View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
^човек, прави ми впечатление, че все подобни постове пускаш тая в тема. някак си, оплакваш се за някви несъществени неща :д толкова ли лесно се дразниш?
абсолютно не се заяждам, а питам.
добре и малко изморена, че не мога да си доспя добре последно време.
ама си направих Ок днес контролното по математика, позанимавах се и със скорошното ми хоби, изкъпах се сега и ползвах някакво специално масло на Икаров, дано има ефект и косата ми стане няква яка.
много ми се спи и като се изсуша ще откъртвам..... :)
Омръзнало ми е от хора, които нямат представа кога трябва да са сериозни и кога могат да си позволят да се отпуснат.
PullMeCloser
03-07-2012, 20:34
Доволна. Наредих си плановете за месец напред, дано само не се скапе нещо. Наистина ми е нужно да изчезна някъде за няколко дни.
^човек, прави ми впечатление, че все подобни постове пускаш тая в тема. някак си, оплакваш се за някви несъществени неща :д толкова ли лесно се дразниш?
абсолютно не се заяждам, а питам.
Да! Имам прекалено добър слух и шума ме дразни адски много! Особено като е в 2 сутринта(като вчера) и се намира в библиотеката където трябва да е тихо! И да, много ме дразни мляскането. Като искаш да мляскаш няма да ми ядеш в Computer Lab(както му се вика тука), ами ще си киснеш в къщи пред телевизора.
Знаеш ли още какво ме дразни? Да слушам музиката на някой кретен идваща от слушалките му или BOVING, особено ако е от някоя кола която е на пътя близо до мене.
Докато за тебе те не са съществени, за мене са... И това, че обичам тишината няма нищо общо с някой норми които хората трябва да следват... Има и други неща които ме дразнят...
Междо другото не забравяй, че в момента имам около 2-4 часа average спане на ден...
shmatarok
03-07-2012, 22:22
Пааак не ми се спи 8-) Утре пак ще ми се реве. Обещах да си легна, ама... да, нищо няма да обещавам, че не ги спазвам тея неща.
Сега пък ме удари и хормонът много жестоко. Ах, къде я видях онази снимка х.х 8-) По-добре да си лягам, че ей сега ще ме избие пак на онова настроение, "самотното".
п.п. утре контролна :( ужас.
djipsito
03-07-2012, 22:28
Раздразнена леко. Разни хора се опитват да ми се наложат как да се държа, а се държат обсебващо, държат ми сметка, все едно съм длъжна да пиша/говоря/давам обяснения/отчет..... Да си ебат майката ! Някой път се чудя за кво съм толкова търпелива все когато не трябва, а когато трябва от нетърпеливост оплесквам всичко. Да си ебат майката още един път.
Псуването помагало, ще ме прощавате.
Мисля да гледам Pimp my ride с Xzibit да си опъна краката, да запаля цигара и да не се занимавам с НИ КОЙ !
DisappointedDreamer
03-08-2012, 06:24
Ох, имам 2 контролни днес - по история и биология - и едно есе по политика за утре, и айде по живо да идва петъка, че да си почивам безцелно.
LeprikonA
03-08-2012, 07:12
сравнително добре, ставам рано, не съм доволна от това, но какво да се прави...
TheBeliever
03-08-2012, 07:52
Как да се измъкнеш от топлото легло в 6 сутринта когато някой те е гушнал толкова сладко? Просто нямаше начин. А и, както самия преподавател се съгласи, тази лекция е нечовешки рано. Нищо, другия път ще се постарая повече.
Хубаво кафенце с хубаво настроение за закуска. Дано днес успеем да се свържем, да изясним детайлите, да ме въведе и да започвам. Нямам търпение!
anonymous708973
03-08-2012, 08:01
Развълнувана за утре. Имам едно такова приятно затоплящо, гъделичкащо чувство в корема...
срааааааааааааам ме ееееееееееееееееееееее :D :D :D :lol:
DisappointedDreamer
03-08-2012, 11:24
^Не, срам я е.
Първо честит празник на всички дами ! :)
В ужасно настроение.Не мога да си обясня на какво се дължи,но съм адски раздразнителна,дразнят ме и малки жестове от определен човек и не вече НЕ МОГА да понасям лигавщините им,все едно са 2 годишни лапета,ужасно много ме дразни това държание.Днес получих неочакван СМС и бях приятно изненадана - жалко,че знам,че едва ли се е сетил сам,а и пожеланието му не беше искренно,може би го е направил по задължение! Чувствам се кофти,цяла седмица съм така - изобщо с една дума сдухана седмица..да минава по-бързо и дано следващата е с по-приятни емоции!
Glamour92
03-08-2012, 11:43
Чудя се как е възможно да съм си мислела,че това http://www.youtube.com/watch?v=-lnzUZP9oPk е била единствената непоносима песен на Тривиум...
Не,не-не че съм намерила друга,която да ми е трудно да изслушам :D
Просто...сега не мога да спра да си я пускам O.o И си мисля колко е мощна и как хармонично трепти тъпанчевата ми мембрана(и стъклариите вкъщи) под нейно въздействие...
<3
LeprikonA
03-08-2012, 13:51
^лоша песен на Тривиум няма и да намериш :Д. по начало си ги бива просто. ( =
Честит празник :D Добре ми еее, на топличко съм и ми е happy!
SpiritInBlack
03-08-2012, 14:28
Обядвах и не съм гладен вече.Вечерта ще водя момиче у мен , няма как вече
Да! Имам прекалено добър слух и шума ме дразни адски много! Особено като е в 2 сутринта(като вчера) и се намира в библиотеката където трябва да е тихо! И да, много ме дразни мляскането. Като искаш да мляскаш няма да ми ядеш в Computer Lab(както му се вика тука), ами ще си киснеш в къщи пред телевизора.
Знаеш ли още какво ме дразни? Да слушам музиката на някой кретен идваща от слушалките му или BOVING, особено ако е от някоя кола която е на пътя близо до мене.
Докато за тебе те не са съществени, за мене са... И това, че обичам тишината няма нищо общо с някой норми които хората трябва да следват... Има и други неща които ме дразнят...
Междо другото не забравяй, че в момента имам около 2-4 часа average спане на ден...
аз те питах от любопитство. да не си в общежитие или пък в чужбина?
аз съм си добре. малко изнервена по неясни за мен причини, въпреки че не би трябвало да ми идва скоро :? тъпча се с шоколад, поизморих се днес, но пък ходих на галерия, напълних очи с изкуство, пробвах днес малко рокли за бала, видях се с един приятел и дори отидохме на тайландски ресторант (тези неща не се случиха в тази последователност).
сега умирам за сън, но като знам че В. ще се обади и ще трябва да се видим...
пфу.
иначе отделно много му мисля. много. ама как да е.
betty-dimitrova
03-08-2012, 15:28
Чувствам се като най-ужасният човек раждал се някога, въпреки че знам, че не е така.....
shmatarok
03-08-2012, 15:40
Въй, какъв сън. Въйвъй.
Т'ва момченце... защо го сънувам така. 8-) Искам.
След малко излизам да пийм, утре никакво даскало. След днешните нерви, не. не.
