PDA

View Full Version : Равносметка за изминалата година



NambyPamby
01-01-2012, 13:43
Хич да не е, по традиция всяка година у (под)форумО има такава тема, пък днес 'що така.... http://www.pic4ever.com/images/297.gif
Споделете накратко каква беше изминалата 2011 година за вас, какво загубихте, какво спечелихте през нея, променихте ли се по някакъв начин, какво очаквате от 2012 и каквото друго душа ви иска.

SisiStrange
01-01-2012, 13:51
Срещнах моето човече, приеха ме в специалността, която исках и тръгнах на работа.
Като че ли това са НАЙ-НАЙ-събитията обобщено. Като се замисля това е най-щастливата и вървежна година, която съм имала въобще досега. ;) А дано и тази година е такава.

ADMIRALKA14
01-01-2012, 13:52
За мен 2011 не беше добра година, но си имаше плюсове разбира се. Промених се много, промених светогледа си и т.н. За 2012 имам големи очаквания и се надявам да не остана разочарована.

Sh@d0w
01-01-2012, 13:52
2011 беше най - прекрасната година до сега за мен. Случиха се адски много неща, но най -важното и приятното се случи точно към края на май, и вече продължава 7 месеца.

Това ще бъде годината която винаги ще помня, с най - прекрасното момиче което съм срещал някога, първата ни целувка на бала и, невероятно дългото лято, целите дни от които прекарани с нея. Беше една година изпълнена с много споделена любов, идната също ще бъде такава (h)

shmatarok
01-01-2012, 14:06
Като цяло беше биваща годината, ако не броим няколко месеца, през които ми идеше да се самоубиеммм 8-) Прекалено много трудности, не се отказах, така че вярвам, че са ме направили по-силна психически. Беше година на много купони и излизания, едновременно на много нерви и непрежение, като цяло май беше по-скоро негативна, отколкото положителна. 8-) Ениуей, имаше си и добрите моменти, като например взетия изпит и приемането в първото ми желание за университета. :)
Надявам се 2012 да е поне 2012 пъти по-яка от предишната. :D

LeprikonA
01-01-2012, 14:19
2011 беше година на отваряне на очи и поумняване като цяло. надраснах себе си и се преоткрих, а и открих моето си момче. имаше падения в началото на миналата година, но след като Той се появи (колкото и банално да звучи) нещата се преобърнаха и започнаха хубавите мигове. любов, това искам да има през 2012 ( = .

DragonLady
01-01-2012, 14:32
Като цяло най-дивата ми година до сега особено лятото. Бая пари тръшнах за почивки с един бивш, но беше хубаво, а и по онова време се обичахме с него :)
Завърших средното си образование, мина бала ми, записах в университета в който исках, а не в този в който ме натискаше майка ми, за което съм много горда със себе си, че успях да устоя позицията си :)
Запознах се с много нови хора и попаднах в една коренно различна среда :) Създадоха се много нови приятелства.
Запознах се с един прекрасен човек, с голямо сърце, който знае как да обича и как да направи едно момиче най-щастливото на земята, а още по щастлива ме прави факта, че мога да нарека това момче - моят мъж!!!
Имаше и лоши моменти на предателства от близки на сърцето ми хора, минаха и много боклуци през живота ми, но се радвам, че този период вече отмина.
Съжалявам единствено за пропилените ми чувства към един човек, с който си мислех, че след края между нас ще си останем приятели, но уви явно отново някой му е повлиял над трезвата преценка за нещата.

Като цяло най-добрата ми година до сега :)

xoxi
01-01-2012, 14:56
Годината ми беше спокойна.
За мен най-запомнящата се година си остава 2010.
2011 беше хубава година, без много лоши работи, без прекалено много хубави. Като цяло - добре балансирана.
Най-важното "събитие" е, че се ориентирах най-накрая към нещо за в бъдеще и реших какво да правя с парите си.
2012 ми започна добре, надявам се и цялата ми година да е толкова уравновесена и усмихната.

