PDA

View Full Version : Аз ли съм ненормален, момичетата ли са ненормални...

AnotherDay
12-27-2011, 20:01
След дълга и изтощителна връзка в която последните месеци изкарах насила, и постоянно ме засипваха с брой убиди, ежедневно натякване, че "не показвам нищо" каквото и да значи това, та чак до това, че по-добре да съм се занимавал с друго момиче отколкото с колата ми... чувствам се объркан, свеж, но все пак объркан.

Аз ли съм сбъркан, или попадам на такива момичета? От кога е по-лошо човек да отделя време на хобито си ( колата ми ), отколкото да се занимава с други момичета или безброй други глупости. От кога човек получава двудневен скандал, че е подържал папката на своя колежка за да си облече якето, а преди това той е странял от нея заради намеци от нейна страна за нещо конкретно... просто за да остане верен, защото просто така му харесва? А какво лошо има в това да слушаш рап и рок и диско-денс в колата си вместо чалга? От кога също е станало лошо да искаш да живееш ден за ден, защото дългосрочните планове не прокопсат, и в същото време да имаш планове за бъдещето си. Защо думата АЗ не може да се приеме като НИЕ, казано в бързината.

Бахти в тоя Пловдив няма ли едно нормално момиче. Отдавна съм зарязал комплексите си за външен вид, защото съм здрав, прав и хубав млад мъж. Също така отдавна съм забравил и срама в общуването си с момичета. Бахти, те повече момичета общуват с мен отколкото момчета. Но не, не искам да бъда с всяка , която е проявила интерес спрямо мен, не съм такъв.
Искам си онова глупаво влюбване, дето чакам цял живот, и всеки път като го получа, с него идват и хилядите проблеми, които изброих по-горе. Толкова ли в трудно да бъдеш с някого, без да се опитваш да го промениш както на теб ти се иска... защо никой не погледне за проблема първо в себе си а бърза да плюе другия.

Аз ли съм единствения който обича да си кара колата бавно, защото така му харесва и макар, че карам небезизвестна марка кола, аз просто се наслаждавам на карането ми, обичам бас-а да блъска във вътрешностите ми, просто искам да си карам колата айляк без да застрашавам живота на когото и да било, ощо повече моя или на съпътниците ми. От кога не е готино да пазиш живота на другите така, както и своя? Защо все на мен се случва да получавам маса убиди когато реша да свърша нещо за себе си, а когато правя нещо за другия винаги остава неоценено. Това умаря, мили момичета.
Просто за мен живота е изпълнен с много мечти, а аз понеже съм телец и съм много упорит ги преследвам, усъществявам ги и се стремя напред, а в същото време го раздавам спокойно защото няма за къде да се бърза.
Но ако не е едното, ще е другото и обратно... никога не могат да са и двете за другите хора.

Аз ли съм ненормалния, или просто така ме карат да си мисля?

Айде пловдивчанки, вие сте :)

TheBeliever
12-27-2011, 20:28
Мнения на не-пловдивчанки искаш ли?

Нищо ти няма. Просто има една тенденция по "здрави, прави и хубави млади мъже" с небезизвестни марки коли да се лепят леко ограничени откъм мозъчен капацитет кифли. И когато дадения здрав, прав, хубав млад мъж не се осъзнае навреме с каква си има работа следват едни разочарования и обобщения като тези, които виждаме в темичката ти. Това от една страна.

От чисто женска гледна точка - никоя жена не желае да бъде поставяна на второ място или да се чувства по този начин. Особено ако на първо е сложен автомобила. Може ти да не го виждаш по този начин, но да си оставил такова впечатление у госпожицата.
Също така въпросът с АЗ и НИЕ. Хубаво ще е когато наистина искаш да си сериозен в намеренията си към дадена девойка да й показваш това, включвайки я в плановете си за онова бъдеще, за което говориш. В противен случай се настанява едно такова усещане на излишност (не знам как точно да го нарека). Все едно тя е с теб само за момента, не те е грижа дали ще сте заедно в бъдеще и затова не смяташ да я включваш в плановете си. И тя започва да се чувства излишна и временна придобивка, заменяема във всеки един момент. Което води от своя страна несигурност и изблици на ревност (в което сам си се убедил).

Общо взето проблемът никога не е само в единия.

AnotherDay
12-27-2011, 20:37
Братленце колата ми никога не е била на първо място и съм отделял време да се занимавам с нея само и единствено ако нямам какво друго да правя! И колата ми е мой набор за бога, не е нова и модерна и не привлича такива, каквито споменаваш. Тя е една от мечтите ми от малък и я постигнах.

