View Full Version : Проверки?
purplerainn
12-26-2011, 15:54
Имам регистрация в един сайт.Изцяло за забавление и при по-голяма доза скука. :) Приятелят ми,знае,че съм регистрирана там.Въпросът е,че по-принцип там ми пишат много,момчета и момичета,но едно момче,прикова вниманието ми.Първо никът е .. първите букви от името на фирмата,където работи моето момче.Начинът на писане е сходен.Пише "я" с "j" , а и казва думи,който точно моето момче,често ми казва.Спор няма,че това е приятелят ми,който ми прави " проверка".Почувствах се адски тъпо,след като разбрах.Значи,не ми вярва толкова,колкото твърди.Искам да попитам,вие как бихте постъпили в такава ситуация?Да му кажа ли,че знам,че е той?Това е самият чат :)
Insomnia 112502
Insomnia
аз
Много !
18:43
Днес
той
gotin li e
16:58
Днес
аз
da imam
15:44
Днес
той
ima6 li si priqtel iska6 li da si popi6em
12:50
Днес
аз
Знам
19:58
22 Декември 2011
той
offline офлайн
hej za6to ne mi otgovarq6 mnogo si 4arovna , momiche me4ta , pi6i mi sofia e blizo do ...
19:25
22 Декември 2011
той
zdravej , ivan se kazwam priqtno mi e
15:49
18 Декември 2011
DragonLady
12-26-2011, 15:57
Защо не го попиташ директно, защо те проверява след като си 100% убедена, че момчето от чата е приятелят ти.
purplerainn
12-26-2011, 16:01
Ами колебая се,да не стане някой скандал.Доста особен характер е,аз също.Сигурна съм,че е той.Но не знам как да подходя.Да намекна,че знам или ... директно?
wallker69
12-26-2011, 16:09
Ами колебая се,да не стане някой скандал.Доста особен характер е,аз също.Сигурна съм,че е той.Но не знам как да подходя.Да намекна,че знам или ... директно?
А бе ако си сигурна, давай смело.
purplerainn
12-26-2011, 16:21
Най-добре!Все пак не съм аз тази,дето прави тъпи неща. :)
SisiStrange
12-26-2011, 16:23
Ако те следеше наистина, нямаше ли да е достатъчно умен да пише малко по-различно и да си сложи малко по-различен ник? Да не се окаже съвпадение?
:shock: Мода ли стана да споделяте хронологии в интернет? :lol:
Дръж се с този тип така както би се държала с всеки друг , дори да не мислиш,че е приятеля ти. Така няма какво да криеш.
Кажи му - да,има си приятел и не се занимавай. Ако е гаджето ти ще миряса.
TheBeliever
12-26-2011, 17:23
Ако наистина нямаш какво да криеш няма да се впечатляваш от така наречената "проверка".
Наистина ли си толкова чаровна ? :)
purplerainn
12-26-2011, 19:08
Споделих,че много хора пишат,НО един ми е направил впечатление.Не се изтъквах,че съм чаровна.Както и да е ...
SisiStrange той е с доста особен характер.Първо и аз това си помислих,но съвпаденията са доста.Способен е на такова нещо.Иначе аз,не го провокирам.От различни градове сме,и той явно има съмнения.Ядоса ме това,че твърди,че ми има пълно доверие,а прави такива неща!
Според мен , просто режеш тоя тип от профила и не му обръщаш внимание .
Ако пък е приятелят ти наистина ,ще да е много глупав . Без да се засягаш.
BornToRaiseTheHell
12-27-2011, 05:08
Режи го тоя в чата и приятелят ти, ако е той, няма да има от кво да мрънкя.
anonymous708973
12-27-2011, 08:44
Ако наистина нямаш какво да криеш няма да се впечатляваш от така наречената "проверка".
Не си права... На мен би ми станало доста обидно, ако приятелят ми ме проверява, все едно съм малко дете, а той ми е баща.
TheBeliever
12-27-2011, 10:13
Не си права... На мен би ми станало доста обидно, ако приятелят ми ме проверява, все едно съм малко дете, а той ми е баща.
От навлизане в личното ми пространство и реални проверки, държене на сметка и подобни и аз бих се обидила. Но в случая нито е сигурно, че това е приятелят й, нито я ограничава по някакъв начин, нито й влиза в регистрацията да следи кореспонденцията й. Напълно възможно е, ако въобще е той, просто да е пискал и той да се позабавлява, както твърди, че прави авторката. Това не значи непременно липса на доверие и проверки.
SmilezZz
12-27-2011, 10:31
А откъде толкова си сигурна , че е той ? Не само той пише "я" по този начин и куп подобни неща. Просто престани да се занимаваш с този от чата и това е. Проблемът е решен.