View Full Version : Много му е дебел :д :х
xAddicteDx
12-22-2011, 10:01
Сега, който мисли да каже "не му е дебел, устата ти е малка" ще сгреши :д Та искам да попитам други момичета, които са имали опит с такива момчета, да кажат как се справят при правенето на свирки, за секс още не мога да си мисля, защото каквато съм тясна, а едвам ми се побира в устата, не ми се мисли хаха
milano2010
12-22-2011, 12:15
Ми аз не съм момиче ама предполагам какво др-те ще ти кажат и няма др решение според мене освен лубрикант за секса в сми няма какво др да направиш по-тънък нема да му стане, а за устата не знам тука вече момичетата да си кажат
Според мен с повече опит се свиква де. Ама иначе гледай повече да си играеш с език, с ръце, не се опитвай още от първия момент да му го налапаш целия... Практика, практика...
anonymous708973
12-22-2011, 13:15
Първият ли ти е? Ако да, как знаеш, че е дебел?
И имаш предвид дебел, а не дълъг, така ли? Щото е нормално да не можеш целия да го лапнеш.
SisiStrange
12-22-2011, 15:28
Същото нещо е и при мен. :D
В началото ми бяха малко трудни свирките. Честно казано дебелината е по-трудна за напасване, отколкото дължината, защото все ме е шубе да не го одраскам. Ще свикнеш, не се притеснявай. В един момент се научаваш как да си държиш главата и челюстите и няма никакви проблеми.
DarkTemplar
12-23-2011, 10:41
Повечето жени мечтаят за голям 'уй, но като имат такъв под ръка (или в устата, или между краката) почват да се вайкат. :D
anonymous708973
12-25-2011, 18:57
Голям, голям, ама не да ти разкатава фамилията от болка...
Мъжката половинка може да се похвали, обаче на моменти ми се иска да по-малък. Хубаво, че е внимателен, че като нищо ще ми избият сълзи в очите.
Голям, голям, ама не да ти разкатава фамилията от болка...
Мъжката половинка може да се похвали, обаче на моменти ми се иска да по-малък. Хубаво, че е внимателен, че като нищо ще ми избият сълзи в очите.
че го резнеме малко.
Нека е дебел няма лошоо :> лапаш смелоо играешш си и най-важен е езикаа :> върти го и го лигави малко повечеее :> спецц на мен много ми харесва като ми го правят :D
Ох,кофти работа и при мен е така.Секса след втория път винаги боли..а вече сме заедно от почти година.Няма оправия :D
chereshkaaa
01-01-2012, 23:53
практика му е майкатаа.. ще се научиш ,ще свикнеш
Големия х*й е като големия сладолед... като е голям ближеж, а като е малък смучеш!
DarkTemplar
01-05-2012, 07:39
То ауспуха пак се намира между краката, само че от обратната страна. ;)
Алчни същества сте тва жените. :D
DisappointedDreamer
01-05-2012, 07:47
Еми свиква се - просто гледай не си го вкараш целия в устата от самото начало. :lol:
И аз съм така с приятелия ми, и наистина на моменти ми се иска да беше с 1-2 (дори и 3см) по-малък, но мечтите никога не се сбъдват.
DarkTemplar
01-05-2012, 09:53
Не сме скромни, даже понякога сме големи диваци. Обаче в повечето случаи сме наясно кое ни е по възможностите и кое не. Докато вас никакви ви няма в точните мерки и цифри. :D
За пробването, мисля да пропусна, нещо хич не ме влече. Предпочитам да подавам, вместо да поемам. ;)
Моят приятел също е надарен. Често ме болеше като правим секс, но понеже сме заедно от 4 години водим страхотен полов живот, и с времето сме си се нагодили. Не мога да си представя да правя секс с някой с по-малък. За съвет бих ти дала да си играете повече. Адски важен фактор е това ти да си отпусната и много възбудена. Всичко е просто в главата ти, ако си мислиш само колко си тясна, как ще те боли, как няма да се получи.. резултат няма да получиш. Ако момчето ти знае кое, как ти харесва, къде па пипа , как да те отпусне е в голям плюс към успеха. Вярвай му, разтапяй се в ръцете му, мисли само за удоволствието, за момента колко ти е яко и останалото ще се получи.. то е като аналния секс, трябва ти да си отпусната и да си изключила за всичко друго.
Моят приятел също е надарен. Често ме болеше като правим секс, но понеже сме заедно от 4 години водим страхотен полов живот, и с времето сме си се нагодили. Не мога да си представя да правя секс с някой с по-малък. За съвет бих ти дала да си играете повече. Адски важен фактор е това ти да си отпусната и много възбудена. Всичко е просто в главата ти, ако си мислиш само колко си тясна, как ще те боли, как няма да се получи.. резултат няма да получиш. Ако момчето ти знае кое, как ти харесва, къде па пипа , как да те отпусне е в голям плюс към успеха. Вярвай му, разтапяй се в ръцете му, мисли само за удоволствието, за момента колко ти е яко и останалото ще се получи.. то е като аналния секс, трябва ти да си отпусната и да си изключила за всичко друго.
Донякъде си права, но е важното и самите партньори да си пасват. Вярно е че всички сме различни, кои с по-дълъд, кой с по-дебел, коя по тясна, коя по дълбока. Възбудата и любовта преодоляват доста пречки, но немога да си представя слави и по-ниски момичета как могат да правят пълноценен секс с някое надарено момче, да кажем 19-20см.
DisappointedDreamer
01-07-2012, 09:53
Донякъде си права, но е важното и самите партньори да си пасват. Вярно е че всички сме различни, кои с по-дълъд, кой с по-дебел, коя по тясна, коя по дълбока. Възбудата и любовта преодоляват доста пречки, но немога да си представя слави и по-ниски момичета как могат да правят пълноценен секс с някое надарено момче, да кажем 19-20см.
+1 Приятелия ми е 9-10 инча. :lol: И наистина възбудата и спокойствието играе огромна роля, и да, аз не съм много ниска, нито пък страшно слаба. Просто трябва повече любовна игра, ако трябва и лубрикант, момичето да е спокойно и да не мисли за нищо друго освен насладата.
+1 Приятелия ми е 9-10 инча. :lol: И наистина възбудата и спокойствието играе огромна роля, и да, аз не съм много ниска, нито пък страшно слаба. Просто трябва повече любовна игра, ако трябва и лубрикант, момичето да е спокойно и да не мисли за нищо друго освен насладата.
Аз ли се бъркам или не знам точно колко е инча. 10инча = 25 см. ?
fluffy_^
01-07-2012, 19:28
Сигорно го мерят от коляното нагоре ! :D
GrandProtector
01-07-2012, 19:46
офффффффффф
fanimarkuchosezavrushta2
01-07-2012, 21:56
Сега, който мисли да каже "не му е дебел, устата ти е малка" ще сгреши :д Та искам да попитам други момичета, които са имали опит с такива момчета, да кажат как се справят при правенето на свирки, за секс още не мога да си мисля, защото каквато съм тясна, а едвам ми се побира в устата, не ми се мисли хаха
Марине стига си са прайл на интересен с малката си пишка, сички знайм чи пишиш ут на профила на систра си, циганино
DisappointedDreamer
01-08-2012, 06:26
Абе, това е израз, не наистина :lol:
Абе, това е израз, не наистина :lol:
А добре :) аз вече се загрижих за теб, как се справяш, направо как ходиш след секс... то с тоя размер направо като на кон :Д :Д
Има нещо вярно.Бтв забрави да кажеш или в задника :D
:D ............