Иначе избухнах с контролната по математика хъхъ :D
PullMeCloser
03-08-2012, 16:03
Бясна съм. Не мога да повярвам просто колко ме ядоса баща ми. Егати, аз единственото, на което имам право е явно да изпълнявам всичко абсолютно сляпо без дори да се интересувам защо е решил нещо или защо ме наказва без абсолютно никаква причина, само щото не е на кеф. Писна ми жестоко, все едно съм в армията.
DisappointedDreamer
03-08-2012, 16:15
Тестовете минаха страхооооотно! Особено този по биология! Сега ще полегна май малко да поспя, по-късно ще стана да си напиша есето. 8-)
TheBeliever
03-08-2012, 16:16
Очертава се интересна нощ. хохо
NambyPamby
03-08-2012, 16:53
Цял ден ме избива на лигавщина и много се радвам, че ги има, иначе кой ще ми се връзва на простотиите?
Тоя уикенд за последно си налягам парцалите и после monday - party, tuesday - party :д.
Взех и пари, така че тия дни ще ходя по магазините, за да се направя щастлива.
Glamour92
03-08-2012, 18:10
^лоша песен на Тривиум няма и да намериш :Д. по начало си ги бива просто. ( =
Подкрепям.Дори песните,които поради някаква причина са отпаднали от официалните албуми са повече от ставащи за слушане.
Екстра. Трябва да си оправя съединителя. Скоро количката ще иде за вторични и ще си взема нещо малко по-добро и още нещо по-голямо да ми върши работа.
"От удари в главата вече не ме боли. Дори на старини да съм, като Мохамед Али. (Няма да спре да ми върви) "
http://www.youtube.com/watch?v=oVgVgqs9a2A
kuklichka_bg
03-08-2012, 19:18
И аз нз как,станала съм в 5:30 и от тогава не съм се спирала,баси дееня..Сега май ще ходи да се *празнува*,утре как ще стана не занам,но имам нужда да се разсея малко.
shmatarok
03-08-2012, 21:22
BOxoxoxo.
утре ник'во даскало. вкъщи. трябва да си намеря бележка и за днес иначе ще ми вземат кинтите. пффф.
8-) с'а само 1 мъж ми трябва. лягам си, че изтрещях.
аз те питах от любопитство. да не си в общежитие или пък в чужбина?
Не, не живея в България. Но не, не живея и в общежитие. Живея си в нас... В момента прекарвам по-голямата част от денонощието в университета. Имам много изпити и домашни и ми е много по-лесно да се съсредоточа вечер/рано сутрин от колкото през деня. Понякога се намират няколко идиота които решават че библиотеката е място за гледане на филми и за смях...
Още малко и края се вижда... Хаха..
А иначе по-темата... На изпита който беше в събота и учих цяла нощ имам A-, за което съм доста радостен, след като си мислех, че съм го оклепал....
Изпита имаш предвид! Поздравления! Как издържате хорааа, имала съм периоди ,в които съм спала 3-5 часа на денонощие и щях да пукна!? Не ,че сега е по-различно,но не ми е толкова натоварено,мога да дремна и през деня час-два!Тоооолкова ми е заспало,взех си душ , дремах и сега си мисля ,че наистина ми е време за сън!
^Свиква се. Пък и когато нещо важно ти зависи от това.. няма как. Аз предимно спя през деня, защото бацам нощни смени все.. настройваш си мозъка и си бомба.
Аре, бе.. де сте? Кое време стана? Гледайте колко е късно.. тц, тц. :D
LeprikonA
03-09-2012, 03:45
Подкрепям.Дори песните,които поради някаква причина са отпаднали от официалните албуми са повече от ставащи за слушане.
между другото беше пуснала една много добра песен на Rammstein, за която съм ти благодарна много (не я бях слушала преди).
добре съм, отивам след малко на два приятни часа да си поблъскам главата в задачи и след това изчезвам и няма да им се занимавам с глупостите. всичко е измислено с точност до секунди, както винаги. цял ден ще сме си двамата, само двамата, май скоро не ни се беше случвало така. ( =
TheBeliever
03-09-2012, 07:56
Добре. Чудесна вечер. Но, както всичко останало, не можеше да мине без издънка. Не ги знам как ще се погледнат днес в очите.
За първи път от доста години се чувствам добре на този ден. Засега.
djipsito
03-09-2012, 08:30
Стоя и се чудя на голямото възмущение на някои хора как Софи Маринова щяла да ни представя на Евровизия, как можело и се сипе помия на поразия. И същите тези се срамуват, че певица от ромски произход щяла да ни представя, ама не се срамуват да пишат на шльокавица, не знаят как се пише БЪЛГАРИЯ и в едно изречение правят 20 правописни грешки.
Иначе съм чук.
DisappointedDreamer
03-09-2012, 09:34
^Така е.
Добре съм. Петък е, свършвам даскало след малко и ще ходя с приятеля ми на вечеря с техните. Ще бъде хубаво, надявам се 8-)
Отпочинала!Днес чак след като се прибрах от училище разбрах,че нямам никакви планове за деня,затова реших да се поглезя.Направих си кратката тренировка,изгледах си сериала,взех си един горещ душ и в момента си оправям ноктите!Малко ми е кофти,че пропилях такъв ден и не се поразходих на хубавото слънце ..Утре се очертава победа - жалко,че няма да е извоювана от мен,но все пак ще се радвам! : ))
Едит:Да,да много е хубаво чувството като разбереш,че са излизали и не са ти се обадили,пфф развали ми се настроението!
mynichka
03-09-2012, 16:24
Много добре си изкарахме снощи, ама тази сутрин ставането беше кофти. Забавен ден беше като цяло, следмалко лягам да спя.
NambyPamby
03-09-2012, 16:51
Мързелът е велика сила, по-велика дори и от никотиновия глад. Пуши ми се и две не виждам, ама като си помисля, че магазинът е на майната си и губя всяква мотивация за действие. Че и никакви резерви да няма, ебаси.
Mitsuhide
03-09-2012, 17:00
чувствам се.. разгонен axhaxh
Супер много ме мързи.. ще си седя вкъщи и ще си почивам. (:
Той, като гледам, отново ще ходи да пие, така че по-добре без мен. Започнал е да пуши.. лигльо! Ще го убия!!
Психически нестабилна. За момент загубих контрол и сега ми е малко трудно да си овладея емоциите. Трябва да се стегна!
Furious?
03-09-2012, 19:10
След много дълго време , най-накрая се завърнах :Д Утре е специален ден , дано стане както трябва
много странно. днес е някакъв силен, зареден ден така, обаче направих грешката да изям СТРАШНО МНОГО СЛАДКО и после легнах да спя (тва след даскало..) и се събудих с едно гадно чувство на гърлото и в лошо настроение; а бях преди да спя 38479353 часа в уникално настроение. сигурно това спане хиляди часа разваля настроението + многото захар. някъде бях чела, че тя е основен виновник за променливото поведение на жените. странно.
сега се чудя какъв филм да си пусна. чудя се между Апокалипсис сега и The sunset limited. И двата би трябвало да са някакви тежки и смислени, обаче не ми се гледат лигави или неангажиращи неща. Дори да се сдухам, май е по-добре да си пусна нещо смислено.
