View Full Version : Жив труп съм..
Gr0zDan0v
12-26-2011, 14:42
Здравейте.. вчера на 25.12.2011 Коледа.. скъсах с гажето си с което вчера направихме точно 5 месеца.. Поговорихме си и тя каза някой неща които... незнам... просто искам да сме заедно, но има ли надежда няма ли- незнам..За това искам вие да прецените... - ''e ti winagi shte znaesh che mojesh da me poglednesh i taka otnachalo pochwa wsichko'' или.. ''Аз: -нeshtata mojeha da sa drugi no nqma vrushtane nazad de sled vreme shte vidim no ti shte me zabravish..Тя: ''така е .. шансът е в бъдещето..миналото ни учи..казвам ти , била съм на твоето място .. точно за това ми е толкова гадно и от около 10 минути цивря като бебе..'' или .. ''Аз:-i iskam za posledno da te vidq...davam ti towa ii si trugvam za 2 min tochno az poveche nadali shte izdurja no tova shte e kogato kajesh.. samo da ne e sled meseci pls..''Тя-е не може да е сега .. имам голяма представа какво ти е и тъй като съм била в същата ситуация .. те разбирам и ще ти ревна като малко дете...
Това е причината- Тя- i ti obqsnix w momenta az seriozna wruzka ne iskam , ne smqtam che sum porasnala dostatuchno .. budi spokoen s drug az wruzka , koqto e po-zadulbochena i seriozna ot tazi s teb - nqma da imam..
Просто искам да видя как гледате вие на нещата..има ли шанс, да се надявам ли ''на едно ново начало'' .. трябва ли да опитам да я забравя защото не няма да мога..
П.С. Благодаря на всички които ще си направят труда да прочетат.. без коментари ''колко си тъп'' и незнам си още какво моля ви... Приятно прекарване на новогодишните празници ..
Alabalaportokala
12-26-2011, 15:20
Не се надявай на ново начало, а го създай, но с друг човек. Коледа е, новата година чука на вратата. Забавлявай се. Успех!
purplerainn
12-26-2011, 15:31
И след 5 месеца разбира,че не е готова за сериозна връзка?Заслужаваш нещо,по-добро :)
Gr0zDan0v
12-26-2011, 15:36
Сега всичко е ... празно празно и пак празно .. Голяма част от мен изчезна.. дори преди няколко часа ми казаха че съм се движел като ''безтегловен дух'' ..
DragonLady
12-26-2011, 15:41
Нямаш каквото и да било бъдеще с човек, който сам не знае какво иска и не се " чувства достатъчно пораснал за сериозна връзка " . По добре продължи напред без нея, да ще ти е гадно месец два, но после ще можеш да си щастлив с друго момиче, което поне да знае какво иска и да не я е страх от сериозно обвързване :)
Може би след време ,ако ви е писано ще бъдете пак заедно. Но не се надявай. Продължи си живота,намери си друга приятелка , остави нещата да се развиват сами. Ако нещо има да става - ще стане. :)
djipsito
12-26-2011, 21:10
Нова година нов късмет ;р
anonymous708973
12-27-2011, 09:06
Душа... това "не съм готов/а за сериозна връзка" значи чисто и просто "Искам да опитам колкото се може повече опции, преди да се занимавам сериозно, щото се чувствам като в затвор така". Има и такива хора. Ще откриеш момиче, което не е с такава нагласа. Не знам на колко си, но използвай времето и си намери някоя за разтуха - секс-мекс, нищо кой знае кво, просто да ти стане по-леко на душата :)
Според мен нямаш шанс с нея, а и няма смисъл. И двамата искате различни неща. По-добре не се опитвай да си я върнеш, а намери ново момиче, с което ще гледате в една посока.
BaffaLsc
12-27-2011, 10:01
Много е просто.
Когато не искаш сериозна връзка - не започваш такава. ;)
SmilezZz
12-27-2011, 10:18
Не се надявай на ново начало точно с нея ! Тя самата не знае какво иска , а точно това е пречка да се започне , каквото и да е.
В момента наистина ти е гадно , но ще я преодолееш. Продължи напред. Но ще бъде грешка да се надяваш на каквото и да е, а и за да намериш точния и правилния човек за теб, трябва да позволиш на грешния да си отиде.
sladur4etyYy
12-27-2011, 12:56
И след 5 месеца разбира,че не е готова за сериозна връзка?Заслужаваш нещо,по-добро :)
а кога да го разбере? след 5 дена?
Братле не си го слагай на сърце жените са кофти нещо няма смисъл да страдаш чакай времето когато някоя ще тича подир тебе и ще е лудо влюбена в теб тогава ще е дълга и сериозна връзка :) не да ми отговаря някоя пикла как ме иска само за себе си пък после се появил друг и постоянно като я питаш нещо отговаря с незнам :)
SisiStrange
12-27-2011, 14:22
Рано или късно ще ти мине. Пък и е по-добре за самия теб да не си с момиче, което не може да оправдае очакванията ти и предпочита да е сама, отколкото с теб.
