View Full Version : МОЛЯ ВИ , ПОМОЩ !
limpk0nk3
12-21-2011, 09:29
Момиче на 14.В училище теглихме томбола за подаръци и ми се падна най-добрата ми приятелка с която сме скарани.НЕ знам какво да и купя . Когато я попитам тя ми казва " купи на човек, който държиш не на мен" . Метълка е .. до петак трябва да съм купила , но не знам какво.. :(( Да знам ще ми кажете плюшка или нещо от сорта , но не .. ;хх искам да е нещо което ще ни сдобри и ще я зарадва.. ! ;( около 30 лв .. МОЛЯЯ .. ;(
ПС: Извинявам се за неграмотното писане , но бързам !!
CherryBell13
12-21-2011, 09:32
Щом е метълка защо не и вземеш тениска на любимата и група или да поръчаш да направят тениска с цитат от любимата и песен?
Това с тениската с надпис е добра идея. Иначе също можеш да `и купиш някаква плочка на любима група или нещо подобно.
RealBrutalBarbie
12-21-2011, 09:58
Купи й тениска с надпис както другите казаха преди мен НО + това ти предлагам да и изработиш картичка по неин стил например от черен картон ,но все пак да носи и коледен дух като да я завържеш с червена панделка а на мястото където ще е написаното да изрежеш бял лист и да напишеш нещо от рода " Неискам повече да се караме просто няма смисъл такова добро приятелство да се развали от едното нищо" естествено ако искаш да се сдобрите де :) Ти си решаваш мила .. Успех ! :))