миии, накратко - добре съм, пооправих се, чух се с приятел :ь той ми писа едно мило смс-че така. сега ми е гузно че аз не му отговорих много мило .. :? ама изпратено е вече, ще се реванширам утре. ддз и аз. абе некво странно.
ch0c0late44
03-09-2012, 19:43
Петък вечер е,как да се чувствам 8-)
DisappointedDreamer
03-09-2012, 19:52
Денят беше СТРАХОТЕН! Чувствам се ужасно щастлива и влюбена!!! :)
Cold_Tearsss
03-09-2012, 19:53
Геройски.....
soul1199
03-09-2012, 20:19
Доста отдавна не бях писала във форума.Добре съм. :)
Glamour92
03-09-2012, 22:47
между другото беше пуснала една много добра песен на Rammstein, за която съм ти благодарна много (не я бях слушала преди).
Забелязах аз,че колкото по-се ровя из Рамщайновата дискография,толкова повече се убеждавам,че по-непопулярните им песни просто са недостатъчно високо оценени...Dalai Lama-та си е хубав пример-радвам се,че ти е харесала =))
А аз...еех,умирам си за сън значи.Мисля да направя нещо по въпроса. xDD
kalpazanka
03-10-2012, 04:57
Не помня откога не съм ставала толкова рано, без да имам конкретна задача за вършене. :D
Чакам си разходката. :)
LeprikonA
03-10-2012, 05:28
да станеш рано в събота сутрин си е прецакване, още повече като в неделя ще ти се налага да ставаш рано.. иначе ми е добре, държи ме още от хубавия ден вчера, за пръв път от много време приятелка ми казва докато и разказвам какво съм правила, че звуча весело и оптимистично. има си виновник за това ^^.
Pr0tOt7pE
03-10-2012, 05:38
:lol: :lol: :lol:
kalpazanka
03-10-2012, 05:41
да станеш рано в събота сутрин си е прецакване, още повече като в неделя ще ти се налага да ставаш рано..
Няма да ми се наложи да ставам рано утре. Иначе не го водя прецакване, защото ще имам повече време да свърша всичко планирано. Съответно излизането ще ми е награда. :)
Че какво му е на ранното ставане? Супер си е. Аз съм станал още в 5. Всеки ден ставам в 5-6, а когато съм на работа се прибирам в толкова. :D
Оправих се колата и днес ще се пътува много. Трябва да се обръсна и да се приготвя.
Времето е приятно, мрачно и тъжно.
ivcheto0o
03-10-2012, 06:57
Добре :) чаках с нетърпение почивните дни,имам нужда от почивка,че много ми се насъбра тази седмица...Оказах се много по-силна и отколкото очаквах,чак се гордея със себе си,че се научих да приемам нещата такива каквито са и въпреки,че ме заболя,приех всичко :)
anonymous708973
03-10-2012, 07:47
Ай <3........
TheBeliever
03-10-2012, 08:36
Чаша хубаво ароматно ИСТИНСКО кафе, а не разтворимите шитове.
Нервно ми е заради крайните срокове и онова другото, но мисля, че ще се справя. Стига най-сетне да се засечем и да задействаме нещата.
DarkTemplar
03-10-2012, 09:16
Като за неспал се чувствам направо страхотно. След малко ще обърна едно силно кафе, че имам да свърша това-онова. Разхожда ми се някъде из района с приятна компания...
kalpazanka
03-10-2012, 09:59
Като за неспал се чувствам направо страхотно. След малко ще обърна едно силно кафе
Same here.
Заблудила съм се, че "Писмо в бутилка" е от 13.00...
Амчи,нормално ми е :d Станах в 10 , пих кайве, ядох...сега ще плюскам шоколад и ще си пийна нещо...абе айляче ми е!
nIkEnCeTy_bE
03-10-2012, 11:03
^^ И на мен така, само дето и чистих. Имам толкова неща да върша, а просто искам да легна и да гледам филми... ах този weekend... :)
ужасно. :(
плаче ми се
немотивирана съм, страх ме е; не знам какво искам от бъдещето си, а съм 12 клас и не знам по кой път да поема. ужасно ме е страх. ужасно ме мързи, нямам мотивация и някак не ми се мисли за това, страшно ми е апатично. не ми се полагат усилия, в много гаден етап съм, не знам вече защо искам да отида в Сф, какви са ми стимулите и пр.
просто НЕ ЗНАМ.
нямам време за хобита, за нищо, трябва да мисля за кандидатстудентския по бел, а се чудя дали да се пъна или само с матура да кандидатствам, а у
минавам през кофти период в личен пплан, чудя се дали да пропусна една година и всякакви лайна, страх ме е от софия и това как ще се обърквам там, вече не знам какъв ми е стимула да искам там, чудя се дали да остана, просто НЕ ЗНАМ супер объркана съм и ми е много нервно и едва ли не истерично.
и ще пийна малко валерианец и така.
реве ми се.
Днес това мрачно време продължава да се опитва да ме депресира, но няма да стане! Тренировката ми беше буквано газ до ламарината. Супер яко ми е сега, приплакнах окото с онова якото мъжле. Довечера ще излизам, а в момента се наслаждавам на концерта на Адел <3
NambyPamby
03-10-2012, 16:56
По-рано имах ебати отвратителния пристъп, не можех да си поема въздух и се задушавах, което допълнително ме панира и ме накара да го ударя на размисли за разни неща.
Като изключим кратките екшън моменти, умирам от скука. По-рано се чудех дали е възможно буквално човек да умре от нещо такова. Не мога да излизам, не мога да пия, не мога да пуша... Мих чинии, пусках прахосмукачка, подреждах, после преподреждах, гледах филми, почнах да чета книга, после втора, говорих по телефона... Заточена в нас, имам цялото време на света, за да свърша всичко, за което досега не съм успяла, а... не искам. 'Щото като свърша всичко вече наистина няма да имам какво да правя и ще се побъркам.
valdesbg
03-10-2012, 17:19
Добре съм, измислих си какви ще са трите ми ястия за изпита на 22-ри. Даже сега готвя едното от тях :)
Ще ми се да получа писмо от едни хора.
Всичко ми е сиво и базразлично.
почти не съм спала снощи, днеска тоя шопинг ме довърши и май след малко ще отивам в леглото..
мнооого ми се спииии :[
Тооолкова ми е уморено след тоя семинар. ;хх
Ехх да можех да остана и за купона, ама не зависеше от мен. :(
Иначе ми се падна хипер якия лектор мм.. Голям късмет беше, че за Елект Вицепрезидентите ни бяха избрали интерактор за лектор, а не като за другите длъжности, някакви пенсионери. :D
Нямам търпение да влизаме в нова година и да си заема длъжността!! ;дд
broken-barbiee
03-10-2012, 19:03
Деня ми започна зле, но завърши прекрасно. Станах с отвратителна кавга между съседите, но после се видях с един приятел, пийнахме си, полигавихме се, позабавлявахме се и така. :)
TheBeliever
03-10-2012, 19:05
Добре съм, измислих си какви ще са трите ми ястия за изпита на 22-ри. Даже сега готвя едното от тях :)
Ще ми се да получа писмо от едни хора.