ICanSeeTheFireBurning
01-01-2012, 15:02
2011 беше една спокойна година, в която аз самата станах доста по-стабилна и уверена. Ще я запомня с хубаво.

crowberry
01-01-2012, 15:06
От 2011 хубавото е, че ме приеха в проект за Германия..макар да не останах много очарована от тази държава. Хубавото е, че се записах на танци и че намерих страхотни приятели. Промених се много. Лошото - има много .. много повече от хубавото. Много се радвам, е мина тази година..

Butteerflyy
01-01-2012, 15:07
2011 беше едновременно най-уникалната и най-мъчителната за мен година. Промених се и за добро, и за лошо, определено надраснах себе си, вече не гледам на света през розовите си очила и съм много по-голяма реалистка, отколкото смятах, че мога да бъда. Най-сетне се държа подобаващо за възрастта си, дори малко повече. Винаги съм смятала, че само много силна болка може да промени човека и се оказа, че е точно така. Научих, че да обичаш и да си влюбен не винаги е достатъчно, ако в една връзка липсват уважението, доверието и разговорите привличането и силните чувства не ги компенсират. Имах и продължавам да имам добри приятели, малко, но много ценни за мен.
За новата, 2012 година имам страшно големи очаквания - ще започна да танцувам и определено да спортувам повече. Ще започна да се подготвям за матурите и изпитите в 12 клас, да се приготвям за бала. Ще преподавам руски език на малко момиченце, което също ще бъде стъпка напред в развитието ми. Ще се занимавам по-усилено с преводи. И най-вече ще се забавлявам по купони и събирания, ще си почивам и ще се надявам да срещна подходящото момче.

Blab
01-01-2012, 15:22
След 2009, тази е може би най-трудната ми година.
Тръгнаха си много любими хора. Нещата бяха в застой. Загубих смисъл.
Срещнах няколко абсолютно приказни същества, които ме задържаха жива.
Работих по специалността си и се почувствах част от нещо, което не ми се бе случвало от твърде отдавна.
Започнах да се чувствам все по-добре сама със себе си, което ме накара още повече да страня от другите.
Корея.
Татко се разболя.
Като цяло, годината ми беше самотна, несподелена, изстрадана, намечтана, после безпътна, сива, празна, накрая ужасяваща до безчувственост.

За 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре.

nepowtorima
01-01-2012, 15:54
Ами 2011 беше сравнително най-гадната ми година. От юли до сега си имам здравословни проблеми. Август по време на рождения ми ден бях в болница.. въобще ужасно.. Момчето към което имах силни чувства .. ме залъгва залъгва и ме остави в най-трудния момент.. и тка .. Тази година започна сравнително добре.. надявам се всичко да върви по вода..

punksss
01-01-2012, 16:09
Като цяло 2011 не беше нищо особено. Имаше доста разочарования, предателства и гадни моменти. Запознах се с много нови хора, с някой от тях се надявам за в бъдеще да станем по-близки. Постигнах няколко цели, за които доста се трудих. Разбрах кои в действителност са ми приятели... Общо взето годината си имаше и плюсове, и минуси... Сякаш минусите бяха повече, но се надявам, че през 2012 ще наваксам с положителните емоции. :)

babity
01-01-2012, 17:09
2012 беше най - прекрасната година до сега за мен. Случиха се адски много неща, но най -важното и приятното се случи точно към края на май, и вече продължава 7 месеца.


Слънце, ти по някакъв друг календар ли си?

Сега он топик. 2011 беше наааай - хубавата година, която някога съм имала. Най - най - най - добрата! Имах супер безпроблемна в учебен план година. Но това е само началото. В личен план беше... УАУ! Доказах си сама коооолко много мога да постигна. Изглеждам така, както никога преди и знам, че мога и още мнооого по - добре и дори съм си го оставила като задача за 2012. Освен външният ми вид, съзнанието ми е тотално различно. Възприемам хората, нещата които ми се случват по много по - различен начин, самочувствието ми е поправено вече и си е както си му е реда, освободих се от манията по един човек, вече не се свалям с момчета, които не харесвам, мислейки че само няк'ви грозни/смотани ще ми обърнат внимание... Запознах се с много ценни за мен хора, много стойностни и истински. Силно се надявам 2011 да е била само репетиция за 2012. Единственото, което искам в повече за новата година е малко споделена любов.

