PDA

View Full Version : секс след насилие?

raj4eto
12-27-2011, 12:32
Здравейте, причината да отворя подобна тема е понеже имам сериозен психологичен проблем свързан със аналния секс.
В предната ми сериозна връзка направих опит за този вид секс, но тогавашния ми приятел буквално ме насили, не мога да опиша как се чувстах след това и колко време си го преживявах.Никога повече не му позволих да ме докосне и въпреки , че мина доста време от тогава в мига ,в който си помисля за анален секс и се разтрепервам.
Проблема е , че сега имам нова връзка с друг човек, живеем заедно и той има огромно желание за анален секс, но аз не се чувствам готова за това, обичам го и искам да мога да му дам всичко във връзката ни, постоянно се обвинявам и се опитвам да преодолея себе си, но не успявам. Щом стигнем до момента да трябва да опитам и изпадам в ужас:(Исках да разбера дали някой е попадал в подобно полежение и според вас как да постъпя в тази ситуация?
Благодаря ви наистина сърдечно предварително!
Беше ми много трудно да се реша да напиша за проблема си!

TheBeliever
12-27-2011, 12:45
Щом не си готова не се насилвай. Сподели му какво те възпира, а той ако е човек на място ще те разбере и няма да настоява.

AnzaRe
12-27-2011, 13:10
Еми няма да правиш анален секс толкова ли е трудно!?

kalpazanka
12-27-2011, 13:10
Вземи лубрикант от аптеката и го забутай в шкаф, където няма да го виждаш. Говори с приятеля си на тази тема /е, не му споделяй подробностите/ и го помоли, когато един ден се решиш на тази крачка, да е много внимателен и да спре, ако ти се чувстваш дискомфортно. Когато и двамата сте на една вълна, извади лубриканта и се отпусни максимално :)
А сега си кирилизирай заглавието. :)

raj4eto
12-27-2011, 13:36
Благодаря Ви за съветите!
Той знае много добре какво съм преживяла, дълго ме оставяше сама да се реша, но на мен мозъкът ми направо блокира като си помисля да опитам пак, незнам дали ви се е случвало нещо подобно някога да не можете да конролирате емоциите си.Проблема е, че често ме пита кога ще се случи вече ,че било нормално и т.н, а аз самата незнам кога ще успея да се преборя с това.

windowlicker
12-27-2011, 14:23
Еми той въобще не е прав да ти ги говори тия работи, особено като знае какво се е случило. Ти не се ли усещаш, че не е нормално да се чувстваш виновна за това, което ти се е случило и за последствията после? Не ми харесва, че се опитва да те кара да се чувстваш виновна за това че не искаш да правиш анален, ама въобще. Според мен нещата не стават по-добре ако той непрекъснато то повтаря едно и също и чак пък било нормално. Аз те съветвам да се замислиш чия е вината в случая и нека ти помогна - не е в теб.

DarkTemplar
12-27-2011, 14:26
Според мен вариантите са два. 1. Докато се почувстваш готова трябва да намерите алтернативен начин за задоволяване и разнообразяване на секса ви. Вторият вариант е да рискуваш, да стиснеш зъби и да му дадеш каквото желае (което ще е малко въпреки самата теб, но пък може да ти хареса, не знам). Ти си преценяваш кое да избереш.

SisiStrange
12-27-2011, 14:28
Е, толкова пък силна фикс идея ли му е, че да не може да я пренебрегне, за да се чувстваш ти добре?
На него въобще би ли му било хубаво той да си се кефи, а ти отдолу да трепериш и да се панираш без капка удоволствие?
В секса нищо не трябва да е насила. Иначе в един момент малко или много изстиваш към човека.

KASAPA
12-27-2011, 15:28
Абе кво толкоз се праите бе?!Кво мои ти е направил толкоз на гъза!?
Ся съм 10000000% убеден ,че и ти го искаш отзад ама да се праиш на интересна!
Па като не щеш не му давай,баси!
Кво искаш ти кажем да се запише на психолог ли?!

SisiStrange
12-27-2011, 15:34
^Някои хора могат да бъдат убийствено зли.
Ама така е, като си момче, сигурно никой не те е порил отзад. Или пък ти се е случвало та си толкова убеден, че и се било щяло и че нищо и няма?

KASAPA
12-27-2011, 15:38
Aре кажи кво може да ти стане от един анален секс...освен да се насереш и да не можеш да седнеш известно време?!
Говорил съм с женки дето казват,че аналния им бил унизителен и това е проблема.Ама като ги питаш що е унизителен и мълчат като ...дупета!

Licker
12-27-2011, 15:42
Аз не си падам по такива неща, но ако искаш прочети моята тема и ми пиши на лично. можем взаимно да си помогнем :P

SisiStrange
12-27-2011, 15:43
На авторката не и е унизителен. Нея са я изнасилили. Това е видът секс, изискващ най-много нежност, ОСОБЕНО първия път. Не да я хванат, да я забият с главата надолу и да и го набутат. Всяко нормално момиче след подобно изживяване не би чакало с нетърпение следващия път.

