PDA

View Full Version : Все още обичам бившия :(

koteto92
12-29-2011, 18:56
Здравейте! Просто имам нужда да споделя и разбира се, ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му благодарна... Имах гадже, с което ходих 4 години и почти 5 месеца, обаче той каза, че мисли, че връзката ни се е изчерпала и реши да се разделим. Аз адски много го обичах и все още го обичам... нямаше как да преживе раздялата по друг начин и след месец тръгнах с друго момче... Хората са казали, че старата любов се преживява с нова... Отначало беше добре, но някак си никога нещата няма да са същите както с бившия ми. Целувам настоящия си приятел, а си мисля за бившия. Само веднъж съм сънувала настоящия,а бившия всяка нощ е в сънищата ми. Вече 5 месеца сме разделени, а аз като го видя и изтръпвам, стомаха ми се преобръща...Не мога да го забравя. Всеки ден мисля за него... След като разбрах че е тръгнал с друго момиче откачих. Една седмица не можах да се оправя. Става ми много гадно като си помисля, че той може да прегръща друга... Казват че времето лекува а аз имам чувството, че моята любов към него става все по силна и ми е все по непосилно да я прикривам. Не мога да заповядам на чувствата си, колкото и да искам... Нещата са много объркани-не знам какво да си мисля, защото от както сме се разделили сме правили 3 пъти секс, което означава че може би има някакви чувства към мен все още но незнам защо не иска да се съберем... Незнам какво да правя и какво да очаквам за в бъдеще. Пишем си във фейсбук, отнася се добре с мен... Просто незнам как да приема държанието му. Не мога да разбера дали има надежда отново да сме заедно. Винаги всички много са ни се радвали. Не познавам човек, който да беше против връзката ни. Толкова много го обичам... Не мисля че някога ще мога да даря сърцето си на някой друг... ;(

ICanSeeTheFireBurning
12-29-2011, 19:12
Ами ти като прави секс няколко пъти с него, не намери начин ли да го попиташ какво всъщност значи това за него и дали има желание да се съберете? Иначе ако мине време, наистина ще го забравиш. След 4 години връзка това време няма да е никак малко, но все пак няма да е и безкрайно дълго. Не съм сигурна, че съм напълно права, но мисля, че би било по-добре да се разделиш със сегашния си приятел и да останеш малко сама. Болката по бившия ти няма да мине, ако не си позволиш да я изживееш напълно. Пък след време със сигурност ще срещнеш този, който ще те накара да се влюбиш отново и то толкова силно, колкото е било и с бившия ти. Просто трябва време - сега е нормално още да се чувстваш така. Късмет! :)

nepowtorima
12-29-2011, 19:16
Зарежи сегашния си приятел, защото ти го лъжеш по този начин. Не е хубаво да си с някой, за да забравиш друг!!
Опитай се да продължиш напред.. не общувай с него вече.. 4 години не е малко време и няма да ти е никак лесно да го забравиш, но по-добре така..

balu4ka
12-29-2011, 19:54
Малко тъпо правиш със сегашното момче,много е гадно да бъдеш използван.Може би то има някакви чувства към теб,това е един вид гаврене(поне за мен ,ти как би се почувствала в дадената ситуация? ).Спри да го заблуждаваш и се отдай на мъката си сама.След като е спал с теб,разделили сте се преди 5 месеца и той има друга,значи те е преживял.Ако ,искаше да е с теб ...до сега да те е потърсил.Ами държи се добре с теб ,защото сте били 4 години заедно и не сте се разделили със скандали,нали ?....

Bella5
12-29-2011, 20:31
Много е важно да погледнеш нещата обективно, което наистина е трудно. Мислиш ли, че наистина връзката ти с това момче се е изчерпала? Мислиш ли, че има вероятност пак да се съберете? Объркана си и е разбираемо. Трябва да проведеш искрен разговор с бившето си гадже, за да се изясните веднъж завинаги. 4 годишна връзка е нещо наистина трудно да преодоляване и за да се опиташ да я преживееш. Една от причините, поради които не си преживяла старата любов е, че все още се надяваш той да се върне при теб и отново да сте заедно. Трябва да знаеш дали има смисъл още да чакаш това момче . Като разбереш това, просто събираш сили и продължаваш живота.

