View Full Version : За Влюбените <3
Shaolina
12-25-2011, 19:24
Гледам на всякъде само въпроси и депресии , раздели и така нататък , та реших да направя , една тема пък за хората , които са срещали любовта , и още са с нея . Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? Защо мислите ,че сте влюбени ? Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ? Как си представяте бъдещето с нея ?
Ако има нещо добавяйте , може и произволни неща :) Да си създаден теми за разговор :)
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ?
- Да. Това е просто чувство, както всички останали. Не е нещо свръхестествено.
Защо мислите ,че сте влюбени ?
- Не просто мисля, аз съм. Вече година и половина всяка сутрин се будя с мисълта за него, лягам с мисълта за него и непрекъснато усещам тези "пеперуди" в стомаха. Всеки ден ми е като първи с него. Имам чувството, че го познавам от цяла вечност и това дори не е достатъчно.
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ?
- Точно в момента нищо не бих му казала. Може би просто "Весела Коледа".
Как си представяте бъдещето с нея ?
- Просто искам да сме заедно. Другото няма значение.
Не искам да мисля за време, което още не е дошло. Каквото си заслужим и каквото си направим, това ще е.
Не бих тръгнала с празни надежди и очаквания, които никакъв шанс да станат реалност. Много пъти съм виждала, че фантазиите нямат общо с реалността. А точно с него, предпочитам да мисля само за днешния ден.
Audiophile
12-25-2011, 21:47
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ?
Всеки я разбира по различен начин, така че на този въпрос никога не може да се даде достатъчно ясен отговор. Имаш ли чувства към даден човек, готов ли си да направиш много за него, показваш ли му чувствата си - явно това е любов.
Защо мислите, че сте влюбени?
Мисълта за нея ме радва, носи ми хубави емоции.
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ?
Напоследък много ме ядосваш и съм на косъм да ти кажа неща, които няма да ти харесат и ще те разтроят. Обеща да се промениш в някои отношения, но ти самата дори не знаеш как. Обичам те, но това не е достатъчно, за да останем още време заедно.
Как си представяте бъдещето с нея ?
При нас положението е сложно, не знам дали утре ще съм с нея, какво остава да мислим за бъдеще заедно.
BornToRaiseTheHell
12-26-2011, 04:07
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? - Съществува.
Защо мислите ,че сте влюбени ? - Обикновено, съм доста дистанцирана от хората и скептична към любовта. Знаех, че съществува, но се страхувах да не си разбия сърцето. С него, това не се случва. Просто, по някаква причина, не се страхувам.
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ? - Искам да дойде следобяд <3333
Как си представяте бъдещето с нея ?- Не знам .. Не съм мислила. Щуро, за всеки случай. :D :)
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? Естествено, че да.
Защо мислите ,че сте влюбени ? Сигурен съм. Заради начина по който ме кара да се чувствам, всеки път когато съм с нея, за това че ми липсва адски много, когато не сме заедно, за това че си мисля за нея постоянно, за това че обичам да я правя щастлива, да виждам след това как се усмихва. Обожавам,не точната дума е обичам всичко в нея!
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ? Обичам си те и ми липсваш адски много
Как си представяте бъдещето с нея ? Доста често си говорим двамата за това, но в момента ме мързи да опиша всичко. Да кажем само, че ще бъдем адски щастливи
Shaolina
12-26-2011, 08:50
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? - Да мисля , но това са просто силни чувства , специално е за човека към който ги изпитваш. Просто не всеки е срещнал момичето/момчето с което иска да е . много често се случва да попадат на несериозни или търсещи изгодата.
Защо мислите ,че сте влюбени ? --- по простата причина ,че ми е адски приятно , хубаво когато съм със нея , тя се държи перфектно с мен , а и мисля ,че и тя изпитва същите чувства към мен .
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ? - Мило, каквито и грешки да съм правил , каквито и простотии да съм казвал , никога не съм ги мислил , единственото което искам е просто да си щастлива. Обичам те !
Как си представяте бъдещето с нея ? --- Същност , аз не си представям нищо , на мисля за вчера и за утре , мисля за днес.
LolaBunnyyy
12-26-2011, 16:40
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? ~ Разбира се, че съществува. Най-хубавото чувство ^^ ;р
Защо мислите ,че сте влюбени ? ~ Не само мисля, а си е така. Обичам го, и не мога да си представя живота от тук нататък без него.
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ?~ Бих му казала,че страшно много ми липсва, че много си го обичам и че всяка вечер зайко спинка при мен .. :D ^^
Как си представяте бъдещето с нея ? ~ Ммм ... замисляла съм се, и се надявам винаги нещата да са така както сега колкото повече се караме толкова повече се обичаме, и сме много много щастливи заедно.
BumpyRide
12-28-2011, 10:12
Какво мислите съществува ли изобщо любовта ? - Разбира се, че съществува. Тя е едно уникално чувство, изблик на много емоции едновременно.
Защо мислите ,че сте влюбени ? - Влюбена съм...Не е нужна да има причина. Просто се случва.
Какво бихте искали да кажете на половинката си в момента ? -Нямам търпение да се видим.
Как си представяте бъдещето с нея ? - Спокойно,доволно, щастливо и сигурно.