А това за АЗ и НИЕ го написах , но не го обясних. Става въпрос за следната ситуация примерно - "Аз ще ходя еди къде си, искаш ли да дойдеш с мен?" и това е за място, на което тя ми е казвала, че не и е много приятно, но все пак съм бил достатъчно учтив за да попитам. И това после се тълкува, че аз никъде не искам да ходя с нея... Правя разлика с това "Искаш ли да отидем някъде".

DiabolicalSoul
12-27-2011, 21:10
ей тва телците сте баси скромните и непарадиращи същества... "защото съм здрав, прав и хубав млад мъж..."
Споко, има доста кифли, които се впечатляват от празните Ви приказки, ще залъжеш някоя, че нещата, които пишеш са верни и тези, които говори приятелката ти са лъжи :Р

AnotherDay
12-27-2011, 21:15
Ей тва форумните мишоци сте голяма работа, как си говорите за хората без дори да ги познавате! На тебе пък ти миришат краката и не потдържаш хубава хигиена и на всичкото отгоре си мързелив/а ! Тука във форума можеш да излъжеш някой ама на живо като му замирише и ще бяга ! :)

Ми да написал съм си, че съм здрав, прав и хубав мъж. Забелязвал съм из темите как момчета се определят като грозни, дебели, комплексират се и прочие.

TheBeliever
12-27-2011, 21:21
Ти какво искаш сега? Да започнем да възхваляваме теб и да храним момичето, което не е оценило колко си великолепен? Ако на това си се надявал няма да стане. Пуснал си си темата и сега ще четеш мненията независимо дали ти харесват или не.

NambyPamby
12-27-2011, 22:03
Ох, само не го обръщайте на зодии, че ме засърбяха ръцете и едва се сдържам.

К'во да ти кажа? Явно трупаш от доста време и сега просто имаш нужда да споделиш, но предполагам не е нужно да казвам, че жените не обичат мрънкащи мъже.
Или наистина отделяш прекалено много време на колата си(хахаха, както оня пич от "Такси", не знам дали се сещаш, дето висеше досред нощ да си чисти колата, а в самия апартамент над гаража се търкаляха гуми, масла и антифризи), или просто намираш някакви кифли, дето имат желание винаги и по всяко време да са център на света.
Не е лесно да намериш някой, с когото да си пасвате, особено ако търсиш нещо определено, ама тва все да удряш на камък нереално ми се струва чак. Или се хвърляш от връзка на връзка от скука, колкото да има нещо, или просто трябва да вдигнеш малко минималната възрастова граница. http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif

ThroughStruggle
12-27-2011, 23:49
Подбирай по-внимателно момичетата, с които започваш сериозна връзка.
В случая не ти си ненормален, а настройката ти просто е глупава. Ако се втурваш към всяка следваща връзка с мисълта, че тя ще бъде с повърхностно момиче, което мрънка като 5-годишно хлапе, най-вероятно такива ще са бъдещите ти гаджета. Не се дръж като пубер, който се оплаква във форумите как "всички момичета са злобни", "всички търсят само материалното" и прочие. Ясно е, че не е така, няма какво да ти излизам с измислени статистики и съчинени данни. Просто на такива си попадал на момента и единствената причина най-вероятно си самият ти, който изкарва връзки насила и се хваща с неподходящи момиченца. А не бива.

SisiStrange
12-28-2011, 04:15
Според мен е очевидно, че тя просто не ти пасва като характер. Не и харесват чертите ти, дразни им се и вика по тебе. Намери си някоя, която те харесва истински и имате общи неща, и няма да имаш такива проблеми.

Azoria
12-28-2011, 09:04
Намери си някоя, която те харесва истински и имате общи неща, и няма да имаш такива проблеми.

Точно. До тогава все ще се тормозиш за глупости.

DiabolicalSoul
12-28-2011, 09:09
Просто отбелязвам, че ако всичко, което си писал е вярно, значи трябва да ти се лепят де що има момичета и да си избереш някоя свястна... кво да ти кажа, леко едностранчива ми е историята ти: ако си такъв сладур, защо си нямаш някое хубаво момиче до теб, а таз кифла, и по-важното, ако си толкова нечалгазиран и нетъп, защо на първо място си тръгнал с момиче, което според твоето описание е толкова меко казано зле. Щото тва с друга музика освен чалга в колата, че не искала, вече си отива на гротескно описание.... и ти все пак се жалваш, че нещата между вас не вървят.......

