View Full Version : СПЕШНО ми трябват отговорите ви.......
BaffaLsc
12-31-2011, 10:33
Значи.. понеже майка ми замина за Англия и в момента не е вкъщи, сама съм с дядо ми, и с моя искахме да прекараме нова година в тях, но нашите знаят, че вместо в тях , ще ходя на пижамено парти в братовчедка ми, и се вързаха на т'ва нещо. Но майка ми НАРЕДИ дядо ми да ме заведе до братовчедка ми и той да види как влизам в тях, планът беше да влезем във входа с братовчедка ми, дядо ми да си тръгне, аз излизам от входа и осъществявам остатъка от плана за вечерта, обаче се случи така,че братовчедка ми преживява много труден момент точно тая вечер и няма да може да ми помогне, а никое друго момиче не може точно на нова година да прави няк'ви такива неща, спешно ми трябват идеите ви, и не искам да слушам ,че т'ва било глупаво, или нещо от сорта..
Благодаря на прочелите и отзовалите се!
DisappointedDreamer
12-31-2011, 10:45
Братовчедка ти ще ражда ли? Какъв е този труден момент?
Според мен, просто не си прави труда да лъжеш и да мажеш.
ariimeri97
12-31-2011, 11:58
интересно какво прави темата в раздел КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ????
BaffaLsc
12-31-2011, 13:40
чака отговори ?
n3zabrawiimaa
12-31-2011, 13:48
чакай си, аз в момента си оправям косата.
sweetxstar
12-31-2011, 14:36
Тръгне ли една лъжа, след нея следват още много. ;)
Недей да лъжеш, просто не си струва, ако майка ти разбере ще и изгубиш доверието й в теб ;) Струва ли си? :?
Ако не ти дадат няма да ходиш. Всяко зло за добро. :)
Окей, няма и аз да коментирам че не е тва раздела.Как така никое друго момиче не може?Ти дядо ти за идиот ли го смяташ, нали ти е братовчедка, как няма да разбере, че не е тя?!Има и вариант да кажете, че партито се мести в друга приятелка, обаче трябва да си намериш друго момиче за целта.Не знам, добре си я надробила.Или случаен вход, приказки от типа дядо прибирай се ще измръзнеш ето качвам се.. Но не вярвам да стане така лесно.
BaffaLsc
12-31-2011, 15:48
Измислих го вече, не се безпокойте.
bebchoOoOoOo
12-31-2011, 23:32
После кажи как си го измислила, че ми стана интересно :D Дано да се е получило и да сте си изкарали хубаво :)
ccdesigns
12-31-2011, 23:35
сподели кво си измислила
MissHouse
01-01-2012, 12:44
леле и аз винаги ги плета едни такива като теб, дано не са те хванали :D
BaffaLsc
01-01-2012, 13:21
всичко мина перфектно, никой не ми помогна, бяхме си само аз и моя .. иии дядо ми ме заведе до входа, като преди това моят си беше оставил ключовете под вратата, смисъл за да не се затвори и да се направя, че звъня на звънеца и учудено казах ' о, то е отворено, 'айде дядо, ти се прибирай ' и се качих, там ме чакаше моя, излязохме и всичко ок. :)
Браво на децата..смятам темата за приключена : )