DarkTemplar
01-01-2012, 17:30
2011 за мен беше противоречива. Най-после започнах да си стъпвам на краката в университета, нанесох се в ново жилище, след дълга връзка се разделихме с любим човек, вече се чувствам част от някакъв колектив и усетих позитивите, забавлявах се с разнообразни компании, а около мен се появиха някои нови познати. Определено богата откъм събития година, много различни едно от друго. Радвам се, че запазих добрите отношения с близките ми хора и че те са в добро здраве.

Какво си пожелавам за 2012? Колежката blab го е казала доста точно и ясно:
За 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре.

Concussion
01-01-2012, 17:58
Супер яката година беше 2011, прозрях най-великото нещо в живота си, оживях просто, оживях! Велико... Изпълнена с емоции, усещания, препятствия и награди, щастие, за което сама се борих и намерих.

balu4ka
01-01-2012, 18:12
Всякаш 2011 година беше ,годината на израстването ми.Осъзнах,кои неща са важни в живота ми.2010-беше много тежка година за мен,за семейството ми и за хората ,които обичах.2011 видях другата страна на живота.Имах прекрасни мигове с приятелите ми,отрких човек на който мога да кажа "обичам те"без да се замисля,а именно приятелят ми.Открих ,че можеш да обичаш и да бъдеш обичан,без да те боли от това.Никак не съжалявам и за другите-тежките моменти ,защото цялата година беше някак балансирана.
Но,отново осъзнах ,че трябва да се доверяваш на себе си.Да бъдеш себе си,да се обичаш заради това което си.Ако,търсиш промяна тя да е ,защото ти наистина я искаш.Запознах се с толкова много хора,които са и приятели и прекрасни хора.Лятото ми беше страхотно.Имаше много пречки,бях объркана,подтисната дори на моменти ,но иначе мисля,че изборите..които взех бяха правилните.Осъзнах,че животът е важен!

Искам ,2012 да е също толкова балансирана ,колкото 2011.Искам да е пълна със също толкова любов ,колкото миналата.Искам учението да върви гладко,нека да има по-малко двуличници,лицемери и злонамерени хора ^^^.Да съм с приятелят си :3,повече време заедно.

loveca777
01-01-2012, 18:26
Най- ужасната ми година в живота .
Имал съм и по-гадни,но тази ще я запомня с несподелената любов..

anonymous708973
01-01-2012, 18:55
Бързичко ми мина 2011-та. Малко си пропилях времето сякаш, не беше година на коренна промяна, на каквато се надявах, но има доста неща, от които съм доволна.

+ Напреднах с английския изключително много, явих се на първи сертификат, в момента уча за втори.
+ Бях в Германия и Англия, пазя невероятни спомени и от двете места.
+ Научих се да не премислям какво казвам чак толкова много, което е добре за вътрешната ми хармония.
+ Най-накрая седнах зад волана, макар и леко незаконно.
+ Научих си мярката с алкохола - изключително е важно.
- Имах доста голямо разочарование с някого, когото считах за приятел, а разбирам, че само съм си изгубила времето, но и такива неща се случват.
- Имах страшни скандали с нашите, които доведоха до взимането на определено решение.
+ Спрях да се интересувам от отношенията си с класа си, защото разширих кръга си от познати с хора, които чувствам на своето ниво и от които мога да се уча.
+ 2011 беше година на сексуален разцвет, ако мога да се изразя така - наистина разбрах какво значи "хубав секс", лошото е, че сега не спира да ми се прави.
+ И за завършек най-хубавото: В любовно отношение (:д) имаше много неочаквани развръзки, но мога да кажа, че от януари до сега съм обичала (всеки човек по различен начин) и съм се чувствала обичана. Изградих си определени критерии, открих някого, който наистина ми пасва страшно добре, че чак е плашещо. Никога не съм се радвала повече, че съм сгрешила за някого. Очаквах доста спънки и проблеми, но нямаше нищо такова, връзката ни надминава всяко мое очакване поне 10 пъти. Страшно съм благодарна.

