PDA

View Full Version : На какво сте готови

GangstaLovin
12-29-2011, 14:17
Здравейте.Въпроса ми е следният,какво точно бихте направили за половинката си,ако той или тя не е сигурна във чувствата ви и иска от вас доказателсва.Или по общо казано,как се доказват чувствата.

NambyPamby
12-29-2011, 14:36
Никак. Когато обичаш някого си личи в жестовете, мимиките, действията ти. Излъчваш топлина, спокойствие, самият начин, по който прегръщаш човека до теб, по който го гледаш, по който го целуваш или държиш за ръката, говорят достатъчно. И наистина, ама наистина се усеща и се забелязва(и от странични хора), когато си обичан и обичаш.
Трябва да си адски неуверен в себе си, че да искаш доказателства за нещо такова, някаква много странна форма на нарцисизъм е т'ва - направи това, това и това, за да ми покажеш, че аз съм единствената, незаменима и най-прекрасна на света.

musshy
12-29-2011, 14:51
И аз съм съгласна с NambyPamby, просто си личи когато обичаш някого.

SmilezZz
12-29-2011, 15:30
Съгласна съм с горните коментари. Никак не се доказва. То просто си личи. Жалко е да искаш от отсрещния да направи еди-какво си - само и само , за да се увери в чувствата ми. Не знам как бих реагирала , може би му бих дала време , но надали ще намеря някакъв начин , с който се доказва любовта.

Sh@d0w
12-29-2011, 16:55
Любовта не може да се скрие. Тя се излъчва, тя се вижда, тя те прави неузнаваем, по-добър, по-усмихнат, по-щастлив.

Как я показвам ли - че аз не мога да я скрия.