View Full Version : На какво се дължи това !?
Ходя с приятелят ми от около 6месеца и мисля че го познавам горе доло ... Но от няколко дни е постоянно нервен и най малките жестове го нервират ... Вика и изпада в някакви паники каквото и направя според вас на какво се дължи и как да процедирам аз...
ICanSeeTheFireBurning
12-26-2011, 12:49
А защо просто не го попиташ спокойно каква е причината да се държи така?
Питам го и просто ми отговаря защото ме ядосваш или нещо от сорта всеки мой жест дума и т.н а никога не било така !
Защо питаш нас на какво се дължи? Седни и поговори с него и се опитай да разбереш причината за държанието му. Може да има семейни проблеми, или нещо друго.
След 6 месеца връзка и още не си научила, че най - важното в една връзка е общуването между двамата.
ivcheto0o
12-26-2011, 13:01
Съгласна съм с горните мнения-поговорете.Причините може да са много-семейни проблеми,приятели,училище и т.н.
Попринцип говорим за всичко , всичко споделяме и решаваме проблемите си заедно ВИНАГИ ... Но това е някакво изключение не му се говори за нищо и незнам...Може би му е омръзнало просто с мен май :)
Училище - не учи ...
Приятели - той няма много и аз ги познавам
Най вероятно е нещо семейно може би !
TheBeliever
12-26-2011, 17:27
Може да не е нищо конкретно. Всеки си има докачливи дни.
Само с теб ли се държи така или е изнервен на всички?
Трябва да поговорите. Няма как ние да знаем кво му има на гаджето ти. Може да е в кофти период, а може и да има проблеми. Недей само да си втълпяваш някви глупоати, за да не оплескаш нещата. Говорети и оправете ситуацията.
SmilezZz
12-27-2011, 10:44
Поговори с него. Явно има някакъв проблем, притеснява се за нещо.
LolaBunnyyy
12-27-2011, 15:58
Ние не можем да ти кажем защо се държи така,седни и поговори с него, но бъди настоятелна и категорична. Не като ти каже "защото ме ядосваш" да му мълчиш ... ако трябва "човъркай" до края докато не ти каже може да се изнерви,но ти трябва да си наясно с неговите проблеми.
TheBeliever
12-27-2011, 17:17
ако трябва "човъркай" до края докато не ти каже може да се изнерви,но ти трябва да си наясно с неговите проблеми.
Глупости.
Той ще говори за проблема когато е готов за това. Всяко "човъркане", мърморене и любопитстване от нейна страна може да влоши положението. Тя трябва просто да му покаже, че е до него и е готова да го изслуша ако/когато желае да сподели нещо.
BornToRaiseTheHell
12-27-2011, 17:24
Поговорете сии.. Поговорете сии.. и после пак си поговорете.
Има два варианта: Единия е просто човека да не е бил на кеф. Втория е да има някакъв проблем, за който не е готов да говори още.
Обясни му, че това негово поведение те плаши/наранява/кара те да искаш да му отвинтиш главата и да я набучиш на кол за назидание на всичките мъже, на които трябва да им вадиш обясненията с ченгел от устата. Ако тогава се изнерви-много любопитстваш и той е от хората, които допускат до голяма степен половинката си до себе си, но не напълно. В такъв случай, му кажи, че ако и когато се почувства готов, ще го изслушаш и ще измислите някакво решение. :)
Missmarch
12-27-2011, 21:52
Ами да не би да е твърде привързан към теб?
Може да го е страх да те изгуби, да го провокираш да действа така......... хиляди възможности.
Може да ти е ядосан за нещо... или да си му омръзнала....поговорете!
anonymous708973
12-29-2011, 07:23
Глупости.
Той ще говори за проблема когато е готов за това. Всяко "човъркане", мърморене и любопитстване от нейна страна може да влоши положението. Тя трябва просто да му покаже, че е до него и е готова да го изслуша ако/когато желае да сподели нещо.
Точно. Пита веднъж тактично, ако не отговори, мълчи и чака. Ако той знае, че тя е до него, готова да го изслуша, да даде съвет, без да го съди преди да е помислила... рано или късно ще изплюе камъчето.
LeprikonA
12-29-2011, 07:53
колко мразя да се правя на гадател. да питам аз какво не е наред и да получавам сърдита физиономия. и нищо друго. после да не върви нито друга тема да започна, нито да продължа да питам, защото вече съм го направила и само се изнервям и аз и става тъпо.
сядаш и открито му казваш, че те притеснява, че се държи така. ако отново не получиш отговор нямаш голям избор - седиш и чакаш. в един момент може и да ти писне да чакаш, но това е друга тема...