Надявам се 2012 да е много по-успешна и смислена. Главните ми цели са да продължа да съм с приятеля си, защото е прекрасен, въпреки че не го чува достатъчно често, и да преодоляваме заедно възникнали проблеми; да спра да си пилея времето; да си взема изпитите; да изкарам книжка и да имам отделени пари настрана.

sunman
01-01-2012, 19:05
shitty as always!! :)

Shoo
01-01-2012, 21:42
Създадоха се предпоставки за много добра 2012-та

djipsito
01-01-2012, 22:07
2011... бая уроци ми поднесе. Много неща научих, осъзнах, изградих се с много "етажи" нагоре и към по-добро, към тва, което искам да бъда един ден. Като цяло определям 2011 като негативна година, въпреки че имаше и хубави моменти. Успях да изцедя само положителни неща и съм горда със себе си.

И аз "за 2012 си пожелавам смисъл. Хоризонт. Да се почувствам значима и жива. Някой да ме обича така, както аз обичам. Всички наоколо да са добре."

toad
01-01-2012, 22:15
За моя изненада през 2011 разбрах , че съм издръжлив като улично псе .
За 2012 се надявам съдбата да бъде малко по-благосклонна към скромната ми личност .

miShle
01-01-2012, 23:26
За мен 2011 беше година на много преходи, промени, на много важни събития .. на сбъднати мечти, осъществени амбиции... Разбира се много неща ме накараха да израстна, други ми напомниха да преследвам целите си докрай, трети ми отвориха очите за истинските неща от живота ми .. Въпреки, че беше много трудна и натоварена година /първата половина/ съм доволна като цяло от протичането и.. Започна странно и завърши странно. Бих я определила като адски динамична, но от друга страна останах с впечатлението,че всичко се случваше по някакъв странен начин.. лятото, морето, рождения ден, сега коледните празници .. но ДОВОЛНО ,мисля че я описва перфектно .

PullMeCloser
01-01-2012, 23:43
Ох...каква година. Не знам като каква да я определя, може би 'най-откачената'.
- Ужасни отношения с родителите ми. Отвратителни скандали и циркове от тяхна страна, караници,абе...ужас.
- Случи ми се нещо, от което ме беше страх доста дълго време. В крайна сметка нещата се развиха по-добре, от колкото очаквах, последствията бяха по-добри, от колкото си мислех, че ще са. И все пак-това нещо можеше да ми спести 90% от проблемите през годината.
+ Супер яки моменти, направих много неща за пръв път-някои от тях определено няма да пробвам повече. Невероятни моменти с приятелите ми и не само.
+ Много съм доволна от това,което съм, от характера ми и от вижданията ми за живота-точно това, което искам да бъда. Имам да раста още по акъл,вероятно,вероятно ще променя някои от възгледите си, но за момента съм доволна от себе си.
+ Имам си куче-за пръв път през живота ми истински домашен любимец. И въпреки, че не го исках и не вярвах, че ще стане, доста се привързах и много му се радвам. Бая време ми отне да свикна, но...нормално, натресоха ми го.
+ Въпреки проблемите, които имах в любовта, я пиша към плюсовете, защото въпреки тях, нещата се развиват по доста добър начин.
+ Също доста напреднах с английския. Много съм доволна от себе си.

Някак се чувствам доста по-...пораснала. Доволна съм като цяло.

За 2012 си пожелавам успех и любов. Нея си я има,де,просто да успея да се справя най-накрая с всичко. Сигурна съм в себе си и знам, че ще успея.

Irti
01-02-2012, 07:44
+ Работа
+ Работа
+ Работа
+ Работа
+ Пари
+ Още една категория към книжката
+ Кола (отрошляк, ама вози)
+ Изнасяне от вкъщи

+/- Раздяла (не се знае положително ли е или отрицателно.. но май е положително)

+ Нови приятелки с които открих нови неща в секса
+ Един бизнес разцъфтява (бавно, но все пак..)
+ Пробвах платен секс и преценката ми: Не си струва парите. ;д

- Приятели-предатели

NambyPamby
01-02-2012, 08:32
Душици, много се радвам, че темата ви харесва и че я бодвате най-отгоре. :д Да взема и аз да драсна 2 реда.

