View Full Version : Случвало ли ви се е ? ;д
Здравейте ;р Случвало ли ви се е при целувка, партньора ви така да ви целува, че да не можете да си поемете въздух. На мен за първи път ми се случи наскоро,така ме притисна към себе си, че не можех да дишам при което трябваше да се дръпна и стана едно такова много тъпо, и след това се чудех какво да му обесня. Хем ми стана тъпо, в същото време и смешно. Това трябва ли по някакъв начин да ме притеснява и да поговоря ли с него относно това? Попринцип това става само когато сме много разгорещени,а не винаги. И още един въпрос, който може да ви се стори много много тъп, ама нещо много взех че се задълбочих иначе не ми е правело впечатление, има ли значение дали мойте устни ще са върху неговата долна устна ( при мен забелязах е така) или трябва мойте устни да са върху неговата горна или пък няма значение? ...Знам че звучи страшно тъпо обаче толкова много почнах да мисля отностно това, че вижте докъде стигнах. И не не съм някое 12 13 годишно... просто почна ли да мисля много... всякакви простотии измислям.. извинявам се за което. Благодаря за отделеното време ;р
BornToRaiseTheHell
12-26-2011, 03:53
Просто му обясни, че си се отдръпнала, щото не ти е стигнал въздух и тва е. ;д Да внимава другия път, да не вземе да те удуши
За останалото-както ти дойде , бе душа. Важното е да го правиш с чувство и се получават нещата. ;)
Успех!
Няма значение на кой устните са му отгоре и на кой отдолу.
Иначе му кажи да не те мачка толкова като се целувате, че не можеш да дишаш.
SisiStrange
12-26-2011, 07:40
:D:D Само си представям как те е стиснал и са ти изскокнали очите и си надула бузи. :d
Shaolina
12-26-2011, 09:02
За да има малко повече ефект му кажи ,че те е оставил без дъх , може би малко повече ще се изкефи ;д пък и ти като се целуваш не дишаш ли през носа ? Как така ще останеш без дъх ... или следващия път когато не ти стигне въздуха место да го буташ и разни такива , просто дръпни си главата , и му захапи устната , или пък почни да го целуваш по врата . А и когато го правиш дишай по задълбочено , ще има ефект . Но никога не го бутай и не се дърпай , защото е адски тъпо , и с сигорност той ще се почувства доста тъпо ... или ако го направиш после му се реванширай по някакъв начин . Успех !