KASAPA
12-27-2011, 15:46
Аре стига глупости пък после е била още време с него!Теб таковалили са те в задния двор а>

SisiStrange
12-27-2011, 15:50
И двамата с приятеля ми не щем. Ако изведнъж ни се прище, никакъв проблем. Не съм със скрупули в тая област. Но съм и сигурна, че не би го направил по такъв начин.

Никога повече не му позволих да ме докосне и въпреки...
Явно не е била още време с него.

Meoww
12-27-2011, 16:01
Милата... не си длъжна да правиш нещо, което не искаш за да му угодиш. Ако той те обича достатъчно много, ще намери начин да подтисне това свое желание ;)

monitta
12-27-2011, 16:24
Според мен отиди на психятър.Ще си поговорите и ще решите пък и на теб ще ти стане по добре.(Не си мислете че психятрите са нещо лошо.Според мен помагат )

anonymous708973
12-27-2011, 18:54
Абе кво толкоз се праите бе?!Кво мои ти е направил толкоз на гъза!?
Ся съм 10000000% убеден ,че и ти го искаш отзад ама да се праиш на интересна!
Па като не щеш не му давай,баси!
Кво искаш ти кажем да се запише на психолог ли?!

Тъпанар.
//10 букви//

Rebirthing
12-27-2011, 21:26
Съветвам те да не правиш анален секс, освен ако сама не изпиташ нужда от това !

ThroughStruggle
12-27-2011, 22:43
Ако наистина не си готова за това, въобще не се насилвай заради неговите желания. Той знае ли за това, което ти се е случило? Ако не, според мен трябва да му разкажеш, няма нищо срамно в това, сподели му и го помоли да не казва на друг човек при никакви обстоятелства (това се подразбира, де). Ако не е твърде егоистично настроен, ще те разбере.

DragonLady
12-27-2011, 23:36
Е, толкова пък силна фикс идея ли му е, че да не може да я пренебрегне, за да се чувстваш ти добре?
На него въобще би ли му било хубаво той да си се кефи, а ти отдолу да трепериш и да се панираш без капка удоволствие?
В секса нищо не трябва да е насила. Иначе в един момент малко или много изстиваш към човека.

Съгласна съм!!!
Нека прояви малко разбиране към теб в предвид факта какво си преживяла, и да свикне с мисълта, че това изнасилване те е белязало за цял живот и е напълно нормално да не желаеш анален секс.

kalpazanka
12-28-2011, 07:28
Aре кажи кво може да ти стане от един анален секс...освен да се насереш и да не можеш да седнеш известно време?!
Говорил съм с женки дето казват,че аналния им бил унизителен и това е проблема.Ама като ги питаш що е унизителен и мълчат като ...дупета!
Интелект, може да се изпуска по голяма цял живот!!!

Oy7ofCon7roL
12-28-2011, 11:24
Аз пък подкрепям мнението на KASAPA

Преди години ходех с едно момиче, което имаше подобен "психологичен" проблем.
На кратко: Предишния и приятел я бил пребил и изнасилил,защото тя била девствена и не искала на му пусне. След това тя веднага го зарязала и така.
Та въпросното момиче ми обясни за каво става дума и аз търпеливо изчаквах. Нямаше и ден дето да не ми реве на главата, както си стои и почва да реве ! Постоянно го псуваше оня , бил и съсипал живота, бил и отнел девственоста и тн. По едно време даже бях се вързал да ходя с хора да го търся, както и да е....
Още като тръгна да я пипам там долу започваше да изпада в паника и да реве и постоянно ми вика че я боляло абе ужас.... и аз като неин приятел заедно с нея преживявах всичко. Мина се време и изведнъж и сълзи и болка изчезнаха, ей така изведнъж!
Ходихме с нея доста дълго време и след като се разделихме разбрах, че била заминала за Холандия да бачка. След 6 месеца се върна и бяхме пили кафе, даже и не я бях питал с кой е била и кво е правила там.
След време сестра и ми каза, че е била там със същото това момче дето я е бил изнасилил и дето много мразеше. 6 месеца са се чукали там и тн.
Един ден бях я срещнал случайно на улицата и и викам, така и така вярно ли е, че с него си била там ? И тя ме гледа с оня поглед с укокорените очи и мълчи, няма кво да каже.... от тогава даже здрасти не съм и казал....

Предполагам сте ми разбрали мисълта, защо съм съгласен с KASAPA
Нагледал съм се на женско лицемерие и крокодилски сълзи, истории мога да ви разказвам от неска до утре.

