View Full Version : Какво да й кажа ?
RageAgainstTheMachine
12-28-2011, 22:07
Харесвам едно момиче и мисля , че тя ме харесва. Смятам да и кажа , че я харесвам. Забелязал съм , че последния час излиза до тоалетната , за да се поразкара малко да си види фейса на компите в коридора и т.н. Така , че да се усамотим е лесно , но в момента в който я видя и почнем да си говорим на мен почват да ми пърхат пеперудки в стомаха. Не знам какво да и кажа , езика ми се преплита абе тъпа работа :X Преди не ми е било проблем да предложа на някое момиче , но тъй като я харесвам - яко съм хлътнал и ме е страх да не ми откаже или зареже в така наречения "Friend Zone". Какво да и кажа ? Дайте някви идеи :)
DragonLady
12-28-2011, 22:15
Ако и тя има симпатии към теб и си сигурен в това давай предложи и, най-вероятно ще те огрее.
Ако не знаеш дали има симпатии към теб си е на риск, но нали знаеш, риск печели, риск губи ;)
RageAgainstTheMachine
12-28-2011, 22:39
Ама как да й предложа мен това ми е въпроса ? Какво да и кажа , трябва просто да съм го планирал иначе нищо няма да ми излезе от устата 100% съм сигурен ;)
BornToRaiseTheHell
12-29-2011, 05:23
Усамотението ви е на 100% сигурно? Ми, това е супер.
Всеки един начин, по който се сетиш да й предложиш, ще бъде по идиотски сладък, както аз описвам предложенията.;D
Затова просто давай направо. Отиваш. Казваш й, че я харесваш. Иска ли да бъдете заедно.
Не ставай настоятелен и не пускай пеперудките да излязат през някое ухо.
Успех! :)
anonymous708973
12-29-2011, 07:05
Оф, добре ли сте...
Пресрещни я и я покани на среща, не й казвай, че я харесваш. Тия неща не се казват, а показват.
TheBeliever
12-29-2011, 08:29
Какво смяташ да й предложиш? "Айде да ми станеш гадже?" В трети клас ли сте?
Покани я на кафе/бар. Абсолютно casual, без да вкарваш очевиден подтекст. Излезте няколко пъти, флиртувай, ухажвай я, виж й държанието, отношението спрямо теб и тогава предприеми нещо по-сериозно.
Какво смяташ да й предложиш? "Айде да ми станеш гадже?" В трети клас ли сте?
Покани я на кафе/бар. Абсолютно casual, без да вкарваш очевиден подтекст. Излезте няколко пъти, флиртувай, ухажвай я, виж й държанието, отношението спрямо теб и тогава предприеми нещо по-сериозно.
Те хората ти го казаха.Действай (;
FuCKkK13
12-29-2011, 08:47
^ да.. и аз съм на това мнение ;)
RageAgainstTheMachine
12-29-2011, 11:57
Мерсаж хора :D Супер сте :P