prikachi.com/images/259/4168259I.jpg .. направо като я гледам ... ще я пръсна ;dd
големи женски да, ама естествени .. мъжки не много дебели, ама не и като чертички :D
ubuntureload
12-21-2011, 19:54
Пухкавите устни са идеални, ако жената е с много тънки устни е голяма злобарка!
adidaskataWE
12-25-2011, 15:31
За мен не са важни толква устните,колкото притежателя им.
Според мен, идеалният вариант е нещо средно. Другият приемлив са ЕСТЕСТВЕНИТЕ устни - независимо дали са малки или големи. "Напомпаните" водят до асоциации с орална любов. Когато видя жена с прекомерно напомпани устни, все едно си е сложила плакат "правя свирки наред"(съжалявам за грубия език, но точно така го асоциирам). Ако пък е гарнирано и със самочувствие, клонящо към безкрайност, такъв изглед свързвам с "работничките" от Околовръстното. Лятото се разходи из Мола едно мегатворение на съвременната естетическа медицина- устни и гърди(гърдите наполовина вън, с деколте "до пъпа"). Ако я видех на полугол плакат, щях да кажа, че е "секси". На живо, обаче, изглеждаше крайно пошло и неестествено. Вече си мислех, че я възприемам така, защото съм с жена ми, която веднага реагира:"гледай това чудо!". Но междувременно чух чисто мъжки коментари в този стил и разбрах, че часовникът ми е наред(не минава приказката за гроздето, защото нямаше вид на трудна мишена, ако изключим програма "минимум" от финансови изисквания, за задоволяване на безкрайните капризи на подобни жени).
От друга страна, много тънките устни развалят излъчването на жената и за мен са минус във външния вид.