Готвач? Nice!
Приятен следобед в приятна компания. Свърших си работата по проектите за тази седмица, остана само скалата за вторник, но не ми се занимава тази вечер.
Гушкаво ми е. И обмислям изнасилване.
П.П от половин час ме присвива в долната дясна част на белите дробове, усещането е като свиване и отпускане на мускул. Идеи?
valdesbg
03-10-2012, 19:17
^Почти готвач. На 22 март ми е финалния изпит. Изнасилването се връзва чудесно с гушкането! Инак нямам идея за долната дясна част на белите дробове.
Мисля, че той ме забрави. Къде му е акъла? Не ми пише вече 3-ти ден, нито се обажда...Аз ли съм виновна?
Дядо ми като имаше проблем с белите дробове го караха да вдишва водна пара, разширявало дробовете и помагало при болки , настинки и тн.Не съм пробвала лично,на него му помагаше до някаква степен,сега е ОК.Както и да е отплеснах се! Пробвай дори и да не помогне,няма да навреди! Мисля да си похапна още...до ся ядох,ама ми се яде още. Баща ми готви божествено и ще маам зеле със свинско +винско и ми е гоУем кеф!Пък и шоколад след тва, ах въй!
valdesbg
03-10-2012, 19:26
Мисля, че той ме забрави. Къде му е акъла? Не ми пише вече 3-ти ден, нито се обажда...Аз ли съм виновна?
Обади му се ти?
Обади му се ти?
Не знам дали е уместно....той е зает
kindergarden
03-10-2012, 20:32
Влади, готвиш и не си ме викнал :O Това ще го запомня :D:D
Иначе аз съм си добре съм си :D :D
Защо мамка му не мога да си махна/сменя подписа :@
Никой не може :D Греда!
Аз да питам -що си си написал така ника или е нарочно?!
kindergarden
03-10-2012, 21:09
ми тоо ми е от супер много години така... тогава не знаех, че е грешно, впоследствие разбрах, ама си ми остана запазена марка :D:D
valdesbg
03-10-2012, 21:10
http://www.youtube.com/watch?v=gKdqANaDKFk&feature=related
Детските от едно време (90-те и 80-те) са ми страст. Та сега си слушам цяла поредица от тях :)
SHPAIdURmeN
03-10-2012, 21:14
муууудноо :D
DarkTemplar
03-10-2012, 22:27
seduced...
Cold_Tearsss
03-10-2012, 23:25
Мрачни мисли ме обзеха и волята превзеха.........
Чувствам, че утрешният ден ще е решаващ за депресионните ми състояния. Чудя се... 'що ли не им... таковам майката, 'ми съм им забрала дерт на всички. И трябва да се уверя, че това не е просто мууд, а наистина ми е писнало от тоя.
djipsito
03-11-2012, 03:20
Очите ме болят, а не ми се спи.
Готина вечер беше, разцъкахме ги.
Дядо ми като имаше проблем с белите дробове го караха да вдишва водна пара, разширявало дробовете и помагало при болки , настинки и тн.Не съм пробвала лично,на него му помагаше до някаква степен,сега е ОК.Както и да е отплеснах се! Пробвай дори и да не помогне,няма да навреди! Мисля да си похапна още...до ся ядох,ама ми се яде още. Баща ми готви божествено и ще маам зеле със свинско +винско и ми е гоУем кеф!Пък и шоколад след тва, ах въй!
Ехе.... ти ядеш зеле със свинско? Идеалната жена си. :D А шкембе чорба сърбаш ли?
Инак дядо ти през носа ли е вдишвал или през устата?
Добре съм. Вчера ходих до Пловдив и Стара Загора, а после и на работа. Преди малко се прибрах и се чувствам свеж.. чудно.
Едно мъталяво кафе ще вкарам в резервоара.
mynichka
03-11-2012, 05:01
Хаха и неделя на лекции- мразя, мразя. Всяка сутрин все по- трудно ставам- но днес пък бързо се оправих и ми остана време да се поровя из форуми.
kalpazanka
03-11-2012, 08:13
П.П от половин час ме присвива в долната дясна част на белите дробове, усещането е като свиване и отпускане на мускул. Идеи?
Има ли промяна в болката при вдишване и издишване?
Какво хапна, преди да се появи болката?
Станах в 09.40 като компенсация за вчера. Досега само се шляя и не ми се захваща с нищо сериозно.
TheBeliever
03-11-2012, 08:57
Има ли промяна в болката при вдишване и издишване?
Какво хапна, преди да се появи болката?
Промяна нямаше, но и трудно мога да го нарека болка. По-скоро... дискомфорт?
Преди това изядох стотина грама сирене фета с някакъв пикантен сос.
А тази сутрин няма и следа от присвиването.
ПТ: Напрегната, стресирана, уплашена... Не вярвах, че може да ми се случи, но е факт. Сега остава само да чакам и да се надявам на огромния ми късмет да ме извади от тази ситуация.
betty-dimitrova
03-11-2012, 09:01
Ще се боря.. Няма да оставя нещата така, и двамата не го заслужаваме, ще се боря докато знам, че все още ме обича, ще се боря, защото вярвам в нас....
kalpazanka
03-11-2012, 09:39
Промяна нямаше, но и трудно мога да го нарека болка.
Да ти кажа, може и да не е бял дроб.
Хванах се със задълженията.
Като сметка сумите за козметика+ретропреса, направо ми се плаче. А как ми се пазарува и как ми се харчи...
Станах точно в 10и43! Не ядох :( гладно съм, ама след малко ще , мухахахах :D Имам да пиша ЕСЕ по философия на няква брутално тъпа тема. Но както винаги-ще се справя!
Надумках се супер много за закуска още. Отивам да поспя в автобуса и после трябва да си намеря няк'ва работа в общежака.
shmatarok
03-11-2012, 10:01
Т'ва беше мега якият уикенд <3 Аууу, много съм доволна. Чудесна терапия се оказа, олекнах много брутално покрай тоя шопинг, ама... 8-) Даже не ми направи впечатление отказът от онези... макар че решението им пряко изобщо не ме засяга, все пак щях да се зарадвам да ме приемат 8-) Ениуей, пия си сега кафенцето, после може да поизляза малко, ама няма да е фатално и ако пропусна... петък и събота ми бяха достатъчно ;д
LeprikonA
03-11-2012, 12:28
смея да твърдя, че жестокичко се изложих и не съм доволна... ще видим де, но все пак нямам добро чувство.
NambyPamby
03-11-2012, 13:23
Оле, защо, бе?! Защо пак филми?! Тъкмо се отърва от един и ми се лепва друг, честно ли е, питам!?
Страшно объркана,от всичко което се случва около мен.Вече не знам какво да правя. :(
Щастлива и влюбена..така се чувствам! ^_^ Дано дълго да е така (:
s_E_x_Y_y_Y
03-11-2012, 18:47
Страшно объркана,от всичко което се случва около мен.Вече не знам какво да правя. :(
+1 Чудя се как така живота ми се преобърна наопаки за 1 месец няма и месец, къде се намирам как попаднах тук забога? Дано нещата сами си се подредят, защото психиката ми няма да издържи още дълго
anonymous708973
03-11-2012, 19:03
Малко скофтено, ама се преживява. Липсва ми.
