PDA

View Full Version : Нужда от помощ

icexqueen
12-28-2011, 13:14
Здравейте, регистрирах се тук преди по-малко от час и реших, че можете да ми помогнете или да ме посъветвате нещо.

Историята е следната: Едни семейни приятели (живеят в друг град и идват понякога да се видим) дойдоха вкъщи вчера, на 27-ми, на гости и казаха, че ще останат да посрещнем Нова година заедно. Обаче доведоха и племенника си, който е 1 год. по-голям от мен, а аз никога не го бях виждала. (Родителите му щели да са извън страната, поради някакви причини, абе.. дълга история). Той през цялото време беше супер мил, а и е голям сладур, дори ми донесе коледен подарък, макар и да не се познавахме.
Вечерта, отидох до кухнята, тъкмо ще си лягам и го виждам да идва. Изведнъж се приближи до мене, притисна ме до стената и ме целуна. Просто не можах да реагирам и като се отдръпна от мене, бързо тръгнах към стаята си. Адски странно беше, не знам какво да правя. ;( През нощта само за това мислех. А по-големия проблем е, че ми хареса, но си имам приятел от близо една година. Двамата са много различни: приятеля ми е избухлив, а "племенника" е някак си по-нежен и спокоен - усеща се, цял ден не е повишил тон или нещо такова..
Иска ми се да го опозная, защото никога не се знае кой може да се окаже човека за теб. Но след тази целувка съм объркана. Обичам приятеля си страшно много, обаче чувствам, че между мен и Ангел (така се казва момчето, което ме целуна) може да се получи наистина.

Посъветвайте ме нещо, ще съм ви изключително благодарна.

musshy
12-28-2011, 13:18
При положение, че си имаш сериозен приятел и се обичате, не мисля за редно да се опознаваш с Ангел с нагласата за нещо повече от приятел. Иначе би било хубаво да поговорите за целувката, но ти си решаваш.

Yligyfrena
12-28-2011, 13:32
С детски акъл си...ще ти кажа и защо. За да си с твойто момче ,ти трябва само към него да изпитваш някакви по-сериозни чуства , а другите ( това , че те влекат или сексуално или по-какъвто и да е било начин е нормално но в границите на разума.. няма човек който неможе да буде изкушен) , а това за след една целувка , че вече и към него любов си хванала ми подсказва , че си още мъничко невидяло нищо в любовта и би ходило при всеки предложил я. Помисли си , че точно еисега сам до теб и те целуна а на теб ти хареса , обаче не ме познаваш и така всеки срещнат те целува... любов ли ще е това ?!?!

Azoria
12-28-2011, 13:36
Ами според мен не си струва да рискуваш връзката си заради моментно увлечение. Ако наистина обичаш приятеля си няма и да си го помислиш. :?

На всеки се случва докато има връзка да му се отдаде шанса за нещо " по-добро " ,но ако на всеки път поддаваш ще си останеш сама накрая.

TheBeliever
12-28-2011, 15:21
Колко измислено ми звучи...

Но все пак - този "племенника" е от друг град, не знаеш що за човек е...

Абе защо се хабя. Следващия път измисли по-убедителна история.

Azoria
12-28-2011, 15:30
Колко измислено ми звучи...

И аз това си помислих след :

Вечерта, отидох до кухнята, тъкмо ще си лягам и го виждам да идва. Изведнъж се приближи до мене, притисна ме до стената и ме целуна.

Но пък не е невъзможно в крайна сметка... :lol:

TheBeliever
12-28-2011, 15:37
Да бе, особено с "притисна ме до стената". :D

djipsito
12-28-2011, 15:45
Изпитание за връзката ти...
От теб зависи ;р

SmilezZz
12-28-2011, 15:45
Ти си решаваш. Но уж твърдиш , че обичаш приятеля си , а след една целувка вече си готова да го замениш с друг, което ме довежда до мисълта , че не обичаш сегашния си приятел, или не достатъчно.
Щом Ангел ти е харесал - опознай го , но пък не забравяй , че той е от друг град, не го познаваш и ако случайно нещо се получи - ще бъдеш ли спокойна ? Няма да го виждаш често и разни такива. Не си струва да зарежеш едногодишната си връзка , заради мимолетното увлечение.

thelover3
12-28-2011, 17:08
Изпитание за връзката ти...
От теб зависи ;р

+1
първо- не ти вярвам
второ- голяма работа като те е целунал. това нищо не значи. не зарязвай едногодишния си приятел, заради такива глупости.

Meoww
12-28-2011, 19:27
Имаш си приятел от 1 година , но си готова да го зарежеш заради една целувка? Я не се излагай...толкова ли си лесна

BornToRaiseTheHell
12-28-2011, 19:28
Ти решаваш. Но повечето хора, не биха заменили едногодишна връзка заради една целувка.