View Full Version : Влюбена съм в звезда
jicata89
12-27-2011, 17:00
Здравейте,първо да кажа че съм на 22год.Гледах Х-фактор и оттам си харесах едно момче.Много ми стана симпатично,после напредна много в надпреварата,но както и да е.Той е по-малък от мен-на 18 е и не е от моят град,а на другия край на България.Постоянно мисля за него,намерих домашния му-звънях му,защото исках на нова година да съм в неговия роден град,но се отказах,защото след 1 месец той ще гостува в моя град.Писахме си в социалната мрежа,прие приятелството ми...Той не е българин.
Знам че подобна тема не пасва на годините ми,но съм адски влюбена.Мисля след нова година да ида да се видим,да се запознаем.Според вас дали ще приеме.Мисля и да му подаря нещо-една приятека каза да му подаря плюшена играчка-слънце или нещо подобно,защото той е едно голямо слънчице.
Ревнувам го адски много,защото има много фенки.Мисля непрестанно за него,рева та се късам :(
Много ми е тежко.Какво да правя...И моля без обидни коментари..
TheBeliever
12-27-2011, 17:06
Какво да правиш? Щях да напиша "Порасни", но уж си на 22. Дръж се както подобава на годините ти.
ShadyStyle
12-27-2011, 17:10
Raffiiiiiii :D
nepowtorima
12-27-2011, 17:42
Да Рафи е ..
Осъзнай се.. няма смисъл да се влюбваш в звезди.. И то не е влюбване, а харесваш визията му, известността му.. и прочие. Т.е. си си създала един образ за него и си представяш какви ли не фантазии с него. Той никога няма да е точно твой. Не казвам 100 про, но все пак..
И все пак си мисля, че това е лъжа :D
Жените ни нещо много често започнаха да обръщат поглед към чужденците . Не е на хубаво .
Verminaard
12-27-2011, 17:58
Влюбена си в бездарен певец видян в евтино и копирано тв шоу...ааааааа-хаааааааааа
Решение -> поне се научи да тролиш що-годе прилично,това...нещо...е жалко.
Предписвам сода каустик,по 10 грама на килограм живо тегло.
SmilezZz
12-27-2011, 18:19
Ама ти , сериозно ли ? Осъзнай се и се дръж като вече голяма.
Verminaard
12-27-2011, 18:35
Сааамоубийство,о-о,о-о,сааамоубийство.
(секс със животни много добре се размени със самоубийството)
:lol: :lol: :lol:
МУХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХЯХАХА ХАХАХААХХААХ....
ThroughStruggle
12-27-2011, 18:54
Аз си мисля, че е Ангел, ха-ха.
Ще ти мине.
lisi4ety
12-27-2011, 19:33
Аз си мисля, че е Ангел, ха-ха.
Ще ти мине.
Хахах и аз мислех, че е Ачо, ама тя каза, че не е българин.. Рафи е, няма кой да е.
Ама Рафи на 18 ли е бил? O__o Винаги съм го мислила за 4-5 години по-голям ;D
GOODNESS
12-27-2011, 20:03
Лично познавам Рафито тъй като живее до нас и сме били в едно даскало и искам да кажа, чe
в живота извън сцената е същият усмихнат и винаги с добро настроение просто евала на такива хора.
По темата : Не е невъзможно, но май има приятелка :(
DiabolicalSoul
12-27-2011, 21:13
мдааа.... no hope
иначе ако ще си избираме от ексфактор, аз искам да праскам онaя малката, дето питаше кой е васко василев, много искам!!! :D
Missmarch
12-27-2011, 21:36
Жалка работа, уж 22 годишна, с манталитет на 10-11 годишна пача.
Като ще тролиш, прави го по - оригинално, с повече въображение и креативност
ThroughStruggle
12-27-2011, 22:47
Хахах и аз мислех, че е Ачо, ама тя каза, че не е българин.. Рафи е, няма кой да е.
Ама Рафи на 18 ли е бил? O__o Винаги съм го мислила за 4-5 години по-голям ;D
Оффф, да, не съм забелязала.