абе търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак ;)

пп като искаш да те коментират хора, които наживо миришат добре, задавай въпроси наживо. Като питаш тук, ще ти отговаряме миришещите форумни мишоци....... пак ми прави впечатление, че другите са ти виновни за изборите, които ти си направил. Дошъл си да питаш във форум, после се оплакваш от форумни мишоци и тролове..... (и че хората навън миришели по-добре, ми що не си при тях а при нас). Може би проблемът ти е, че се забиваш в грешната група хора и после се сърдиш що не отговарят на очакванията ти - и във форума, и с мацките (happy now?)

anonymous708973
12-28-2011, 10:09
Като кореняк пловдивчанка (:ДДД) ще се съглася с TheBeliever за всичко, което каза.
И има достатъчно свестни момичета в Пловдив.

Това с непоказването ми е пределно ясно и мадамата е абсолютно права за това. Супер гадно е човекът до теб да не показва грам чувства и да не споменава думичката "ние".

Jokera4
12-28-2011, 11:18
Не съм от Пловдив нито съм момиче.Според мен ти си напълно нормален.А за това АЗ и НИЕ,ти се опитваш да си любезен,няма ништо лошо според мен.

SmilezZz
12-28-2011, 11:28
Погледнато от една страна - на никое момиче няма да му хареса да бъде поставено на второ място. Особено когато на първо място е колата. Да , няма лошо да обръщаш и да се занимаваш с хобито си , но оставяш такова впечатление в другите / в самата нея , дори и да не го осъзнаваш или поне все още.

Погледнато от друга страна - няма смисъл да изпадаш в мисли "защо , защо , защо". Ако един човек не те приема с недостатъците ти , не уважава заниманията , вкусовете и предпочитанията ти - значи няма място в твоя живот.

AnotherDay
12-28-2011, 13:49
Благодаря за отговорите. А за хората които ме нападат и твърдят, че и аз съм ги нападнал, то е защото пуснал съм конкретна нема и смятам, че отговори заяждащи се със зодията ми и прочие не са по темата.
И не е толкова зле момичето. Бях с нея година и половина защото първата една година бях влюбен до уши и нямахме чак толкова проблеми. След това имаше известна пауза и бях я забравил, но тя ме молеше да пробваме отново и се съгласих. Но чувствата ми не бяха същите и все пак се борех да открия ако е останало нещо. И в цялата ми борба получавах само упреци, опити да ме промени и прочие.

DarkTemplar
12-28-2011, 14:48
Колега, ако си мислиш, че пловдивчанките са зле, по-добре да си нямаш работа с повечето бургазлийки, че тогава наистина ще се отчаеш. ;) Явно с въпросната девойка сте прекалено различни и тея различия неизбежно водят до сблъсъци в определени моменти. Според мен си я търпял прекалено дълго, аз не бих. Продължи да си живееш живота, следвай мечтите си и подбирай с кого се сближаваш, защото не всеки (всяка) заслужава достъп до личното ти пространство и възможност да те категоризира и обвинява безнаказано.

wallker69
12-28-2011, 15:16
От всичко, което прочетох съм на мнение, че не си попаднал на подходящата.

DisappointedDreamer
12-28-2011, 15:29
И аз съм телец, и макар и момиче, те разбирам напълно. Съветът ми е да не се хвърляш в по-сериозно обвързване от самото начало. Ако харесваш някое момиче, бъди с нея, но преди официално да се обвържеш с нея, направи така че да я познаваш много добре - характер, навици и т.н. Междудругото, това с колата ти - на мен лично нямаше да ми пречи, но си направи сметка какво е момичето. Или ще оставиш колата си на по-заден план, а момичето на първи, или просто ще си останеш с колата, докато не намериш момиче, което ще бъде съгласно с твоята мания по колите.

xPafx
12-28-2011, 16:29
С рока ме спечели.

