PDA

View Full Version : Искам ново начало...



Josephine
12-27-2011, 16:51
Здравейте.. Весели празници!! И така ето и моята история.. Не търся някакви съвети, но не бих и отказала.. Искам да си излея душата и дано след това да ми олекне и да се отърся от всичко.. От цяла година вече имам чувства към едно момче / последните месеци .. ту ми минава, ту се засилва/ .. С това момче не си говорим от април месец.. скарахме се.. и аз го преживявам много тежко. Бяхме толкова добри приятели отначало.. после се обърна на връзка, но без да сме се разбирали, че сме заедно.. просто явно аз съм се залъгвала.. Той е от друг град и ни беше малко тежичко, но май така е било по-добре за сегашните ни отношения.. Той се скара с мен по причината, че аз съм била досадна и прочие.. не разбрах "досадата" ми в кое се определяше.. В това, че се притеснявах и интересувах от него.. Той не беше особено активен през цялото време, но аз пък го компенсирах това.. може би там ми беше грешката.. Както и да е, каквото е било - било. Въпросът е, че ми писна да мисля за него.. искам да се отърся от всичко, което е станало и новата година да я започна начисто.. Просто не става.. толкова време мина, а мен все си ми е гадно. Той си продължи нататък живота, а аз се чувствам в един омагьосан кръг.. Разбрах доста неща, които не ми харесаха за него, но аз пак си продължавам. Не сме били чак толкова дълго време близки, че да го преживявам така тежко, но явно аз съм си такъв човек, че прием абсолютно всичко много много навътре. Писна ми.. вече дори не мога да погледна друго момче .. страх ме е ако се влюбя в него, а той ме отхвърли как ли ще го преживея и този път. Това вече не знам как да го поправя. Ако някой е изпадал в такава ситуация.. да се страхува от нова връзка ..как е действал, как му е минало? Мерси предварително..

TheBeliever
12-27-2011, 17:11
Вие дори не сте имали истинска връзка. Според мен не си влюбена в него, а в една представа, която си си изградила за него.

Не бързай да мислиш за нови връзки и прочие. Излизай с приятели, забавлявай се и си живей живота. Светът не свършва с едно момче.

SmilezZz
12-27-2011, 18:24
Направи като него - продължи си живота. Няма смисъл да страдаш и да се самосъжаляваш. Животът е пред теб. Момчета толкова много. Горе главата.

Миналото си е минало. Остави го като един хубав спомен , но само толкова. Непрекъснатото мислене за него , за това какво се е случило - нараняват само и единствено тебе. Престани да си го причиняваш.