Много илюзорно беше всичко през тая година. В един момент нещата вървят по мед и масло и се чувстваш най-сетне щастлив и спокоен, в следващия всичко се сгромолясва от раз и даже не схващаш откъде ти е дошло.
Отвори ми се апетит за приключения и авантюри, угодих си, недостатъчно ми беше, за съжаление, но определено има прогрес в т'ва отношение.
Научих се да бъда тотално независима, научих се на самостоятелност, заобичах миенето на чинии и готвенето, хахаха, но определено не ми е тва мисията в живота, та продължавам с търсенето.
Определено си скъсах задника, за да си затвърдя позициите и да покажа, че съм най-добрата в това, което обичам и което ми се отдава.
Главният ми проблем през годината(че и по принцип) е, че много анализирам и се връщам към миналото, бяла и добра съм, та не умея да прекъсвам отношения от раз с разни хора, та бая си патих, но определено май към края на годината окончателно агонията ми приключи и си продължавам с бодра крачка напред, без разни хора да ме дърпат назад.
В любовен план беше... интересно, не скучах определено, но не и намерих нещо(/някого), което да ме накара да се задържа за повече от седмица-две. Само се разочаровах допълнително, което трябваше да ме накара сигурно да мирясам за известно време, но не би.
Отношенията с приятелския кръг също бая се разводниха, както и по-нагоре написах, затова постоянно си сменях компанията, докато си намеря хора, каквито търся и искам до себе си, но накрая май пак не си намерих мястото.
Като цяло май тая година беше предопределена повече за лично усъвършенстване и някакво прозрение свише. :д Определено се чувствах добре в моментите, в които бях сама, научих се да съм си самодостатъчна, гледах сполучливи филми, четох книги, които ме докоснаха, посетих невероятни театрални постановки и някакви ей такива неща, наистина се обогатих духовно. :д

Новата година... ще е като старата, вероятно. :д Пожелавам си здраве(и най-вече железни бели дробове и здрав черен), повечко търпение и уравновесеност, по-малко драми, повече слънчеви моменти и усмивки, творчески дух('щото съм крайно некреативна на моменти) и специален човек, че да е щастието пълно и да не мрънкам другата година пак :д.

Niakoitam
01-02-2012, 08:47
Ами като цяло 2011 не ми хареса особено. Като цяло скучна година без кой знае какви емоции особено пък приятни. Започна с малко купонче от шест човека. Имаше редки купони. Цяло лято ходихме с баща ми с колелата до едно село и обратно да правим разни строежи в двора ни,които може би тази година ще продължат.Цяла година работа в нас,редки срещи с външни хора и висене пред компютъра с надежда за по добро бъдеще.Изостри се много и желанието ми да обичам и да бъда обичан, но не би...съдбата не ме среща с правилното момиче за това. Умряха ми две кучета.Зайците и кокошките въобще не ги броя. И като за големият финал точно на 28 декември умря почти 13 годишният ми котарак,който отпадаше от малко преди това. В общи линии не толкова добра година.Година на напразни надежди и очаквания.
2012 се надявам и имам някакво усещане че ще ми е по-добре.Или поне така ми се иска.Коледното ми късметче беше копчето,което значи в съвременният му вариант работа, а на Новогодишното ми късметче пишеше че тази година много ще вдигна летвата и стремглаво ще се издигна в службата (дето в момента я нямам). Но пък знам ли.Миналата година на Коледа ми се падна паричката пък пари не съм получил. И така.Радвам се че 2011 година свърши и че дойде 2012.Надявам се да ми е много по добра. Според някои хора дори тази година е съдбовна. Аз не вярвам че ще настъпи края на света,но съм склонен да вярвам в новото начало,което неминуемо ще вземе и жертви. Според учените природните катаклизми последните 10 години са се увеличили главоломно и особено през последните няколко.А дали тази година ще е пикът ще разберем.Факт е че няколко часа след идването и земетресение от 7ма степен по скалата на Рихтер удари Япония, а отношенията между САЩ и Иран се опънаха още повече.
Ето и темата на Нова от вчера 01.01.2012
http://vbox7.com/play:928a9cad7a