И му планирам нещо... мухаха.
Ами изнервено .. боли ме кракът и утре съм на училище .. Колко хубаво .. дано утре деня да бъде приятен
Инхалациите помагат. Аз във водата слагам и лайка, подбел, нещо чайно.
DisappointedDreamer
03-11-2012, 19:29
Инхалациите помагат. Аз във водата слагам и лайка, подбел, нещо чайно.
Мда.
Ох, чувствам се ужасно. Нови проблеми се задават на хоризонта, сама съм, няма с кой да говоря и обсъда тази тема, не знам въобще какво да правя, и както винаги трябва сама да разсъждавам и да струвам! Ужасно се чувствам. Искам да изкопая дупка и да си пъхна главата вътре.
Скучно ми ееееее! >.<
http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо :D
soul1199
03-11-2012, 20:22
Добре съм,обаче утре не ми се ходи на даскало,писна ми вече,само още 2 месеца...
леко ми е че си споделих най-накрая чувствата и всичко останало;
искам да продължа напред.
и някой да се погрижи за мен, метафорично да ме завива с одеяло всяка нощ и да ме гали за "лека нощ" по косицата :ь и да ми целува челото иииииииии да се грижи за мен.
въпреки че.... да. на никого нее му звучи привлекателно да се грижи за някой друг.
ама това са си някакви мои дефицити.
искам да започна наново.
предполагам понеделник е добро начало.
Скучно ми ееееее! >.<
http://ask.fm/Pamaa .. никой ако иска може да ме запита нещо :D
Йооо ти си от карлово :D Съседка си , хубав ден на всички утреее!
Йооо ти си от карлово :D Съседка си , хубав ден на всички утреее!
Са ша я нападнат педофилите и ша та изедат и тебе със се дреите.
Cold_Tearsss
03-11-2012, 22:47
Някаква надежда и малко успокоение ме обзе, но знам че бързо ще се изпарят...
LeprikonA
03-12-2012, 03:47
вали сняг на парцали. на парцали! сигурно е кучи студ навън, но от вътре изглежда много готино. ей сега като изляза ще си променя мнението сигурно :Д.
ivcheto0o
03-12-2012, 05:33
Преди малко станах,сега убивам времето преди да тръгна за училище (мнооого навреме разбира се :D )
Да видим как ще мине деня ми...дано е хубав поне малко.
mynichka
03-12-2012, 08:51
Е не, като съм решила, че цял ден ще си почивам и ще се излежавам- защо в 7 без 10 да не се събудя и да се чудя какво да правя.
TheBeliever
03-12-2012, 08:58
Ако някой ми гледа сънищата отстрани, ще ме помисли за тотален психопат...
Нямам мотивация за нищо. Едва се вдигнах да си направя кафе, а трябва да ходя на семинарни... Онова докторантче не знам как ще го изтрая.
Следващите 2 седмици ще са емоционален ад за мен. Дано накрая всичко да се нареди.
Направете дизела 10лв литъра, бе. Ние всички сме паралии и ще си даваме заплатите за гориво. Направете, когато се разхождаме да трябва да си вземаме билети! Подигравка с народа! Протести и пак протести и нищо. После бягат българите.. ми к'во да правят тук? Аз не знам каква е тая държава. КУР ЗА БЪЛГАРИЯ! Хубава била... какво ти е хубавото, родино мила? Майко земя? Хубава си била преди много, много години.. само природата ти остана, а и тя изчезва, защото сме свинье! Нищо друго...
Ей го.. нов грип са пуснали. Постоянно пръскат болести и сеят по небето с глупавите си самолети. Chemtrails... еми ще ни шибат докрай.
Както и да е... като изключим това съм добре. Още 15 дни и ще има почивка и забавления!
"Нарича се дума
без значение къде я казваш
знаеш, че ще бъдеш чута..."
shmatarok
03-12-2012, 10:33
^ ммм дам...
Тоолкова ми се спи. Как може такова чудо, да има хора, които не се съобразяват с нищо и никой. В 3 сутринта, неделя срещу понеделник, нормалните хора спят, защо имам толкова изчанчени съседи :( 2 ч. и половина сън за 24 часа, хич не им се кефя. х.х После що съм била като зомби... 8-)
Тая седмица ще е яко гърч в даскало, всеки ден трябва да ходя :( . Тъпи инспекторати, сетили се кога да ми правят проверка.
Като изключим всичко това, подсъзнателно усещам, че съм добре. 8-) Сега ще си дремна следобедно такова хубаво и довечера пак ще откачам. 8-)
NambyPamby
03-12-2012, 12:49
...
Щом ти прочетох поста, се сетих за това (http://books.ceacbg.com/stihotvoreniya/58-rodina.html)
Меланхолично ми е. След неколкочасово наблюдение, след снощния разговор особено, съм ужасена от мисълта да се превърна в малък човек. Малък по душа, по разсъдък, злобен и изкривен, без надежда, без порив или по-скоро, воден единствено от поривите и нагона си без да вкарва грам умисъл в действията си и да се интересува от заобикалящия го свят. Отчайвам се, наистина. Не очаквах от точно тия хора такъв цинизъм. Дори на мен ми идва в повече. В момента съм се нагърбила да се занимавам и с литература, която допълнително долива масло в огъня и ме кара да си мисля, че явно не съм реалист, както си мислех доскоро, а живея в сапунен мехур.
Горчи ми да го кажа, но дано след години спре да ме жегва толкова, дано претръпна и се превърна в поредния с широко затворени очи. Дано! 'Щото иначе е мъка...
anonymous708973
03-12-2012, 18:16
Благодарна, че най-смотаният ден, който съм имала от седмици, свърши. Ама... така де, трябваше да бъда наказана за най-прекрасния уикенд евър, нали? Ебати малоумния изпит по немски, направо... Нищо. Аз съм позитивно настроена. Позитивно. Да.
И съм малко разнежена... като направи нещо толкова миличко, ми стопля душичката.
По-спокойна след като драмите отминаха, защото нещо ми дойдоха в повече... а много мразя селските пазари...
Сега съм си ок... утре се очертава да съм айляк! Радвам се, че уредих въпроса с роклята, мисля че направих правилния избор.
Ииии колко е мило да срещнеш някой познат, който не си виждал толкова време... и той се е променил към хубаво... еххх как лети времето..
LeprikonA
03-12-2012, 18:27
прекалено много Пикасо за една вечер :Д. мисля, че нещо не си направих задачата като свят и се отклоних много от темата, ама си заслужава все пак. каквото и да стане нито може по-добре, нито по-зле.
Furious?
03-12-2012, 18:54
Все аз попадам май на обвързани момичета.
Обаче настрани от това си припомних колко е яко се запознавам с нови момичета в дискотеката :D Може да ми помогнат да забравя Ася
PullMeCloser
03-12-2012, 19:15
Болна съм. Не минах без да се разболея, а точно в събота казвах как тази година не съм боледувала :Д
Заспало ми е, отпаднало цял ден и едно такова...влюбено и детско едновременно, добре съм като цяло като изключим гадната болка в гърлото.