SmilezZz
12-30-2011, 08:37
Престани да си играеш с чувствата на настоящия си приятел. На теб не би ти станало яко ,ако разбереш , че си използвана , нали ? За*би това: "старата любов се забравя с нова" - никак не е вярно , когато в случая си била с бившия си цели четири години. Дай си време. Няма как от раз да спреш да мислиш за стария , нали знаеш ? Но в никакъв случай не продължавай да лъжеш сегашния , не му давай повече празни надежди.

sundayman
12-30-2011, 09:19
Здравейте! Просто имам нужда да споделя и разбира се, ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му благодарна... Имах гадже, с което ходих 4 години и почти 5 месеца, обаче той каза, че мисли, че връзката ни се е изчерпала и реши да се разделим. Аз адски много го обичах и все още го обичам... нямаше как да преживе раздялата по друг начин и след месец тръгнах с друго момче... Хората са казали, че старата любов се преживява с нова... Отначало беше добре, но някак си никога нещата няма да са същите както с бившия ми. Целувам настоящия си приятел, а си мисля за бившия. Само веднъж съм сънувала настоящия,а бившия всяка нощ е в сънищата ми. Вече 5 месеца сме разделени, а аз като го видя и изтръпвам, стомаха ми се преобръща...Не мога да го забравя. Всеки ден мисля за него... След като разбрах че е тръгнал с друго момиче откачих. Една седмица не можах да се оправя. Става ми много гадно като си помисля, че той може да прегръща друга... Казват че времето лекува а аз имам чувството, че моята любов към него става все по силна и ми е все по непосилно да я прикривам. Не мога да заповядам на чувствата си, колкото и да искам... Нещата са много объркани-не знам какво да си мисля, защото от както сме се разделили сме правили 3 пъти секс, което означава че може би има някакви чувства към мен все още но незнам защо не иска да се съберем... Незнам какво да правя и какво да очаквам за в бъдеще. Пишем си във фейсбук, отнася се добре с мен... Просто незнам как да приема държанието му. Не мога да разбера дали има надежда отново да сме заедно. Винаги всички много са ни се радвали. Не познавам човек, който да беше против връзката ни. Толкова много го обичам... Не мисля че някога ще мога да даря сърцето си на някой друг... ;(

А настоящият ти приятел ако има големи чувства към теб? Ако много те обича, а всъщност ти служи само за да забравиш стария? Той ако знае какво ти е в главата дали няма да го заболи?

Traum.
12-30-2011, 09:59
Според мен, сексът не значи нищо. Тоест, нямало е чувства и ако е искал да се съберете е щял да каже. Явно се опитва да продължи, може би и на него му е гадно, но смята, че наистина няма какво повече да вземете от тази връзка, освен секс. Пък за тебе наистина, щом си го обичала 5 месеца са малко, ще го зарбавиш постепенно само гледай да не поддържате особени контакти и както казаха не си играй с другото момче. Не го заслужава, предполагам.

ledenakrasota
12-30-2011, 10:07
Не може да си имала такава сериозна връзка- 4 години и да се хвърлиш в нова след един месец. При това, ако все още обичаш бившия. Страх те е и си объркана. Сегашният е просто заместител. Остави момчето и спри да го използваш. Защото получаваш същото от бившата ти изгора. Защо спиш с нещо? Нали ходи с друга?
Стегни се! Бъди човек с воля и не позволявай да се държат с теб като с парцал! :) Весело изкарване на новата година и да ти донесе по-хубави емоции! За това обаче трябва и ти да вложиш усилие. :)

Mi6inka
12-30-2011, 11:41
След толкова време с един човек искаш за 4-5 месеца да си го преживяла ли? Няма как да стане.. дай си време и някак си .. поискай сама да се оттърсиш от него. Защото за момента не го искаш, а търсиш вариант да се съберете. Това защо той се държи така, трябва ти да ни отговориш, все пак за толкова години би трябвало да го познаваш и да знаеш кога как се държи... Пък и.. като се замисля, как да се държи освен добре. След толкова време, той също е свикнал с теб и раздялата не е била защото нещо си направила, крясъци и скандали. Разделили сте се цивилизовано, което предполага някакво такова отношение. Относно секса... май е доста срещано, това секс с бившия. Не знам на какво се дължи, предполагам на това, че сте свикнали един с друг и някак си секса е част от вашите взаимоотношения. Не знам. Докато искаш да си с него, а не си ще те боли. Но е вярно, че с времето нещата утихват, така че имай търпение и ако не се съберете..лека полека всичко ще минава.

