View Full Version : Съвети...?
Предстои ми с едно момиче да се виждаме просто за секса и тя ми казва, че иска да и е най-хубавото ебане и да го запомни.. Това хубаво ама аз нямам чак толкова голям опит смисъл правил съм го няколко пъти с две момичета но според мен няма да е това което тя очаква, та може ли за някакви съвети как да се представя добре и най-важното как да задържа повече освен презервативите които са за по-дълго задържане?
Не го мисли, така ще се справиш най-добре.Аз като го мисля много и накрая толкова се притеснявам да не сгафа че наишли кво става ? НИЩо ! дори не ми става от притеснение... Просто слагай кондома и си представи че ебеш курва която поече няа да видиш и искаш да си напраиш твоя кеф на макс... това е съветът ми : ).. Само недей го мисли прекалено много да не стане като при мен, че толкова скунфузно за нищо друго през живота ми не ми е било...
можеш да я подпиташ няколко дена преди това, какво и харесва и тн. .. да се информираш, дето се вика, и не се притеснявай, съгласна съм с Korlash..
SmilezZz
12-22-2011, 18:36
Не се притеснявай. Не му мисли толкова. Няма как просто да изчетеш разни статии и подобни и да й доставиш най - голямото удоволствие. Пък и то си става взаимно. Не само тя да очаква нещо от тебе , а и да даде в замяна.
MaLkaTa_LaDy
12-23-2011, 06:25
Хахах изпушете едно козче!
Хахах изпушете едно козче!
+1 :D:D напуши се и давай смело ..
+1 :D:D напуши се и давай смело ..
Хаха голяма веселба ще падне :D
BornToRaiseTheHell
12-24-2011, 05:25
Питай я какво й харесва,не мисли толкова какво ТОЧНО правиш, не е инженерна наука, ами секс, джаснете по едно уиски и .. нека да Силата бъде с теб. :)
chereshkaaa
12-28-2011, 21:55
не му мисли толкова много