View Full Version : СПЕШНО ми трябват отговорите ви.......
BaffaLsc
12-31-2011, 10:31
Значи.. понеже майка ми замина за Англия и в момента не е вкъщи, сама съм с дядо ми, и с моя искахме да прекараме нова година в тях, но нашите знаят, че вместо в тях , ще ходя на пижамено парти в братовчедка ми, и се вързаха на т'ва нещо. Но майка ми НАРЕДИ дядо ми да ме заведе до братовчедка ми и той да види как влизам в тях, планът беше да влезем във входа с братовчедка ми, дядо ми да си тръгне, аз излизам от входа и осъществявам остатъка от плана за вечерта, обаче се случи така,че братовчедка ми преживява много труден момент точно тая вечер и няма да може да ми помогне, а никое друго момиче не може точно на нова година да прави няк'ви такива неща, спешно ми трябват идеите ви, и не искам да слушам ,че т'ва било глупаво, или нещо от сорта..
Благодаря на прочелите и отзовалите се!
TheBeliever
12-31-2011, 10:44
Вариант 1: Влизаш сама във входа и се надяваш дядо ти да не дойде с теб до апартамента. След, което си изпълняваш "плана".
Вариант 2: Казваш истината и се надяваш на разбиране, въпреки детинските ти лъжи.
Вариант 3: Измисляш някаква заплетена история, за това как плановете ви са се развалили и сте се принудили да преместите партито на друг адрес. Уговаряш приятелка да помогне, като дядо ти те остави у тях, след което ти пак си изпълняваш замисленото и отиваш у гаджето.
Имай предвид, че всяка лъжа води след себе си друга.
BaffaLsc
12-31-2011, 11:10
Благодаря, знам, че е голяма каша и изобщо не е правилно това, което ще направя,
ама.. к'во да направя, няма да го пропусна тоя шанс за идеалната нова година, пък
к'вото ще да става. Мерси пак.
DisappointedDreamer
12-31-2011, 11:11
Целия форум разбра за проблема ти. Не може ли да направиш една тема, а не 10?
Extremescream
12-31-2011, 11:21
Eдна тема стига.