Лек ден

waleriiq096
12-28-2011, 17:41
Говорете... Няма нужда сама да се насилваш, само защото го обичаш. Все пак каквото си преживяла... :х Мисля че ще те разбере, все пак това си е сериозно!!! Всички проблеми ще си решиш само трябва да поговорите ако не си му казала все още!! =)

djipsito
12-28-2011, 19:15
И кво ? Значи всички момичета си измислят психологичните проблеми, така ли ?
Пълни изчадия... ;х

dPa3HuTeJl
12-28-2011, 19:21
Виж сега авторке,това което правиш е доста глупаво,първото което е,ти се лишаваш (и твоя приятел) от удоволствие заради някакъв идиот,той е причината в момента,което значи,че заради него приятеля ти е нещастен,разбираш ли ме? Позволяваш на човека който те е наранил да продължава да те контролира,а съм сигурен,че не искаш това. Тук,според мен има само една алтернатива, просто да му пуснеш, защото според мен рано или късно това ще стане, няма смисъл да се измъчвате и двамата.. derp. Твоя психологически проблем е на същото ниво както страха от тъмното, или от призраци,всичките тези "нормалните" страхове причинени най вече от филмите и истoрийте,разбираш ли ме? И какво правят хората в такива случай? Искат да се преборят със страха си. Точно това трябва да направиш и ти,запитай се, цял живот ли ще те е страх от тази психологическа травма? Айде успех!

I was too serious.

chereshkaaa
12-28-2011, 21:00
ами от една страна така е цял живот ли ще се страхуваш от това .. няма ли да преодолееш този страх ?
но от друга страна след станалото наистина е трудно и щом не си готова не се наилвай ако те обича би трябвало да те разбере..

RageAgainstTheMachine
12-28-2011, 21:50
Aко не си готова не го прави. Насила хубост не става...

Oy7ofCon7roL
12-29-2011, 05:43
И кво ? Значи всички момичета си измислят психологичните проблеми, така ли ?
Пълни изчадия... ;х

Ми общо взето да, поне такова е моето мнение.
Момичетата винаги си измислят по нещо за нещата, които не искат да правят, това е мое мнение не карам никой да се съгласява с мен !
Ами ако я беше насилил по класическия начин , а не анално кво щеше да стане, нямаше да прави секс цял живот ли....

anonymous708973
12-29-2011, 07:56
Лично аз не, винаги съм си мислела, че не би ми повлияло кой знае колко, сравнено с психологичната травма, която повечето носят дълго време, ако не и цял живот.

Но е абсолютно нормално да не й е до това известно време. На който не му отърва - у лево.

DarkTemplar
12-29-2011, 12:31
Влиянието на тея травми е строго индивидуално. Някои жени са с по-слаба психика и "им държи влага" в продължение на години, други пък съумяват да се оттърсят доста по-бързо (познавам момичета, които са били насилвани и успяха да намерят воля да продължат живота и секса си в нормалния коловоз). Разбира се, зависи и от естеството на самата случка.
Кофтито е, когато някои префърцунени лигли започнат да злоупотребяват с тея неща, драматизирайки излишно проблема си и измисляйки цял сценарий какви страдалки са и по този начин експлоатират партньора си (не казвам, че авторката е такава, а и нейният случай е малко по-особен). Това е доста гнусна лъжа и когато истината излезе наяве се получават реакции като на колегата Oy7ofCon7roL, защото никой не обича "лъжливите овчарчета".

raj4eto
12-29-2011, 14:12
Първо искам да благодаря на всички ви за съветите и мнението ви.
После искам да кажа, че всеки човек е различен и приема подобни неща различно.След онази случка се почувствах най-големия боклук, адски унижена, наранена и обвинявах себе си много дълго време.От онзи ден за мен този вид секс значеше само унижение и болка.
Сега знам, че не съм виновна аз, знам, че ще продължа напред заради мен самата, а не заради друг и ще го направя отново когато аз го почувстам и пожелая.Дори съм готова да посетя специалист, ако аз сама не успея да се справя и то не за да правя този секс на всяка цена , а просто за да освободя себе си и тялото и психиката си от това.
Поговорих с приятеля ми, както мн от вас ме съветваха, обясних му, че препирайки ме ,няма да мога да го направя никога, че искам и ще го преодолея ,че се нуждая от време,да не бързаме за никъде, че имам нужда той просто да е до мен ,да е търпелив и да ме обича и аз сама ще пожелая да споделя това толкова лично за мен преживаване с него.Много ми олекна ,наистина сякаш буцата в гърлото ми се стопи, когато той каза,че няма да повдига този въпрос повече и че ще го направим когато пожелая.
Искам да отбележа, че това, което изпитвам няма общо със страха от тъмното или от призраци както го сравниха по горе, защото онзи страх не ти причинява болка, унижение, отращение и срам и повярвайте ми не съм такъв тип човек да преигравам с нещо подобно да манипулирам човека до себе си особено при факта, че имам силни чувства към него. В момента, в който се заговореше да направим опит за анален секс или по време на секс той изяви желание за този вид секс мозъкът ми блокира, започвам да треперя и една буца ми засяда на гърлото, вие можете ли да се отпуснете и да го направите ,ако се чувствате така и ако тялото ви просто ви предава? И въпреки това аз не съм се отрекла завинаги и знам,че ще го преодолея, но повярвайте ми докато човек не изживее подобно нещо не може и да си представи какво е или как би го преодолял.