Съжалявам че ще го кажа но - просто и е минал интереса и е намерила тактичен начин да те отреже :) Да си нямаш работа с нея повече.. Света е пълен с жени, всяка от която по-добра от предната. Както казаха преди мен - Нова година, нов късмет :)
ICanSeeTheFireBurning
12-27-2011, 17:35
А как протичаше връзката ви досега в тия 5 месеца? Доколко сериозни бяха нещата до този момент? Случвало ли се е нещо по-особено напоследък? Понеже всичко си има причина - тия неща не падат ей така, от небето. А това, което тя ти е казала ми е супер познато, обаче не и след 5 месеца връзка. Нещо не ми се връзва - разкажи повече.
Gr0zDan0v
12-27-2011, 21:45
Продължавам напред ... друг избор - нямам .. Просто жалко че нямам възможност да обясня на дълго и на широко как стоят нещата : ) благодаря за компетентните мнения и приятноп прекарване на новоодишните празници !
bratignat
12-27-2011, 21:56
Мацката те е отрязала - връщане назад няма. Циври не защото те обича, а защото трябва да се конфронтира с теб, страх я е. И понеже не поема отговорност (точно както малките деца), разчита, че с циврене може да замаже леко нещата, да ти прехбърли топката (как не я разбираш или всякакви външни обстоятелства са я принудили тя против волята си да вземе това решение). Ако беше момиче на място - къса с теб, без после да се опитва да замазва нещата.
Факта, че все още гледаш назад към нея говори лошо за теб. Ще ти го кажа така - тя ти показва червен картон, а ти я питаш има ли шанс отново да свири твои мач отново. Давай напред, такъв съдия не ти трябва. Стегни се, бъди мъж, а не пикла в мъжко тяло.
П.П.
Всеки го е газил влака на любовтта, обаче докато цивриш или се отдаваш на мъката, забравяш, че все още си на релсите. Преди всичко направи крачка в страни...към промяна, за да избегнеш коловоза.
П.П.2, това последното като го цитирате да казвате от кой е!
Секс правили ли сте?
Будалка те нещо. Или ти е изневерила/изневерява или има тръпка към друг, все неща от тоя тип. Жените са като маймуните - от единия клон на другия и никога или много рядко на земята. Има друг. Тва е. Будалка те. Точка.
Жените, или една огромна част от тях, не обичат да са сами, мразят да са сами, прави ги несигурни, самотни, изпадат в депресии.. трябва нещо много сериозно да е станало, че да те изрита без да си е намерила нещо ново.
И все пак не задълбавай. Няма смисъл. Нали сте скъсали? Не ти трябва да знаеш всичките подробности, въпреки че ще ти е интересно защо. Фактът си е факт - краят. Продължаваш напред.
NambyPamby
12-27-2011, 22:22
Ами, шанс. Момата просто не те е харесвала достатъчно от самото начало, затова ти е била дузпата. В противен случай хич нямаше да ти дрънка тия глупости как не била готова и не можела, ами щеше да се гмурне с главата напред, без да му мисли много-много.
Viksyyy1995
12-27-2011, 22:54
''Да се върнеш при бивша любов е като да прочетеш книга , която вече си чел - краят е един и същ'' ! : ))
Има и други герои в тази история, които ти или прикриваш, или не подозираш за тяхното съществуване. Това мога да ти кажа - направи си сам изводите!
Успех и всичко най-хубаво и на теб!
Братле има много още момичета по света,сигурен съм ,че ще намериш правилното.
Gr0zDan0v
12-30-2011, 13:28
Благодаря на всички за смислените отговори ! Наистина ме зарадва, че нямаше от типа '' кви са тия малумни теми'' . Приятно посрещане на новата 2012 година ! Нова година- нов късмет
ScarletBite
01-03-2012, 00:22
дрисла.
усетих я колко често ти е повтаряла "била съм на твоето място". точно там е работата. някой я е заебал по подобен начин и сега тя си го удря в теб. кармаааа :D . пък щом циври, значи има някакви чувства в нея. проблемът е, че самата тя не е сигурна в себе си.
не искала сериозна връзка... тръпка търси момичето, свалки и лиготии да разправя после на приятелките си. недорасла е. я да й се изредят 2-3ма обиграни батковци дето ще я карат да тича подире им като луда, пък да търси после свястно и сериозно момче като теб. заради тая тръпка си хвърляме на улицата и невинността, и надеждата, и всичко и ставаме все такива празни.
няма кво да я търсиш. не си сгрешил ти, проблемът е в нея. остави я... да си блъска главата в стената. тя си го е избрала. пък ако наистина я обичаш... бъди до нея... бъди й рамо... но не го заслужава.
Няма никакъв смисъл да страдаш за тази безмозъчна пикла. Очевидно е, че не те заслужава ;)