View Full Version : Какво да правя? Как да си го върна?
pandiflysche
01-01-2012, 08:09
Здравейте сладури! Снощи се скарах с момчето което обичам ! Преди месеци направиха опит да ни разделят , изсипаха се лъжи по мой адрес , а той повярва на всяка една ! Мъчих се да му покажа истината , но той не вярва ! Снощи се скарахме жестоко и за малко не скъсахме ! Днес му писах , но той е ужасно тъжен , не иска да разговаря с мен . а аз искам да му докажа , че никога не съм му изневерила ! Объркана съм ! Не ми вярва ! Единствената надежда да получа съвет е тук ! Ще чакам отговори ! Благодаря на всички , които се включат !
Изчакай малко, може би има нужда от време, да осмисли нещата.
pandiflysche
01-01-2012, 08:29
Може би наистина му трябва време и ще му го дам стига да повярва в мен ! Лошото е , че си знае неговата , а мен дори не иска да ме чуе !
nepowtorima
01-01-2012, 09:45
Наистина.. почакай малко пък може и да му мине.
Щом не ти има доверие няма как да го промениш според мен.. Колкото и да му доказваш не мисля, че ще се промени нещо.
Не искам да казвам нищо повече, защото няма да ти хареса..
Concussion
01-01-2012, 10:47
Стани милионерка и му предложи да дойде да живее с теб. Ще видиш как бързо ще му светнат очичките и ще дотичка при теб.
qkakukla2
01-01-2012, 12:18
Настоявай да разговяряш с него. Понякога времето не е най- доброто решение.
nikola1234
01-01-2012, 19:40
еми няма друг начин освен да изчакаш малко. но това може и да е нож с две остриета ако някой му промива мозъка отново с лъжи през това време.
Любовта се основава на доверие .. изчакай, дано премисли нещата!
pandiflysche
01-02-2012, 11:48
Определено ще ви послушам. И дано не мy промиват мозъка, докато обмисля нещата.
ти пак не думай ве човек...