Щом ти прочетох поста, се сетих за това (http://books.ceacbg.com/stihotvoreniya/58-rodina.html)
То си е така. Ние сме гробари, които без труд закопават нищожната си държавица.
Днес съм на работа. Навън е мраз. Ще отскоча по-късно до един човечец.
anonymous708973
03-13-2012, 07:23
Боли ме коремът. И ми е разгонено.
Айляк е иначе :д
shmatarok
03-13-2012, 07:24
Никога до сега не съм била по-твърдо убедена, че искам да променя решението, взето преди месеци. Трябва просто да го променя. Такава убеденост, че допускам грешка, не съм имала. Дано да има вариант.
На даскало тъпотия, прибрах се. Днес ще уча, обещавам. 8-)
TheBeliever
03-13-2012, 07:41
Толкова готино и пролетно е навън, а аз няма как да изляза да му се нарадвам... Прецакано
Очаква ме чудовищно голям research, а не съм започнала още. Мързеливо
Ако този от Еконт ми звънне за пратката докато съм на семинарни ще му избия зъбките... или ще го разцелувам. Зависи от момента.
Емоционално нестабилна съм тези дни. Дано нещо/някой не ме извади от едва поддържаното равновесие защото ще му се изсипе адът на главата.
kuklichka_bg
03-13-2012, 09:01
Изморена,ходих на 3153165 места. :D
Шефа,лекo ми ядоса,но въпреки това съм добре.Сега едно кафенце и сядам да решавам тестове,а и трябва да си избера ролклята вече... :D
PullMeCloser
03-13-2012, 11:04
Скучничко ми става вече у нас. :Д
Толкова скучно, че цяла сутрин пея: "I've had time of my lifeee and I oweee it all to youuu".
Гърлото ми минава, ударих над 13 часа сън снощи и сега просто нямам какво да правя... Весело ми е много. Еуфорично едно такова, в много добро настроение съм от вчера още.
Поне имам време да си напиша дъъъъългата домашна от курса, само не знам кога ще стане :Д
Добре ми е! :) Но нищо съществено не се случва в последно време .. Само на мен ли ми е толковааа скучно ежедневието.От кога не съм се смяла истински и от смях чак да ме боли корема.Искам да стане нещо,някаква тръпка,някакво действие ..не издържам вече - толкова ми е еднообразно всичко,но явно ще си остана само с чакането ..!
DarkTemplar
03-13-2012, 12:29
Толкова скучно, че цяла сутрин пея: "I've had time of my lifeee and I oweee it all to youuu".
Любима песен. :)
Добре съм, довършвам един проект и размишлявам над това какво искам и от кого мога да го получа.
Хахаха , хубави мисли си вкарал :D
Иначе , добре ми е! Малко съм уморена , след 1 час и половина волейбол ръцете ми парят... :D Буквало са червени на домат!Сега малко релакс, хапнах доволно като прасенце и после ще уча по физика,ах каква идилия!
Бясна съм на задръстения ми баща, не мога да го дишам да му се невиди. Цял ден седи на телвизора, лежи на дивана и ми диша във врата, немога да го понасям мамка му
JustMakeMeBelieveAgainN
03-13-2012, 13:53
разочарована от себе си + уморена
днес така зле се представих на контролното по история и описването на графика по немски.. и на двете ще имам по 4,50 , особено по история-някакво чудо ми трябва, за да е 5,50, ама и аз си знам,че няма да стане.. уффф :/
имам да уча и за утре,ама първо ще легна малко да почина :}
а как ми се ядат ягодкиииии ://
Скучничко
Дам, дам.. скука придружена с домашен сок от ябълки. :D
Ще хапна, ще се оправям и тръгвам да бацаме.
ivcheto0o
03-13-2012, 14:37
Повечето покрай мен ги е хванала някаква "пролетна" умора,а на мен ми е някакво живо и весело,даже нямам нужда от много сън :D :D Оо не мога да повярвам,че аз съм в добро настроение :D :D
NambyPamby
03-13-2012, 16:11
Напоследък положението е най-подходящо да се опише с "Внимавай какво си пожелаваш!". 'Щото исках, исках, исках, пък накрая, като взех да получавам, се чувствам като Алиса в страната на чудесата - 1001 питанки и чудене по кой път е най-удачно да се тръгне.
И докато за едни неща вечно се лутам и колебая, за други съм абсолютно сигурна, като това, че някои хора просто спират да съществуват за мен. Яко курвенски номера и удари под кръста.
Glamour92
03-13-2012, 16:29
Добре изцедена,точно като след хубава тренировка.
Едно приятелче пак реши да ми прави въртели,но вече взех да му свиквам-в крайна сметка не аз съм тази,която става за смях...
Цикълът на Кребс ме зове... :D Малко теми за преговаряне останаха-тези,свързани с метаболизма са ми фаворити,така че няма да е ми е такава мъка да ги попрочета пак.
anonymous708973
03-13-2012, 17:02
Супер бързо ми мина тоя ден. Бахти айляка в момента... с малко туршия :д
LeprikonA
03-13-2012, 17:08
ужасно. скапано. болно.
38.6, едвам мърдам, очите ми сълзят и скапаните лекарства не действат и утре ще се тикам да седя права 3 часа при лекарката, защото там ВИНАГИ е пълно.
целият ми ден беше такъв, баси. не знам как издържах 7 часа, после проспах останалия ден. не искам да съм болна >.<
^ горе-долу същото за това сега си зареждам мп3-ката с песни да мине по бързо времето...
elenka0093
03-13-2012, 17:20
Чувствам се много щастлива.Чувствам,че почвам да обичам човека до себе си(което ме прави още по-щастлива.. Изморена съм от постоянното обикаляне насам-натам ..
shmatarok
03-13-2012, 18:06
Разочарована.
Ама какво да се прави, няма да рискувам заради едната глупост. Просто прекалено висока цена за нещо несигурно, ами не, благодаря. Ще се задоволя с това, което имам, то е почти същото 8-) ... само дето струва повече пари.
Furious?
03-13-2012, 18:32
АЙЛЯК.Чакам утайките от групата да гледаме мача :D
добре, прекрасно.
свободно.
Само като си помисля, че утре ще изляза в 6.30 сутринта и ще се прибера след 22.00 и ми се реве.
Поръчала съм си ранобудни сандвичи и съм заредила чантата с ябълки. Все ще преживея някак. Друг е въпроса, че въобще не ми се спи, защото спах като заклана миналата нощ и сега спокойно мога да си карам 2-3 дни без легло.
Преливам от енергия.
TheBeliever
03-13-2012, 20:02
Предавам се. Поне за тази вечер. Не мога и не искам да върша нищо повече. От друга страна като знам колко още ме чака ми иде да тегля една на екипа и да изчезна от лицето на земята за следващите седмици.
В другия аспект се колебая между напълно обречена и цветно-обнадеждена. Времето ще покаже.
Cold_Tearsss
03-13-2012, 20:11
ЧУВСТВАМ, ЧЕ ЩЕ СТАНА МЕГА ФЕН С ТОЗИ КОМЕНТАР!!!