В такъв случай - нямаш вкус. :D
Чисто психологически.
- нещо си отчаяна и разочарована (разбираемо предвид момчетата - не мисля, че "мъж" подхожда на всеки - които са толкова прости и невежи, незнаещи как да се отнасят с една жена)
- това "влюбване" си е чиста измишльотина. Защо? Защото си видяла човек, който е привлекателен според твоите стандарти, след което си му придала качествата на мъжът, който искаш да имаш до себе си. Естествено няма лошо, но не се надявай на нищо.
- Няма как да ти е тежко и бля-бля-бля. Осъзнай се това е просто начин да си въобразиш, че има "принц на бял кон" и си го намерила. Мечтай си - мечтите са безплатни, но си остани само с тях в подобни ситуации, нищо хубаво няма да излезне от цялата работа.
Продължавай напред чадо мое и нека късмета да бъде с тебе.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Ех и аз съм влюбена в Рафи... :lol:
Не,наистина - стегни се. Осъзнай,че в момента си заживяла в прекрасната си фантазия и не ти се излиза от Дриймвийл ,ама се налага. На 22 години си ,той е на 18. Още не е завършил училище ,а после го очаква доста ... динамично бъдеще. Не мисля ,че точно сега си търси приятелка ,а и да си търси /не се обиждай/ би се хванал точно с теб.
Има едно психологическо обяснение за това защо жените /а и мъжете де/ се влюбват в хора ,които не могат да имат , но няма да ти разтягам локуми тука... :D
Съветвам те да спреш да си втълпяваш ,че си влюбена в него , да излезеш и да намериш реалистичен обект на желанията си. Живота ти ще стане по-лесен. :)
Божкеееееее,на къде отива светът? :?
Божкеееееее,на къде отива светът? :?
На никъде, той не отива, а затъва! Разликата е голяма. Свиквайте с подобни простотии - тъпото е, че няма какво да се направи. Хората са глупави животни, и ще си останат такива. Даже ще изпростеят още повече. Амин.
wallker69
12-28-2011, 15:25
Ама ти , сериозно ли ? Осъзнай се и се дръж като вече голяма.
+1 подкрепям
thelover3
12-28-2011, 16:45
Да Рафи е ..
Осъзнай се.. няма смисъл да се влюбваш в звезди.. И то не е влюбване, а харесваш визията му, известността му.. и прочие. Т.е. си си създала един образ за него и си представяш какви ли не фантазии с него. Той никога няма да е точно твой. Не казвам 100 про, но все пак..
И все пак си мисля, че това е лъжа :D
Абсолютно съгласна!!!Това изобщо не е влюбване-ти харесваш визията, а не самия него. Не мога да повярвам, че си на 22, държиш се като на 11-12, че и по-малко.
sladkabebova
12-28-2011, 17:16
Влюбена си в него ??
Късаш се да ревеш ??
Ревнуваш го ??
Виждала си го само по телевизията и не го познаваш ..
Охх ;хх ..
elysunny
12-28-2011, 17:20
той понеже Рафи е една звезда, хахахаха
дръж се както подобава за годините ти, това е моят съвет
Искрено се надявам темата да е фейк......
Нямам думи .. това е едно хлапашко държание :X
Concussion
12-29-2011, 16:38
Ай стига, ве, в Рафи ли точно? Разбирам да беше някой красавец, айде, почти всеки се е захласвал по някого от сцената или екрана, ама в това джудже, дето мяза на жаба...
Miichelle
12-29-2011, 19:26
Моля те, осъзнай се. Препоръчвам един голям "Вениш" на екс.
Аз предлагам на авторката да НЕ се запознава с момчето.
Поне докато не се осъзнае.
Ревеш, ревнуваш, издирваш му номерата, звъниш му... Аз ако бях на негово място и знаех, че имам фенове като теб, щях да се откажа от цялата си кариера. Това не е любов, това е болестно състояние. И честно казано е плашещо.
Ооооо , господа...Не че нещо , ама излез от филма..:);)
Audiophile
12-30-2011, 12:37
Дано не си по-висока от него....