View Full Version : Момичета, помощ!
cocicoca
12-22-2011, 00:08
Здравейте, аз съм на 14 и наскоро изгубих девствеността си (не ме съдете моля Ви !), от няколко дни започнах да имам много силно прозрачно течение с остра миризма, на някоя от Вас случвало ли Ви се е ?
Shturrrche88
12-22-2011, 07:22
На мен не. Ползвахте ли презервативи по време на секс? Ако не сте, може да ти е донесъл някоя инфекция, или венерическа болест...съветвам те да отидеш на гинеколог, защото това не ми звучи никак добре.
понякога може да се мине и без гинеколог, но сори това е което трябва да се направи в твоя случай... Знам че те е срам аз дори съм момче по-голям съм бая и въпреки това не ми се ходи на гинеколог ама при твоя случей... Всичко може да е станало... недей чакай други отговори и се надявай че някой ще знае защото или ще почнат да те нареждат колко си проста че си пуснала на 14, или че тряа да отидеш на гинеколог т.е. тва което и аз ти казвам... и дори в краен случай някой да знае за някакво лекарство няма да ти го дадат просто е така в аптеката а ще ти искат бележка от лекаря че е изписано...
На мен не. Ползвахте ли презервативи по време на секс? Ако не сте, може да ти е донесъл някоя инфекция, или венерическа болест...съветвам те да отидеш на гинеколог, защото това не ми звучи никак добре.
Същото. (десет букви)
отиди на гинеколог .. може да ти няма нищо, но трябва да си напълно сигурна.. хубаво е да ходиш поне веднъж годишно на този лекар след като водиш сексуален живот
Знам че те е срам аз дори съм момче по-голям съм бая и въпреки това не ми се ходи на гинеколог
А ,братле ,аз ли бъркам или и мъжките тръгнаха на гинеколог ?
chereshkaaa
12-26-2011, 17:15
м трябва да се иде на гинеколог .. освен това друго дали ще чуеш ...
mrankoniiii
12-26-2011, 17:35
Изчакай още малко , може и да ти спре
kalpazanka
12-27-2011, 13:22
Изчакай още малко , може и да ти спре
Това е възможно най-лошия съвет! Инфекцията може да стигне до тръбите и да ги запуши, а тя след години да си блъска главата и да ходи от кабинет на кабинет!
Me4encety
12-27-2011, 16:17
Така и не разбрах - имало ли е презерватив или не ?
monttitty
12-28-2011, 23:41
А ,братле ,аз ли бъркам или и мъжките тръгнаха на гинеколог ?
да бе и аз това се зачудих :D
smile12345
12-29-2011, 09:52
Зависи и от колко време го имаш този проблем..но по-добре не изчаквай и отиди на преглед при генеколог,защото докато получиш отговор от някой имал същия проблем може да стане много по-зле!
Най - добре ще е да отидеш на гинеколог :)
adidaskataWE
12-30-2011, 19:24
айде деееее,чакаме да разберем за презервативитееее!!
kalpazanka
12-30-2011, 19:26
Ми според вас щом се е сдобила с бонус и е на 14, дали е имало презерватив? :D
MaLkaTa_LaDy
12-30-2011, 21:09
Иди на гинеколог. Може да е инфекция и да няма връзка с това, че си правила секс. А може и да има, което е по-вероятно. А може и да не е нищо сериозно, но само гинеколог след преглед може да ти каже...
chereshkaaa
12-30-2011, 21:37
отиди на гинеколог .. срам те е и те е страх сигурно,че майка ти ще разбере ,че си правила секс , но трявба да се иде защото може да стане по-зллеее...