View Full Version : Да чакам или..
hollymjay
12-27-2011, 06:05
Здравейте,
Първо да кажа на 15 години съм.
Имам едно-две питания. Така значи до сега не съм имала сериозен приятел, най дългата ми връзка продължи месец. Имам чувството че чакам напразно правилния да дойде. Просто когато някой ме харесва, или няма да е дастатъчно красив, или няма да ми допадне като държание, все някакви кусури им намирам, не ме е страх от обвързване, но не знам къде е проблема, просто никой не е дастатъчно добър. В момента има едно момче, с което излязохме няколко пъти, целуна ме, обясни ми, че изпитва чувства към мен. Симпатичен ми е, но само толкова, не искам да си играя с него, но просто не мога да реша какво да правя. Въпросът ми е при това положение как да действам, нещата ще потръгнат след време или просто той не е правилният, не е момчето за мен? В момента имам чувството, че никога няма да отрия момчето, което търся и няма смисъл да чакам. Кажете да чакам или да се пробвам въпреки че не чувствам, че той e правилният. Благодаря предварително :)
Няма да дойде веднага "правилният", ако въобще съществува.. пробвай с най-различни и ще разбереш.
Който подбира-мастурбира.
Пробвай с това момче, ако не потръгне му обясни и скъсайте. Няма как да намериш правилния при положение, че не се обвързваш, защото им търсиш кусури. Пък наистина няма да дойде веднага принца.
anonymous708973
12-27-2011, 08:42
Който подбира-мастурбира.
Световна глупост!
Нормално е така да ти се струва, познавам супер много момичета в това положение. Повечето от Бургас :д (не особено полезна информация, но пък е важно да се отбележи :Д). Ако ти е просто симпатичен, не се занимавай. В началото се очаква да си луда по него.
GOODNESS
12-27-2011, 09:38
Световна глупост!
Нормално е така да ти се струва, познавам супер много момичета в това положение. Повечето от Бургас :д (не особено полезна информация, но пък е важно да се отбележи :Д). Ако ти е просто симпатичен, не се занимавай. В началото се очаква да си луда по него.
Бургазлийките киснат половин ден във фейсбук, за да споделят чалги които се отнасят за мъже. Най-смешното е, че влизат във филми като в ролята на принцеси от тоя смотан филм gossipgirl. Тука в Бургас е пълно с мъжемразки но.. уатевър.
Към авторката : идеята ми е такава, че "you will never know it unless you try it" така че смело се обади на момчето :)
TheBeliever
12-27-2011, 09:56
И защо да му се обажда като не го харесва?
Подкрепям Пантерката. В началото трябва да ти омекват колената само при мисълта за момчето. Щом не изпитваш нищо не се насилвай. Все ще се появи някой, който да ти разтупка сърчицето и тогава недостатъците му няма да ти правят впечатление.
SmilezZz
12-27-2011, 10:23
Не чакай правилния да дойде сега , изведнъж. "Всичко се случва , когато най - малко го очакваш ! "
Престани да си мислиш , че си най - добрата , че си перфектна. Не оценявай хората по външния им вид. Да , признавам, че в самото начало то ти прави впечатление , но не е важна само тя.
Та , когато не чувстваш нищо към даден човек - не си играй с него. Кажи му , по заобиколен начин самата истина. Вярно е , че ще му бъде гадно , но поне е по - добре , отколкото да е с празни надежди.
tItEufFf
12-27-2011, 10:27
Не бъди като другите, не тръгвай с някой само и само да си имаш гадже. Както казаха, твоето момче все някога ще изникне от някъде и тогава ще видиш какво е да си влюбен :)
И защо да му се обажда като не го харесва?
Подкрепям Пантерката. В началото трябва да ти омекват колената само при мисълта за момчето. Щом не изпитваш нищо не се насилвай. Все ще се появи някой, който да ти разтупка сърчицето и тогава недостатъците му няма да ти правят впечатление.
съгласна :)
Световна глупост!
За да е казано и за да е едно много старо клише, значи не е "световна" глупост.
Чакай да ти дойде принца и принцесата както са описани в приказките и на теб да не ти харесва, че е с мустаци или че еди какво си.. чакай да ти дойде на тепсия.. аха, ама не днес!
Създателката на темата само го каза - постоянно търси кусури. После недоволна..
:)
anonymous708973
12-27-2011, 18:30
Ох, моля ти се. Подбирам мега много, всичките ми приятели, дори да не са кой знае колко близки, са минали през много дребно сито, за да са такива, да не говорим за човека до мен, който, впрочем, е прекрасен. Не е принцът на белия кон, но аз нито знам какво точно значи това, нито ме интересува, нито съм търсила такъв.
