View Full Version : :( .. Какво Да Правя ?? ..
MimiinkaUe
12-24-2011, 14:30
Има едно момче, което познавам още от лятото .. Той учи в моето училище и се виждаме често. Пишем си и т.н. Казва ми, че ме харесва, но 2-3 приятели ми казват, че той си бил играел с мен, докато си намери друга ;хх .. Аз му казах, че може и с мен да си играе така, както и с другите.. А той ми отвърна 'Ще ти докажа..на 9ти' пък и на 9ти ще бъде следващия път, когато ще се видим.. Наистина не знам какво да правя, защото почнах малко по малко да го обичам ;х .. Някои ще кажат, че не мога да обичам толкова рано, но не е вярно ;х Да му вярвам или не ??.. ( А пък едно момче от нашия клас иска да тръгнем .. но аз още не съм му казала окончателен отговор ;х .. защото чакам Него .. а не му отказвам, защото ми харесва и ако Той ме лъже мога да бъда със съученика си..)
Enchanting
12-24-2011, 14:34
Избора си е твой. Ти решаваш какво да правиш. Не тръгвай със съученика си, ако не изпитваш нищо към него. После ще съжаляваш :)
MimiinkaUe
12-24-2011, 14:38
Ами... Харесва ми, но много по-малко от Него.
shadowcrew
12-24-2011, 14:42
"Обичам" не е случайна дума. Обичам семейството си, не приятелката си. Не бързай толкова с обичта, изчакай да видиш какво ще ти докаже на девети. А приятелките ти ти препоръчвам да не ги слушаш - женската злоба и завист край нямат.
TheBeliever
12-24-2011, 14:52
"Обичам" не е случайна дума. Обичам семейството си, не приятелката си. Не бързай толкова с обичта, изчакай да видиш какво ще ти докаже на девети. А приятелките ти ти препоръчвам да не ги слушаш - женската злоба и завист край нямат.
Съгласна съм.
Авторке, ако наистина обичаше нямаше въобще да ти минава през главата мисълта да бъдеш с другото момче. Но това ще го разбереш само след като наистина усетиш що е то обич.
anonymous708973
12-24-2011, 15:32
Обичала, дръжки.
Тва да не ти е договор? Чакаш Него, ако той те остави, тръгваш със съученика си, а ако Той иска да ходите, зарязваш съученика си? Ако бях на съученика ти, досега да съм ти била шута.
justasmile
12-25-2011, 15:00
Ей, не го обичаш - мога да ти гарантирам (личен опит) - просто е силно влечение.. Но все пак - пробвай с него. Когато той си намери друга и ти ще си намериш друг... Не е някво супер сложно ;д
BumpyRide
12-25-2011, 15:24
Питаш дали да му вярваш? Еми, още е прекалено рано. Поизчакай го да се помъчи малко, да направи нещо за теб, да го опознаеш по-добре. Просто не избързвай нито със съученика, нито с другия. А ако с тоя другия не се получат нещата, не те съветвам да тръгнеш със съученика, само защото не е станало с другия. Това с "резервните варианти" просто си е подличко спрямо "резервата"..
Немисля че го обичаш а имаш моменти симпатии!
LolaBunnyyy
12-26-2011, 16:16
Това със съученика ти ми изглежда като резервен вариант. Както казаха по горе може да са моментни симпатии, но не симпатията определя това с кого да бъдеш. Има къде къде по важни и значими неща. Приятелките ти просто не ги слушай, не знаеш коя с какъв замисъл ще ти го каже ... аз съм имала такива приятелки и просто от такива бягай надалеч.. виж какво ще ти "докаже" на 9ти ама да не стане така да ти каже една две захаросани думички и ти айде с него съм. Имай си едно наум .. поне докато го опознаеш и разбереш какви наистина са му намеренията. А и това момче от класа ти .. дори сега да сте заедно после ще съжаляваш, така че добре си помисли. Айде успех и умната ;р
wallker69
12-26-2011, 16:48
Напълно подкрепям мнението ти.