Влез

View Full Version : ПОВОД ЗА ПРИТЕСНЕНИЕ

sundayman
12-29-2011, 22:01
Здравейте, поводът да пиша мисля, че е сериозен. На 22 години съм, работя имам добра заплата, нищо не ми липсва, с приятелката си живея и всичко отстрани изглежда идеално. Много жени ме харесват, но едва ли подозират какво ми отлежава в чутурата. Напоследък се притеснявам много защото имам едно много странно желание, което много ме е срам да споделя с когото и да било, а то е - жена да ме "отвори". (да ме изчука с изкуствен пенис-колан). Не знам защо имам такова желание, притеснявам се, никога не съм оставал без секс, нито без приятелка, моля ви не ми се подигравайте, кажете какво мислите и какво да направя. Наистина много ме притеснява това. Благодаря!

DragonLady
12-29-2011, 22:24
Щом имаш сериозна приятелка, с която споделяте едно жилище, защо не споделиш на нея тази си фантазия, и ако реаргира добре, да и предложиш тя да е тази жена?

ccdesigns
12-29-2011, 22:47
Искам снимка на изражението като и кажеш.

sundayman
12-29-2011, 23:24
Изобщо не мога да си позволя да й споделя... абсурд. Ами ако ме помисли за луд... не не не бих рискувал

DragonLady
12-29-2011, 23:26
Тогава варианта са сайтовете от сорта на гепи ме. Там разкрепостени и дори леко извратени мацки, колкото искаш. Все някоя ще се навие.

anonymous708973
12-30-2011, 07:54
Точно. Ако не можеш да споделиш такава мисъл с приятелката си, давай в сайт.

Макар че.. нормално да не можеш/искаш да й кажеш. Ако моят ми каже такова нещо, ще бъда в нещо средно между истерия и инфаркт, след което ще избягам с писъци.

Irti
12-30-2011, 08:32
Искам снимка на изражението като и кажеш.

Искам снимка на изражението, когато ти го вкарат.

Yligyfrena
12-30-2011, 08:51
Нормален мъж си , имаш жени ( който те харесват , и такава с която си ) и изкаш да те ебат ? Много ми е интересно това от преди ли си го имал желание или изведнъж се е породило. Дано да си го имал от преди да те разглеждам под друг поглед , а ако сега се е породило изведнъж специално това , а ти си обикновен мъж , да чукам на дърво да нямам такива изненадващи желания :) .

sundayman
12-30-2011, 08:54
Нормален мъж си , имаш жени ( който те харесват , и такава с която си ) и изкаш да те ебат ? Много ми е интересно това от преди ли си го имал желание или изведнъж се е породило. Дано да си го имал от преди да те разглеждам под друг поглед , а ако сега се е породило изведнъж специално това , а ти си обикновен мъж , да чукам на дърво да нямам такива изненадващи желания :) .

Винаги съм бил с по-разкрепостено мислене, но напоследък ми се породи, откакто гледах един филм. Пак се смятам за нормален, поне хетеросексуален 100%!... Никога не ми е липсвал секс и каквото и да било, не знам как се породи това желание ...

Meoww
12-30-2011, 09:07
Тогава варианта са сайтовете от сорта на гепи ме. Там разкрепостени и дори леко извратени мацки, колкото искаш. Все някоя ще се навие.

+1
само внимавай да не те хване... : D

zoreto
12-30-2011, 09:59
Винаги съм бил с по-разкрепостено мислене, но напоследък ми се породи, откакто гледах един филм. Пак се смятам за нормален, поне хетеросексуален 100%!... Никога не ми е липсвал секс и каквото и да било, не знам как се породи това желание ...

да не ги гледал "Големия Стан" :DDD

Yligyfrena
12-30-2011, 10:11
Ахам, ами приател незнам..земи някой съвет от момичетата... аз за такова нещо грам опит нямам какво да се прави :D , Успех...

umri
12-30-2011, 23:05
Точно. Ако не можеш да споделиш такава мисъл с приятелката си, давай в сайт.

Макар че.. нормално да не можеш/искаш да й кажеш. Ако моят ми каже такова нещо, ще бъда в нещо средно между истерия и инфаркт, след което ще избягам с писъци.

ахаххахахахахахахахахахах ахахах, днеска ли ти говорих за тоя колан, бе ;д (вчера..) и ся като прочетох тва.. пак енергийните полета работят, но насоката е крайно агресивна към сексия ми задник.