FuCKkK13
01-02-2012, 09:23
ами.. честно казано за 2011 не мога да си направя точна преценка положителна година ли е била или отрицателна.. в училище имах няколко трудности ( за първи път от както уча :? ) но ги преодолях... случиха се наистина много хубави неща с моето човече,но пък имаше и там няколко гадни случки през които минахме.. загубих важен човек за мен,но сега правя опити да продължа напред.. и като цяло.. понеже съм оптимист и мисля положително мисля,че беше що годе хубава година и естествено като повечето хора искам 2012 да е още по-хубава :)

DevilWish
01-02-2012, 09:28
Не бе6е толкова успе6на година да не кажа никак даже. НадRвам се на по-добра година сега...

kalpazanka
01-02-2012, 10:05
2011 ми беше отвратителна в професионален план. Чувствах се притисната в ъгъла, с вързани ръце, в безизходица, със страшно много задължения и само някакви 24 часа да ги свърша. Чувствах се адски неудовлетворена от това, че не огрявам навсякъде, че оставих за тази година задълженията по езиците, че лятото не можах да отида на почивка, че малкото ми летни почивни дни не ми стигнаха да свърша всичко запланувано, а есента дойде неумолимо бързо и се започна отначало в същия омагьосан кръг.
В личен план съм доволна. Нямам проблеми с родителите, нямам фрапантни финансови задължения. Не ми стигат парички за изгъзици и книги, а и нямам къде да ги слагам последните, нито време да ги чета, но от началото на юли ще е различно. Големият гърч през 2012 ще е дотогава.
В любовен план съм доволна. Животът ми е спокоен, погаждаме се, а и оценявам това, че приятелят ми не е такъв кариерист като мен, иначе щяхме да се засичаме само на закуска и на вечеря и да си разменяме максимум по две изречения дневно. Напасваме се, а и на 13-ти септември направихме една година съвместен живот. :)

Дано действително 2012 за мен е успешна, както го предвижда астрологията.

Violenza
01-02-2012, 10:48
2011 беше ползотворна година за мен. Постигнах едно от най-важните неща, които исках. Като цяло беше балансирана. Края на септември изживях едни от най-щастливите си дни.

Hilary_
01-02-2012, 10:55
хмм 2011 не беше моята година.
Разделих се/скарах се с доста хора. Някои си го заслужиха, други си го отнесоха несправедливо.
След хилядите спорове, филми и куп простотии хубавото беше, че ме приеха там, където исках.
Доста грешки направих. От някои се поучих.
Промених се към по - добро за себе си и по - лошо за хората около мен. Шансче ..
Съжалявам за много неща, НО се радвам, че останаха зад гърба ми ..

За 2012 .. на кратко: Аз ще съм на първо място! Ще си гледам моите цели, моите мечти, моите желания! :)

loveca777
01-02-2012, 12:41
хах , като чета май за почти всички 2011 е била хубава ,въпреки че светът преживя огромни бедствия ,войни и разрушения + криза ;d

Wwwooow
01-02-2012, 12:45
2О11 Беше предимно хубава година за мен.Година на промените.Толкова много неща ми се случиха, които не са ми се случили за 16 години ;д.Запознах се с много хора, разделих се с приятелки, интересувах се от много хора,за които в момента не ми пука.Станах близка с хора, които мразех/не харесвах(преди не съм предполагала,че може да се случи подобно нещо)
Мнението ми се менеше с всеки изминал ден.Разочароваха ме.Много се смях,по-малко плаках.Бях позитивна и усмихната.Бях смела и правех неща, които преди не съм си и помисляла..Доволна съм!!Можеше само да ми се спести ... ... . ... !
Дано 2О12 бъде много хубава година да има МНОГО хубави моменти,много усмивки,много смях,много веселие,много любов.И здраве,без него всичко е безсмислено!
Дано бъда много обичана и да обичам истински също и много щастлива и хората около мен също! : )