AnotherDay
12-28-2011, 18:59
Хахах, хайде тогава чакам включване от пловдивчанки дето не им пречи хобито ми (колата.. което между другото не е толкова лошо колкото изглежда за вас защото присъствам на много и големи и малки сбирки и срещи постоянно, където човек има шанс да се запознае с много нови и готини хора, споделящи една обща мания-хоби), обичат рок, рап, и всичко БЕЗ чалга, обичат изненадите и най-вече НЕ МРЪНКАТ нон стоп и обичат нещата просто да се случват както е писано. :D

И за да не съм голословен ето как прекарвам част от свободното си време:
http://img849.imageshack.us/img849/5865/41652028556772682621149.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/849/41652028556772682621149.jpg/)

xPafx
12-28-2011, 19:14
Хубаво е всеки да си има хоби..обаче е по-хубаво ако и другият е заинтересован от хобито..нали?
А всъщност с тези постове намиране на нова ли целиш,че ги отправяш само към пловдивчанки?

bratignat
12-28-2011, 19:21
Авторът е напълно прав - да си с някой, не означава постоянно да бъдеш с него и да загубиш идентичността си. Браво пич, отстоявай себе си. Щом те кефят колите супер, ако мацката не може да го понесе - вратата, бравата и следващата.

xPafx
12-28-2011, 19:30
имам чувството,че като съм съгласна с вас имам мъжко мислене..липсва ми само пенис и съм готов мъж..

AnotherDay
12-28-2011, 19:38
Това за пловдивчанките го пиша просто за заигравка... пък и в крайна сметка никога не се знае от къде ще се появи късмета, нали? :)

А ти от Пловдив ли си случайно, мен-че ? :)

xPafx
12-28-2011, 19:41
Така е, никога не се знае. Обаче по мое наблюдение, Пловдив е пълен с кухи лейки, и малки гейчета.

AnotherDay
12-28-2011, 19:50
За лейките - долу горе, за гейчетата - не отделям време да забелязвам такива неща.

Айде още малко заигравка http://www.youtube.com/watch?v=MA3DNlBMNL0 :P

xPafx
12-28-2011, 19:54
oo змиитее.. ;п
и все пак..мъжете си падате по лейките

AnotherDay
12-28-2011, 19:57
Как стигна до това заключение, и ето защо се дразня с хората в темата - с какво право слагате всички под общ знаменател, просто ей така ли?

xPafx
12-28-2011, 19:59
съжелявам,беб, не се нерви
дообре,повечето си падат..ти поне по коли си падаш, а бе, мъж мечта ;д

AnotherDay
12-28-2011, 20:04
Абе, айде да не изброявам всичките си плюсове, че половината форум към Пловдив ще дойде :D

Я вземи си изтрии няколко съобщения, че да мога да ти пратя аз едно. Малко за резил станах тука да го пиша ама какво да се прави.

xPafx
12-28-2011, 20:05
моооменттт

xPafx
12-28-2011, 20:08
гоотовоооо

AnotherDay
12-28-2011, 20:09
Ами нещее, пише нещо си за лимит на входящи съобщения :D

xPafx
12-28-2011, 20:14
Я ПРОБВАЙ ПАК

xPafx
12-28-2011, 20:17
ММ,СТАВА..

windowlicker
12-31-2011, 02:35
Аз също мисля да се изкажа по случая. Според мен момичето донякъде е право да си мисли, че не е оценена напълно. Например като каза, че много обичаш да си слушаш рап и рок силно в колата. Не знам дали ти е казвала, че тази музика не и харесва. Ако е така и ти продължаваш да си я слушаш силно докато тя е при тебе тогава е лошо. Да не говорим, че ти може и да не харесваш чалга, но тя едва ли иска непрекъснато да слуша чалга в колата. Става дума за компромиси и ти като гледам не си готов да ги даваш. И се получава в един момент така че момичето дори и да ти е говорило за това как се чувства пренебрегната ти просто като гледам не искаш да разбереш нейната гледна точка и тя просто не вижда друг вариант освен да почне да те тръшка, което също не е много хубаво де. Според това, което си написал наистина изглежда че поставяш своите виждания и интереси на първо място, без да си готов на компромиси. Момичетата не обичат това.

Chacho
12-31-2011, 07:46
AnotherDay вероятно е малко по-дрът от вас, не знам колко, но си му личи. Братле, мацката не ти е била на акъла, не е била дозряла за стабилна връзка. Почнало е да й писва с тебе и малко по малко е започнала да се дразни на всичко, което правиш (и не правиш). Добре си й бил шута и въобще не я връщай повече в живота си. Намери си жена, която ще е щастлива да седи с тебе на дивана цял ден и нищо да не прави, а не тази, която вечно иска да живее на ръба. Пич си, горе главата, гледай си кефа и дори да се наложи да свалиш маските на няколко мадами, ще намериш точната за тебе. Аре весело посрещане на новата година!