fenkaaa
12-31-2011, 05:26
Времето лекува да,но в твоят случай тези месеци откакто сте разделени не са много време,наистина ще ти трябва повече,но ще ти мине.Ограничи контактите с него и ако не искащ да зарязваш сегашния,поне се опитай да възприемеш,че колкото и време да сте били заедно,явно всичко е свършило.. гледай си новата връзка и затвори страницата.Както се казва няма значение колко време сте били заедно,важното е че щом сте се разделили,значи не е правилният човек,значи още го чакаш.. а може би си го намерила ?!

sladur4etyYy
01-02-2012, 16:24
как така не разбираш защо прави секс с теб, а не иска да се съберете? ами, защото му позволяваш. като искаш да го забравиш, прекъсни контакти с него. ти явно търчиш всеки път, когато те потърси. само се унижаваш. има си нова- да си прави секс с нея.
ти си гледай себе си. остави момчето, с което ходиш сега, ако още не си го направила, и си дай нужното време. прави любимите си неща, излизай, запознавай се, флиртувай, но не се хващай с някого, само за да не си сама или пък за да забравиш бившия, така няма да стане.

koteto92
01-29-2012, 19:31
Благодаря ви за съветите! Не съм сигурна какво ще правя от тук нататък, но само исках да добавя, че бившия ми е скъсал с приятелката си.. А и говорих с него за това дали иска да се съберем.. точните му думи бяха: Може би, но сега не... Поисках да ми каже защо не иска или поне дали има някакви чувства към мен все още, но той така и не ми каза. Аз му казах какво чувствам, защото искам да е на ясно с това. Казах му, че сериозно говоря, а той отговори, че много добре знае това и ме прегърна... Объркана съм...

SisiStrange
01-29-2012, 19:40
Добре де, ти искаш да си си с бившия. Мислиш ли, че е правилно да му ревеш за събиране, да му се лигавиш и да се прегръщате, докато ходиш с новото момче? Ей такива истории са ми много тъпи. Като нямаш чувства към него, късай го. Или на теб идеята ти е просто да не си по-назад от бившия, да си си хванала и ти някого?
Болезнено е да приключи такава връзка, нормално. Идеята е да се помъчиш да го преживееш, да се лекуваш...
Не такива двулични истории.

LeprikonA
01-29-2012, 19:47
двулични истории.

това са най-верните думи в случая. и трите пъти правене на секс сто процента са били преди да си намери новата приятелка, чисто и просто защото е искал секс и е знаел къде може да си го намери. както всички казаха - най-добре не баламосвай новото момче, защото то наистина може здраво да хлътне (или вече е) и тогава за него ще е гадно, а и ако имаш и малко достойнство - и за теб, че го разиграваш.

koteto92
01-29-2012, 19:53
това са най-верните думи в случая. и трите пъти правене на секс сто процента са били преди да си намери новата приятелка, чисто и просто защото е искал секс и е знаел къде може да си го намери. както всички казаха - най-добре не баламосвай новото момче, защото то наистина може здраво да хлътне (или вече е) и тогава за него ще е гадно, а и ако имаш и малко достойнство - и за теб, че го разиграваш.

трите пъти бяха, докато ходеше с нея...

LeprikonA
01-29-2012, 20:20
той с нея и ти с новия?

време ми е да си замълча май.

anonymous708973
01-30-2012, 06:21
Изневери, щуротии? По време на връзката ти с това момче?

Не може да си имала такава сериозна връзка- 4 години и да се хвърлиш в нова след един месец.
Кой казва, че не може? Ако си намериш наистина свястно момче, в което си влюбена до уши, ще забравиш бившия си толкова бързо, че свят ще ти се завие.

Irti
01-30-2012, 06:31
Изневери, щуротии? По време на връзката ти с това момче?

Кой казва, че не може? Ако си намериш наистина свястно момче, в което си влюбена до уши, ще забравиш бившия си толкова бързо, че свят ще ти се завие.

То може, ама не говори добре за човека. 4 г. с някой и на другия ден веднага с друг. Значи 4 г. си нямала търпение да идеш при друг.. бах. Аз не казвам да скърби в мъка, ама все пак да идеш при някой веднага е тъпо. И не е толкова лесно, защото един приятел смени няколко връзки и още не може да забрави първата скумрия.

LeprikonA
01-30-2012, 06:36
^много зависи от ситуацията. чувствата може да са се превърнали в една буквално рутина и след края на дългогодишната връзка новия трепет може като нищо да се превърне в една пълноценна нова връзка. ние с моя сме живия пример.

anonymous708973
01-30-2012, 07:24
През центъра на гащите ми е как изглежда отстрани.

