Влез

View Full Version : Как хубавите неща могат да бъдат така болезнени..

SecretLoverOfChocolate
12-30-2011, 18:47
Много ме мъчи този проблем и не знам какво да правя..Отскоро ходя с едно момче. Въпреки, че се познаваме от много малко време се разбираме много добре, държим един на друг, споделяме си, излизаме често заедно и както е типично за повечето обвързани се целуваме. До тук - идеално.
Но не може винаги всичко да бъде хубаво. Аз имам проблем с езика..смисъл на пръв поглед нормален език, но при движения - боли :( До сега не сме се целували с език, защото в предишни случаи се е получавало много кофти. Преди няколко дена му обясних, че така и така по-трудно ми е да го направя това нещо, но той ме увещава, че ще бъде внимателен, че няма да бърза и така нататък. Но мен все още..ме е страх от болката, не друго ! ( правили са ми и операция, но без особен успех, няма да навлизам в подробности за това) Аз все се измъквам от това, все намирам причина да не се целунем по този начин.. и той някак си не знам, се чувства изолиран и мисля, че ми се сърди, не знам как точно да го кажа. Какво да правя .. f a c e p a l m Да го целуна въпреки болката?

Seattle
12-30-2011, 18:53
И как ядеш ако не е тайна?

TheBeliever
12-30-2011, 18:54
При всяко едно движение ли те боли? Все трябва да има някакъв диапазон, в който да се чувстваш комфортно. Не е нужно да му бъркаш до сливиците.

SecretLoverOfChocolate
12-30-2011, 18:54
е чак пък ;д еми през тези 14 години съм свикнала на минималните движения.. иначе при целувка предполагам се изисиква повече "маневреност" ахаха

SisiStrange
12-30-2011, 18:55
Просто ти си движи езика по-леко. Не е нужно да е като по филмите с бясна страст и забиване на челюст в челюст. Давайте съвсем нежно.

Sh@d0w
12-30-2011, 18:55
Добре, една суха целувка с устни поне?

SecretLoverOfChocolate
12-30-2011, 18:58
Е да има някои движения, при които съм дотолкова свикнала с болката, че не я усещам, но те са минимални. Това е изкарване на езика 2 см и движения наляво-надясно съвсем леко :D:D:D Това ще стигне ли ?!

djipsito
12-30-2011, 18:59
Добре, една суха целувка с устни поне?

Примерно... и от време на време да прокрадваш език. Трябва да пробваш, за да знаеш доколко ще можеш да го движиш и как. Без упражнение не става ;р Не вярвам приятеля ти да има нещо против ;) И за следващи връзки ще знаеш...

SecretLoverOfChocolate
12-30-2011, 19:34
Благодаря ви! : ))))

sladur4etyYy
01-02-2012, 16:08
движи го съвсем леко, а и той няма никакво основание да се сърди, това е нещо, което не зависи от теб, не се чувствай виновна в никакъв случай.