PDA

View Full Version : Объркана..

sladkabebova
12-26-2011, 14:38
Здравейте,
Харесвам едно момче страшно много,но някак си не му вярвам.
Пишем си всяка вечер,но винаги се налага аз да му пиша първа.Той ми праща целувки,сърчица,любовни песни като казва,че са специален поздрав за мен.Онзи ден го попитах какво иска за Коледа и той ми каза ''теб'' ..
Аз супер много се зарадвах и му казах,че и аз искам него за Коледа.След това ме попита какви сме ние..аз му казах,че незнам и той каза,че неможе да каже ,че не му харесвам,но трябва да изчакаме да свърши ваканцията за да ми предложи.
Вчера във фейсбук си беше сложил един статус '' Не спирам да мисля за теб ''..Аз го пипитах лично за кой не спира да мисли и той ми каза ''ее тайна :) '' ..Както и да е .. мисля си,че той е влюбен в друго момиче,но тя не му обръща внимание защото пък онзи ден си беше сложил друг статус ''Пожелавам си след Коледа нещата да потръгнат'' ..
Незнам какво да правя ..

purplerainn
12-26-2011, 15:35
"...Но трябва да изчакаме да свърши ваканцията за да ми предложи" Понеже?Какво общо има ваканцията с вашите взаимоотношения?Остави нещата така.Нека той направи първата крачка.Въпреки че,според мен,само си играе с теб.

DragonLady
12-26-2011, 15:44
За него ти си един вид утешителната награда. Не се е получило с момичето, което е искал и евентуално обичал и е решил да се пробва с тебе. А това, че сте във ваканция е даже + може да излезете някъде на кафе да си поговорите на спокойтвие и така да станат нещата ( ако ще става нещо ), а не да сте притиснати от 10 минутното ( или там колкото е ) междучасие.

tItEufFf
12-26-2011, 21:41
Остави го, за него ти си план Б.

Goddess
12-26-2011, 21:56
Това, което ти е казал, според мен означава, че чака да види дали ще му потръгне с друго момиче след Коледа (както е написал) и ако не - след ваканцията може да си хване резервата, т.е. - теб.

ambition
12-26-2011, 22:02
Покани го навън или приеми, ако вече има такава покана.. Да видиш какво ще стане, може да няма "втора" ами да си само ти. /поне аз така бих направил/

anonymous708973
12-27-2011, 08:58
Не бих се занимавала с човек, който увърта толкова много и се държи като дете, което не знае какво иска. Нищо мъжко няма в подобно поведение.