Muaythaifighter
01-02-2012, 13:26
Така Равносметката :

+шофьорска книжка
+5кг мусколна маса
+ от 37 ръка , вмомента 40cm студена
+бронзов медал на балканското по kick box low kick ( do 72kg)
+ доста нови запознанства и предпоставки за добро начало през 2012

-множество контузии
-болки в капачката на коляното ( тряя да нося вече наколенките на др.Ливаин :D )
- приятелка ( кАсмет нямам)
- доста мозъчни клетки
- открадната лична карта ( много главоболия докато извадя нова)

Цел за 2012 :

да усъвършенствам бойно самбо(колкото е възможно за 1 година)+ да ме приемат в някой нормален университет и да са махна от моя град.

RainBerry
01-02-2012, 13:29
2011 година беше странна. С доста положителни и отрицателни страни, но в крайна сметка не е годината, която бих запомнила с ярък спомен.
+ Нов старт, успях да вляза в гимназията и паралелката, която исках. Започнах да тренирам отново нещо, като този път си мисля, че няма да пропилея 8 години, за да осъзная, че не принадлежа там. Наистина ми харесва и искам да постигна нещо в тази област.
- Почти през цялата година бях без мотивация, не намирах смисъл в това, което правя и го правех по навик. Правех всичко само защото трябва да го правя, без да намирам смисъл или обяснение.
+ Попаднах в нова среда от хора, която ми харесва адски много. Искам да се задържа.
+ Към края на 2011 успях да се мотивирам за 2012 и да си поставя някакви цели.
- Загубих важен човек като приятел, бях свикнала с присъствието й. Но не съжалявам, помогна ми да "надградя" себе си.

Общо взето, това е най-важното. Надявам се 2012 да е по-добра и запомняща се. ^^

an0niimka
01-02-2012, 14:21
За мен 2о11 беше една от най-ужасните ми години... Повечето неща, които ми се случиха бяха отрицателни...
Отрицателните неща, които ми се случиха бяха:
- Изгубих доста приятели, които бяха предатели, използвачи, лицемери и ми говореха зад гърба
- Изгубих скъп за мен човек :(
- Имах доста спорове с родителите ми... и други неща
Положителните неща, които ми се случиха бяха:
- Намерих момче, което ме разбира и ми помага в трудни моменти, когато се чувствам самотна и тъжна той е ЕДИНСТВЕНИЯ, който може да ме накара да се усмихна. :)
- Подобрих си успеха в училище

fenkaaa
01-03-2012, 19:32
2011 беше страхотна.Честно казано,нито съм губила,нито съм печелила нещо или някой.Ноември 2010 срещнах моето момче и 2011 с него .. беше супер година :) Надявам се и тази да е такава :)

lisi4ety
01-03-2012, 19:39
2011 беше скучна и невероятно бърза. Нещо хубаво.. хм, бях на почивка в Гърция, отново, и адски много ми хареса, отново. Разбрах кои са истинските ми приятели, кои не са, а освен това се сближих с нови хора. Цяла година бях single, уау. Пилях си времето по хора, които не го заслужаваха.. ; ))
Силно, ама много силно се надявам 2012 да е по-добра. Макар че май ще си остана само с надеждите, както обикновено.

eXxXciTeD
01-03-2012, 20:18
Имах много хубави моменти, но не липсваха и отрицателни такива...през следващата още по-добре! :P

Lucho
01-03-2012, 20:32
2011 мина.... поредната скапана година, бих казал.

С оглед на случващото се във форума - всяка година си я има старата песен, но гласът е различен - специално в раздел "Любов" се навъдиха стотици теми за разбити сърца и несподелени любови. Писа се, писа се - в 90% от случаите никакъв ефект, останалите 10% може би успяха, те си знаят. Идната година ще е същата в това отношение. Глобално се навъдиха доста индивиди, показващи елементарна липса на компютърна култура, но така е - винаги ги е имало и ще ги има.

