Влез

View Full Version : Не знам какво искам

jackass11
12-28-2011, 23:01
ще карам направо.Не знам какво искам...да знам колко тъпо и детинско звучи и точно за това искам помощ от вас.Харесвам едно момиче и съм на 99 % сигурен че и тя ме харесва.Всичко ок.Уговорихме си среща,но тя каза че не може и предложи да отидем на кино.До тук ок,но нещо ме възспира.Не знам защо просто от една страна имам чуството че ще прецакам всичко и не искам да се сблъсквам с реалноста.Страх ме е от неловки моменти и още по неловко мълчение.А и знам че киното не е много добро място за 1 среща.Друга тема е,че не знам как да се държа,да я хвана ли за ръката и как да реагирам ако тя се отдръпне.Да платя ли киното и да споря ли ако тя настоява да си го разделим.От друга страна искам нещата да не се задълбочават,не знам защо просто не искам.Колкото и тъпо да звучи ви искам съвет защото съм сигурен че ще прецакам нещо.

stteLii
12-28-2011, 23:37
Трябва да си по уверен в себе си.. :)
Напротив,киното е много добро място според мен..особено ако гледате страшен филм.
Аз мисля да направиш така: Предполагам,че ще седите един до друг ;д като сте в киното само да я прегърнеш,ако тя се подпре на теб,или се сгуши значи действаш добре...след киното предлагам да излезете някъде да се поразкарате..ако е вечер да седнете някъде и да гледате звездите.. тогава отново я прегърни и след това я целуни.. Чат пат готово ;д няма какво да прецакаш просто вярвай в себе си и не се притеснявай :) Бъди спокоен.. btw не мълчете ! Ако тя млъкне ти я заговаряй,покажи и,че искаш да бъдеш с нея и,че я харесваш..Бъди мил.Успеееееех..

BornToRaiseTheHell
12-29-2011, 05:12
Киното не е лоша идея, така ще избегнете и мълчанието после, защото ще има за какво да си говорите.
Към нежностите, бавно и Фнимателно. Както вече ти написаха, ако гледате страшен филм, може да се сгуши в теб.
А що се отнася до плащането: естествено, че настояваш ти да платиш, но в случай, че мацката се опъва прекалено много, съгласи се да си го разделите.
И не се притеснявай. Нещата на такива срещи се нареждат от самосебе си обикновено.
Успех! ;)

umri
12-29-2011, 09:16
ще карам направо.Не знам какво искам...да знам колко тъпо и детинско звучи и точно за това искам помощ от вас.Харесвам едно момиче и съм на 99 % сигурен че и тя ме харесва.Всичко ок.Уговорихме си среща,но тя каза че не може и предложи да отидем на кино.До тук ок,но нещо ме възспира.Не знам защо просто от една страна имам чуството че ще прецакам всичко и не искам да се сблъсквам с реалноста.Страх ме е от неловки моменти и още по неловко мълчение.А и знам че киното не е много добро място за 1 среща.Друга тема е,че не знам как да се държа,да я хвана ли за ръката и как да реагирам ако тя се отдръпне.Да платя ли киното и да споря ли ако тя настоява да си го разделим.От друга страна искам нещата да не се задълбочават,не знам защо просто не искам.Колкото и тъпо да звучи ви искам съвет защото съм сигурен че ще прецакам нещо.

Зает си.

Ти определяш условията за първата среща. Не тя. И кино - не. Пари + 2-3 часа време за някакъв филм, който най-вероятно няма да си избрал ти.... не е добра идея. От друга страна, киното е статично и странно, най-вече за първа среща, а ако направиш оная простотия с прегръщането ще е толкова странно, че най-добре си прережи вените в кенефа от срам и странност.

Условията на първата среща ги определяш ти, първо, защото така тя се съобразява с теб, не ти с нея. Причините защо това трябва да е така са много и не ми се обясняват. Приеми го като правило. Кога, къде, в колко - ти определяш. В повечето случаи жените ти казват кога могат и къде искат, все едно ти само тва чакаш и само и единствено, когато и в колкото тя е свободна ти ще излезеш. Грешка. Отказваш и насрочваш друг ден, пък тя, ако ще. По тоя начин показваш, че не си отчаян, искаш да излезеш с нея, но ако се прави на интересна нямаш проблем и с това да не излезеш с нея. Ти я каниш на кафе, тя НЕ МОЖЕЛА, разбираш ли и те вика на кино..? Условията са твои, тя трябва да се справи в твоите условия и да ти докаже, че си струва да я викнеш пак да излезете. Всичко е до нагласата и вътрешното ти равноденствие. Ако излизаш с повече момичета тия неща няма да ти правят и впечатление.

SmilezZz
12-29-2011, 15:42
Бъди уверен в себе си. Харесваш я , тя тебе - също. Това къде ще е първата среща , в случая има най - малко значение. Излезте , пък после може заедно да измислите нещо забавно и интересно , и за двама ви. Не обмисляй нещата , остави ги да се случват както трябва.

FuCKkK13
12-29-2011, 16:06
за мен пък всяко едно място е добро за първа среща ако знаеш как да подходиш..не се притеснявай.. излезте и нещата сами ще се наредят.. колкото до мълчанието - музика,филми,спорт - ако някой от вас двамата се занимава с определен спорт,случки с приятели,вицове.. общо взето има много неща за които да си говорите - обобщено ОБЩИ ИНТЕРЕСИ .. това дали да я прегърнеш.. ще разбереш сам,когато дойде момента и двамата ще усетите - ако тя се дръпне,знаеш ;) .. мисли за нея като приятелка,а не като момиче,което задължително трябва да целунеш или прегърнеш,или задължително трябва да се получат нещата между вас.. повярвай това ще ти е от голяма помощ.. айде успех :)

L.o.G
12-29-2011, 16:46
за мен пък всяко едно място е добро за първа среща ако знаеш как да подходиш..не се притеснявай.. излезте и нещата сами ще се наредят.. колкото до мълчанието - музика,филми,спорт - ако някой от вас двамата се занимава с определен спорт,случки с приятели,вицове.. общо взето има много неща за които да си говорите - обобщено ОБЩИ ИНТЕРЕСИ .. това дали да я прегърнеш.. ще разбереш сам,когато дойде момента и двамата ще усетите - ако тя се дръпне,знаеш ;) .. мисли за нея като приятелка,а не като момиче,което задължително трябва да целунеш или прегърнеш,или задължително трябва да се получат нещата между вас.. повярвай това ще ти е от голяма помощ.. айде успех :)

Не се притеснявай-излъчването е важно (тя ще е също толкова притеснена колкото и ти). От време на време вкарвай някой друг 'бъзик'(но не прекалявай).Прави комплименти, но не много. Намерете общ език (подходяща тема за разговор). Прегръдката е добра идея.

Meoww
12-29-2011, 20:07
Проблема е, че си неуверен в себе си. Колкото повече мислиш за неудобните моменти, които биха могли да се случат - толкова по-зле за теб.
Защо не искаш нещата между вас да се получат? Струваш ми се неопитен, ако е така - това не трябва да те плаши...нали все от някъде трябва да започнеш ;)