DragonLady
01-30-2012, 11:35
Малко тъпо правиш със сегашното момче,много е гадно да бъдеш използван.Може би то има някакви чувства към теб,това е един вид гаврене(поне за мен ,ти как би се почувствала в дадената ситуация? ).Спри да го заблуждаваш и се отдай на мъката си сама.След като е спал с теб,разделили сте се преди 5 месеца и той има друга,значи те е преживял.Ако ,искаше да е с теб ...до сега да те е потърсил.Ами държи се добре с теб ,защото сте били 4 години заедно и не сте се разделили със скандали,нали ?....

По-точно от това няма накъде!!!
И аз бях в подобна ситуация, но се осъзнах и му казах, че не искам повече да се срещаме дори и само за секс.

xXxMixXx
01-30-2012, 12:00
Престани да си играеш с чувствата на настоящия си приятел. На теб не би ти станало яко ,ако разбереш , че си използвана , нали ? За*би това: "старата любов се забравя с нова" - никак не е вярно , когато в случая си била с бившия си цели четири години. Дай си време. Няма как от раз да спреш да мислиш за стария , нали знаеш ? Но в никакъв случай не продължавай да лъжеш сегашния , не му давай повече празни надежди.

+1
Наистина ти трябва време, за да преодолееш бившия. Все пак 4 години не са малко. Най-добре ще е да останеш сама (без гадже) за известно време.

maybelinee
01-31-2012, 21:49
може би,но сега не ..доста тъп отговор :)

thelover3
02-02-2012, 08:44
Много е важно да погледнеш нещата обективно, което наистина е трудно. Мислиш ли, че наистина връзката ти с това момче се е изчерпала? Мислиш ли, че има вероятност пак да се съберете? Объркана си и е разбираемо. Трябва да проведеш искрен разговор с бившето си гадже, за да се изясните веднъж завинаги. 4 годишна връзка е нещо наистина трудно да преодоляване и за да се опиташ да я преживееш. Една от причините, поради които не си преживяла старата любов е, че все още се надяваш той да се върне при теб и отново да сте заедно. Трябва да знаеш дали има смисъл още да чакаш това момче . Като разбереш това, просто събираш сили и продължаваш живота.

Напълно съм съгласна. Говори с бившия си приятел и се разберете. Ако знаеш, че нямате шанс поне няма да се надяваш напразно(това, което правиш сега). И най-добре скъсай със сегашното момче, понеже ти го изполсваш. Постави се на негово място. Няма да ти е приятно нали? С времето ще забравиш бившия.

necrophiliaa
02-03-2012, 21:22
Здравей , момиче първо искам да се успокоиш ! Виж мила след толкова дълга връзка няма как да го забравиш !! Аз имах едно момче което още обичам ние сме разделени по същата причина като вашата ! Още много го обичам мисля всяка вечер за него и го сънувам направих така като теб събрах се с едно друго момче за да го забравя , а то по лошо стана все повече го обичам с всеки ден ! Та мисълта ми се извикай го някъде да се разходите където и на 2ма ви ви е приятно не се притеснявай кажи му какво изпитваш НЕ трупай в себе си ще ти олекне , а той ако те е обичал много ще се върне (нали знаеш поговорката - пусни го на свобода , а ако те обича ще се върне ) та виж какво ще стане ако нищо не стане приятели и здраве да е ще го преодолееш .. та както ти каза , че като е казал , че има друга ти е станало ужасно кофтито .. аз като разбрах , че бившия ми приятел харесва не 1 а 2 момичета просто седнах и ми стана още по зле .,. а после се изнервих и казах майната му на любовта ДА хубаво е да имаш някого до теб , но стига да е подходящия .. , та мила моля те поговори с него виж какво ще стане .. ако не здраве да е живота продължава ! БОГ прави изпитания за нас човеците за да ни нарани ида знаем какво е за да можем в живота да знаем какво ни чака и да предприемаме съответните мерки нали така ? :) хайде успокой се пусни си музичка или някое забавно филмче и легни малко и помисли хайде дано съм помогнала :)

draid
02-04-2012, 09:02
Абе неприятна е ситуацията, и аз в момента съм в процес на преодоляване на доста дълга връзка и хич не е лесно. Тъкмо си мислиш, че си се отърсил и на другият ден пак същата работа. Моя съвет е щом го обичаш да направиш всичко възможно да си го върнеш, дори и да не стане, поне ще знаеш че си опитала всичко. Успех.