Cold_Tearsss
03-13-2012, 20:12
Файл.......
regina_della_note
03-13-2012, 22:04
Странно, пропилях си шанса ииииииии.......не знам.........:(
Преди малко се прибрах. Беше натоварена нощ с доста работа.
Трупирам се да спя.
Спи ми сееееее а след минути съм на даскало.. :(
Тряаше да си легна.. FUCK! :D
shmatarok
03-14-2012, 03:15
Всяка сутрин по това време се чудя къде ми е бил акъла предишната нощ.
Ох. Искам да съм си в голямото, пухкаво, топличко, мекичко и неустоимо легло, а не на гадния твърд студен чин. :(
едит: чак сега си видях новия ранг. Йей 8-)
LeprikonA
03-14-2012, 04:57
премазано, в лошо настроение....
Преспах два часа и съм бомба. Колкото по-малко спя - толкова по-добре се чувствам.
anonymous708973
03-14-2012, 07:25
Преспах два часа и съм бомба. Колкото по-малко спя - толкова по-добре се чувствам.
Колега, в дългосрочен план си правиш много лоша услуга. Внимавай.
Добре, похапвам си плодово кисело мляко по розова пижама. Чувствам се ебаси детето :д
Колега, в дългосрочен план си правиш много лоша услуга. Внимавай.
Какво искаш да кажеш, колежке?
DisappointedDreamer
03-14-2012, 08:32
^Че организма ти ще се прецака.
Добре съм!
Де да знам.. ако спя повече от 5 часа ми е някаква мъгляво, супер мързеливо и без желание за живот. А като спя по-малко съм свеж, кат' кисела краставичка.
Насметен съм явно. :D
DarkTemplar
03-14-2012, 08:38
Малко ми е кофти от снощната бира, но пък се чувствам спокоен. Тея нови завивки май само изглеждат добре и са за гъзария, нещо хич не се спи удобно в тях.. Следва ядене, кафе, чистене и евентуално лекции.
DisappointedDreamer
03-14-2012, 08:39
Смисъл, знам как е. Много често оставам будна по няколко дена, само с около 2-3 часа сън. А и предвид твоята работа (нощни смени и т.н.) е разбираемо. Но все пак, трябва да се прибираш и да се опитваш да поспиваш, защото ще си прецакаш организма.
Де да знам.. ако спя повече от 5 часа ми е някаква мъгляво, супер мързеливо и без желание за живот. А като спя по-малко съм свеж, кат' кисела краставичка.
Насметен съм явно. :D
PullMeCloser
03-14-2012, 09:46
Ужасно. Повръща ми се ужасно, умирам от болка в корема, а след 15мин трябва да излизам, защото имам работа, която вече не мога да отменя. Оф, направо...нагълтах се с хапчета и нищо не помага, полудявам.
anonymous708973
03-14-2012, 09:56
Маце, помисли си дали наистина не можеш да я пропуснеш тая работа.
Реших да пропусна ученическия парламент днес и да поостана за още час вкъщи, че закъснях и без това... :Д
PullMeCloser
03-14-2012, 12:21
Нямаше начин наистина. Миналата седмица пак поради здравословни причини не я свърших и сега вече се наложи да отида. На косъм бях да си остана у нас, обаче... герой съм :Д
Мързелувам си с лаптопа в леглото и най-сетне ми поотмина леко болката. Хапва ми се салата, обаче не смея да мръдна :Д Умирам от скука вече и трябва да взема да си допиша нещата по английски и немски, че нищо полезно не върша цял ден.
Angeleyes
03-14-2012, 16:06
Оф от 6:30 Тръгвам за даскало прибирам се в 2 на обяд, ям и бачкам до 7 вечерта.... Тегаво е.. :X :D
Furious?
03-14-2012, 16:19
Тъпа работа.Нище не върша , а загубих малко пари на покер.Трябва да уча тая нощ
Кефя си се, че съм у нас. Днес имах прекрасен ден. Чувствам се прекрасно с тези хора. Единственото странно нещо е тази азсексуална фаза, в която съм. Но предвид това, че в момента няма с кой да се сексам, мисля да не се притеснявам толкова за това. Далеч от шума, далеч от интригите..... ммм...
NambyPamby
03-14-2012, 18:15
Сънено и лениво ми е. Трябва да сядам, а как не ми се ще... Книга да беше проблеми нямам, ако се хвана сериозно мога 400 страници да погълна за ден, ама тия учебници, братче. 2 страници и започва да ми става неистово скучно, отвикнала съм нещо да чета.
ivcheto0o
03-14-2012, 19:08
Май нещо съм сбъркана :D напоследък все ми е някакво весело и живо,а нямам причина даже точно обратното :D
Ивчеее, с този аватар ме спечели! Направо ми се върна доброто настроение. Сега зарибяааавам!
DragonLady
03-14-2012, 20:57
Сгодих се partyyyyyyyyyyy Не го бях очаквала толкова скоро и така неочаквано от негова страна, но беше невероятно!!! Самият начин по който ми предложи също :) А и пръстена ми хареса много! Определено е уцелил какъв тип бижута харесвам. Остана само в най-скоро време да се изнесем да живеем заедно, което няма да е никак лесно, но пък си заслужава!!!
тъп смешен идиот.. дразнител.. или пък наистина тоз другия е супер смешния индивид..Оф не знам вече не ме и интересува ! Имам друга цел в момента ари Чао на всички глупости в главата ми и лека нощ
TheBeliever
03-14-2012, 21:20
Сгодих се
Мисля, че избързвате. Трябваше първо да поживеете заедно, после да мислите за узаконяване на отношенията.
Лично мнение, де. Ваша си работа. Честито.
Свърших доста днес и пак ми се струва недостатъчно. Ще ме изцедят този семестър. А и искам да задействам другия проект, да видим как и дали ще успея да съчетая нещата.
Напрегнато ми е.
DragonLady
03-14-2012, 21:25
Мисля, че избързвате. Трябваше първо да поживеете заедно, после да мислите за узаконяване на отношенията.
Лично мнение, де. Ваша си работа. Честито.
Свърших доста днес и пак ми се струва недостатъчно. Ще ме изцедят този семестър. А и искам да задействам другия проект, да видим как и дали ще успея да съчетая нещата.
Напрегнато ми е.
Имаш право :) Но годежа не значи веднага сватба, като поживеем малко заедно, чак тогава сватбата :) Поне за сега такъв е плана.
valdesbg
03-14-2012, 22:29
Драгънче - честитка :)
Само че нещо не ме кефи. Беливърчето е права - хубаво е първо да си подритвате чорапите, и тогава да се сгодявате. Инак честитка още един път :)
Cold_Tearsss
03-14-2012, 23:34
Празен....
shmatarok
03-15-2012, 03:17
Aко знаех, че ще заспя след 3 и половина, изобщо нямаше да лягам. И без това беше 'баси и въртенето.