С оглед на случващото се в личен план - скапана година във всяко отношение, както вече коментирах. Имаше и елементарни зачатъци на положителни неща - около 0,02% от цялата година.

Планове, идеи, намерения, късмети, (по)желания, честитки, очаквания, хороскопи и прочее глупости за 2012 не си правя, защото, изхождайки от равносметката от изминалите години, ефект от всичките тези простотии няма.

Едно нещо е сигурно - голям кеф ще е да разберем дали Маите са били прави или не. А дано, ама надали, казват хората....

demi19
01-03-2012, 21:42
Доста интересна и вълнуваща година за мен....
За съжаление ме отдалечи от чокек, който обичам много, но последните 5 месеца бяха най-запомнящите ми през целия ми живот,2011 ме срещна с човек, който промени живота ми много,станаха много промени и за нищо не съжалявам..случиха ми се неща и изпитах чувства неизпитвани до сега.. :))

valdesbg
01-04-2012, 08:49
Приятна година, макар и леко скучновата. Смених си няколко работи и сега вече знам какво търся. Остава да положа нужните усилия за да го постигна :)

В личен план - доста хора си отидоха от живота ми. Както всяка година. Къде по моя желание, къде не точно. Малко жестоко сито беше, но така е по добре. В момента знам кои са важните за мен хора. Интересното е че те не са се променили от... може би 6 години.

В любовен план - застой. Не е нещо за което да съжалявам. Всъщност за всичко направено и случило се ми е радостно.

И така :)

sladkalady
01-04-2012, 10:42
2011 г бе най-успешната ми година:
+Спечелих състезанието по химия
+Взех си матурите с много високи оценки
+Приеха ме в университета,който искам
+Живея с човека ,когото обичам
+Запознах се с много нови хора
+Намерих истински приятели
+Надминах очакванията на хората около мен
+Спрях да поддържам връзка с хора,които не ми бяха приятни
+Промених се към по -добро
-Липса на подкрепа от близките ми ,в момент,в който най-много се нуждаех...
-Предателства
-Завистливи хора
-Много изплакани сълзи и моменти на отчаяние

Пожелавам си 2012г да е по -успешна от 2011,да съм обичана,да съм здрава и да има повече моменти,спиращи дъха ми :)

JagAlskarDig
01-04-2012, 12:29
2011 - една ужасна година ( Втората най-лоша в живота ми )

- Разбиха ми сърцето по най-жестокия начин.
- Уволниха баща ми от работа.
- Две катастрофи. Към месец едвам ходех.
- Баба ми на няколко пъти имаше сериозни здравословни проблеми.
- Кражба...
- Много лъжи от най-различни хора.
- От септември месец продължава да е супер натоваренo - 12 клас FTW.

+ Имаше някои хубави моменти с приятели.

sine0chhkaa
01-04-2012, 13:16
2011 беше една доста ужасна година. Доста неща се случиха в семейството ми, един приятел си отиде и... ;/ ;x Започвам да мисля, че всички тези събития ме накараха да порасна и да гледам по-трезво на нещата.. Надявам се 2012 да бъде по-добра и изпълнена с позитивни емоции. :] \\//

JustMakeMeBelieveAgainN
01-04-2012, 13:53
2011 беше скучна и невероятно бърза. Нещо хубаво.. хм, бях на почивка в Гърция, отново, и адски много ми хареса, отново. Разбрах кои са истинските ми приятели, кои не са, а освен това се сближих с нови хора. Цяла година бях single, уау. Пилях си времето по хора, които не го заслужаваха.. ; ))
Силно, ама много силно се надявам 2012 да е по-добра. Макар че май ще си остана само с надеждите, както обикновено.

Взе ми думите от клавиатурата. :D

babyy123
01-05-2012, 19:25
През 2011 имах хубави и разочароващи моменти и промених начина си на мислене. 2012 ми е много по-важна, искам да си взема изпитите,да постигна мечтата си и да се почувствам най-сетне истински щастлива и жива.