Който подбира, има претенции. Който има претенции, има самочувствие. Точка.
Ако ти спиш с всяка, за да не мастурбираш, лошо за теб.
Световна глупост е. Точка.
През колкото и дребно сито да са минали има неща, които няма да разбереш за тях, ако решат, нали знаеш.
Идеята е, че авторката търси постоянно кусури - пък после самотна.
Хубаво е да имаш претенции, но не към всяко нещо както тя. Постоянно търси и открива неща, които не й харесват. Еми как ще си намери приятел? Поне да пробва с няколко и сама ще види - това ми е мисълта. Във всеки човек може да се открие нещо.. тъпо.
И защо да е лошо за мен? Аз имах дълга връзка, която завърши с чеп за мен (ти даже беше прочела темата ми и даде коментар там) и сега си живея живота и не търся в никоя нищо - защото за момента не ми трябва. Когато искам отново сер. връзка - ще проявя капризи, но далеч не такива като нея. Бившата ми беше най-нормална жена. Ако извадя един списък с нещата, които искам в някоя - никоя няма да ги има - с никоя няма да бъда. Съгласявам се с това, което има и търся част от това, което искам - пък после обикновено става да открия и още.
Твоя приятел в момента е прекрасен, ако ти изневери ще стане отвратителен.. нормално. Колкото и да си бдителна стават глупости.
Сърцето има доводи, които разумът не познава.
SisiStrange
12-28-2011, 06:15
Аз си мисля, че ако хубавко го опознаеш, може симпатиите да прераснат в нещо друго. Претенциите са хубаво нещо, защото така не ти се налага да минаваш през един тон нерви с разни хора, които просто не отговарят на критериите ти. Аз самата съм способна по-скоро да си стисна краката за супер дълго време, отколкото да бъда с някого, когото не харесвам. Но все пак всичко си има граница и абсолютно перфектни хора не съществуват. Щом ти е симпатичен, опознай го. Пробвай. Никой няма после да те набие да тръгнеш с него. Просто от самото начало му изясни, че не си сигурна дали ще се получи и да бъде търпелив. Лично според мен, ще хлътнеш.
Според мен, ако досега не си усетила някаква тръпка, няма и да я усетиш след време. А мисля, че без нея смисъл няма в една връзка. Насила хубост не става. Ти можеш и принца да имаш пред себе си, ама като не е това, което ти харесва напълно.. Пък правилният ще дойде, може да не е днес или утре, но ще дойде.
kalpazanka
12-28-2011, 07:44
Закъде бързаш?!
anonymous708973
12-28-2011, 08:29
...
Ъъ, нейните претенции са супер мижави - държание и външен вид. Да видиш моите. Даже ги бях писала в една тема, естествено, получих супер много остри реакции, но знаеш ли... мислейки си за човека, с който съм, и прекарвайки го през всички изисквания, които подсъзнателно съм търсила, о, изненада, покрива ги.
Всеки има недостатъци, разбира се, затова сме създадени два различни пола - за да се допълваме.
За изневярата няма да го коментирам, защото няма да повярваш, ако ти кажа, че приятелят ми няма да се превърне от прекрасен в отвратителен заради изневяра, нали?
По повод последния ти ред - не вярвам в сляпата любов. Хората, които обичат човек, който им изневерява системно/обижда/вдига скандали/сърди се за глупости нон-стоп/унижава ги/бие ги, са глупави. Точка. Аз виждам човека до себе си с всичките му силни и слаби страни, предимства и недостатъци, затова знам, че го обичам наистина, а не съм просто заслепена от представата за него, която не съответства на реалността.
Виж мисълта в подписа ми. Аз съм изцяло за високата летва при избор на партньор.
Покрива ги, но докога и дали вечно? Това няма как да знаеш нито ти, нито аз, нито алкохолизирания комшия под нас.
Разбира се, че можеш да запазиш приятелско отношение с човек, който ти е изневерил, но за мен няма смисъл. При мен един да съгреши - автоматично не го познавам. "Да грешиш е човешко,да прощаваш е божествено" са пълни глупости, от които съм патил. Да простиш нещо малко, но по-голямо, но това е друга тема. Хората са напаст, които ти се качват на главата като маймуни и ти скубят косата..
PinkPan7her, моля те, за малко ''виртуално уважение" и когато комуникираме аз и ти не казвай "точка", а кажи, че не ти се спори, че няма какво да допълниш по темата, че не ти се коментира и т.н. Мен лично това да ми казват "точка" много ме дразни. И аз съм го употребявал, но рядко. След точка мога да кажа "запетая" и к'во? Мерси за вниманието.
anonymous708973
12-28-2011, 10:11
Съгласявам се с последния параграф и се извинявам :)