Влез

View Full Version : Самовнушението е голяма работа ..

stressed
12-27-2011, 07:01
Пак във филма.На 7-ми ми дойде.На 21-22 трябваше да съм в овулация.На 16 правихме веднъж секс с презерватив, но втори презерватив нямаше и много искахме да повторим.Той се изми , изкъпа се, изпика се и правихме малко време без презерватив и той каза:"Айде стига толкова, че се усещам че ще свърша" и го извади.СЛед 10-тина минути свърши след свирка.На 22-ри усетих овулацията си както обикновено..Болки ниско долу, леко главоболие и прочие, даже ми избиха гадни пъпчици както обикновено...Сега обаче съм във филма, че от предеякулационната течност е имало сперматозоиди , които учитво са изчакали около 5 дена до овулацията ми и са направили нещото..Нямам никакви симптоми на бременност- не ми се спи, даже не ми се яде много, вече минаха почти 14 дена от тогава, да правя ли тест?Вие как мислите има ли вероятност да е станал гадния гаф?За протокола на 20-21 сме...От 2 години заедно.Не практикуваме често метода без.. , но не се бяхме виждали от доста време и не мислихме много.. Да, тъпо е..Та- бременна ли съм според вас?

musshy
12-27-2011, 07:14
Не мисля, че някой ще ти каже дали си или не си. Отиди до аптеката, купи си теста, направи го и да знаеш. Най-малкото ще ти спре притеснението, ако всичко е наред.

FuCKkK13
12-27-2011, 08:06
най-добре си направи един тест и да ти е спокойно на главицата :)

anonymous708973
12-27-2011, 09:21
Е, поне си достатъчно голяма. Направи си тест, пиши какво е станало после.