Тъпо ми е. Отивам за първите два или три часа и се прибирам, не мога да им гледам днешните физиономии - и на учителите, и на учениците х.х
Сгодих се partyyyyyyyyyyy Не го бях очаквала толкова скоро и така неочаквано от негова страна, но беше невероятно!!! Самият начин по който ми предложи също :) А и пръстена ми хареса много! Определено е уцелил какъв тип бижута харесвам. Остана само в най-скоро време да се изнесем да живеем заедно, което няма да е никак лесно, но пък си заслужава!!!
И вашите как реагираха?
Добре съм, но кафето се е свършило и трябва да ида да купя, а после да го сваря..
На работа този път беше спокойно.
Трябва да изчистя и да си подредя покъщината. Подготвям си терасата за лятото и ще има много запивки и усмивки.
djipsito
03-15-2012, 05:29
^ Сгодила си се без да сте живяли заедно ? Мм.. странно, ама честито все пак!
Не съм мигвала, добре съм, ще чистя, ще чета и ще си измисля нещо за правене през цееелия дълъг ден.
Странно е и още как. Може би малко детинско и неосъзнато, но живи и здрави.. те си знаят.
dream1707
03-15-2012, 07:08
Заспала .. болното ми мъжле ме събуди преди 1 час... |(
Боли ме гърлото. Майка ми успя да се скара с мен още преди да съм се събудила... мега яко. Мисля да полентяйствам още час-два, а после да си оправя краката и да излизам.
mynichka
03-15-2012, 08:44
Наспах се много добре, чух си го снощи преди да заспя и тази сутрин. Накарах една схваната приятелка да прави днес упражнения с мен- накрая взеха, че и харесаха :)
kalpazanka
03-15-2012, 08:44
На моменти съм адски щастлива от факта, че не притежавам лично оръжие.
Емоциите поне се поуталожиха, но вече ще си отстоявам мнението и ще действам, като се съобразявам на първо място със себе си. Обещавам си, че ще защитавам решенията си с нокти и зъби. Аман от кухи лейки и фурнаджийски лопати!
anonymous708973
03-15-2012, 08:51
Честито, ДрагънЛейди, дано не се разтури работата след като поживеете заедно известно време.
Добре ми е, направих една съученичка щастлива :д, сготвих, че довечера пак ще съм у моя и ми става неудобно майка му да ме храни, все едно ме е осиновила... Та, ще си помързелувам и после на даскало :)
Ужасно .. вече втори ден ставам в 7 и половина за да правя пищови и да уча! ;хх
Спи ми се ..
TheBeliever
03-15-2012, 08:56
Разочарована от себе си. Толкова много искам да се получи, а от притеснение да не сгафя сама се отказвам. Последен ден за събиране на кураж и от утре с рогата напред.
И днес просто трябва да преборя мързела. Но е тоооолкова еднообразно. Поне се успокоявам, че следващите части ще са по-интересни.
DragonLady
03-15-2012, 09:05
Мерси на всички за пожеланията :)
Ирти, на наще им дойде като гръм от ясно небе, но го приеха след 2 дни.
по темата:
Добре съм, наспах се като пич изтървайки 1вата лекция, но ще ида за другите 2 упражнения. Сега мисля да се пооправя, да звънна на моя да го видя на къде е, и като отида до университета да си го видя поне за 5 - 10 мин, а след занятията и за повече.
kalpazanka
03-15-2012, 09:12
DragonLady, честито и поздравления за смелостта! :)
DragonLady, а бебе? Кога ще има бебок? :D
Glamour92
03-15-2012, 10:09
Предозирах си съня,вследствие на което се чувствам(и се държа) като абсолютната мърда...И съм мрачна като финландец,че и повече...Ще се старая да не дрънкам много-много,да не изям някой пердах...
Сънувах My Precious.А това не се беше случвало от дълго време...Дреболия,защо ли изобщо го споменавам...Ако беше толкова маловажно обаче,щях ли да си спомням съновидението така живо-със всичките му там детайли,цветове,емоции и така нататък.
Значи какво става в последно време-през деня съм фемботът с логично работещ разум,който отдавна е забравил миналото си и който отрича всякакъв остатък от чувство или ако не го прави му намира най-рационалното възможно обяснение.
Вечер-това,което е потиснато,оживява.Това,на което му е открит механизма и закономерностите по които работи,разбива всички досегашни уж нАучни представи за себе си.Напомня за себе си периодично,не позволява да бъде забравено.Поне не напълно.
Докато си заравям главата в пясъка,така ще бъде.Докато се опитвам да овладея и да смачкам нещо,което е неподвластно на когото и да било-също.Такива неща просто се приемат и не се човъркат.
Толкова много имам да работя над себе си...
Хубавото е,че го осъзнавам.
Ех,и тоя ПМС..................
MyGuiltyPleasure
03-15-2012, 10:47
Умирам за почивка ..
DragonLady -честито
Чувствам се меко казано ужасно!Ядосана съм ..на себе си.Как можех цяла година да се излежявам и да си отлагам материала за учене за други дни,а сега когато ми наближава изпита нищичко да не знам!Толкова ме е яд - затънала съм.А уж до вчера се хвалих,че съм много "умна".Не виждам изход,как ще се справя един господ знае..дано само да взема изпита,че направо не знам!Едно такова ми е сега ..плачливо :д ..2 поредни седмици не ми се случва нищо интересно - скучно ми е супер много ! :(
shmatarok
03-15-2012, 17:02
^ същото.
Прекалих с "дрямката", сега ми е лошо. Какви бяха тези кошмари... Ох, ужас, добре че поне родителското тяло няма да се прибере скоро, а и утре няма даскало 8-)
Амии много относително настроение днеска ... днес бе успях да го видя ии ми е малко кофти,ама утре ще си го видя предполагам ии ще се разтоваря малко.Крепи ме това,че утре е най-сетне ПЕТЪК,малко почивка след тежката седмица ...
Enchanting
03-15-2012, 18:38
многоо добре / пия си чайа от малини и почивам ^_^
DragonLady
03-15-2012, 19:58
Изморена от дългият ден, но щастлива :)
Отивам да си взема пицата от кухнята, която смятам да изям докато съм на компа, да си помързелувам малко и айде в леглото, че ми се спи та 2 не виждам. А да и да се оплача любимите ми ботуши ми спретнаха 2 сантиметрова пришка, от която имам чувството, че ходя като куцо пиле ... И ся треа и слагам лепенки, а какво ги мразя ... само задушават раната и не и дава да диша, ама иначе чорапите и завивките ( като си легна ) ще и наравят още по голема бела, абе избирам по-малкото зло.
NambyPamby
03-15-2012, 20:41
В личен план нещата са наакани като детски памперс.
Проектите ми обаче си вървят с пълна пара, та поне има някаква компенсация.
Имам си и бонус - безсъние без време и съм толкова неадекватна от сутрин до вечер, че чак нямам време да недоволствам.
valdesbg
03-15-2012, 22:11
Някой жив? Не ми се ляга особено, ама май ще се наложи. Утре ще снимам бебчето на един приятел в момента, когато го изписват. Готино ще е.
Бравос! Мисля след малко да полагам морни кокали! Ще видим,както дойде, ще сипусна един епизод на How I met your mother и ще отнасям плувката май-май! Петък е, а на мен ми е щастливо!
TheBeliever
03-16-2012, 06:33
Сънлива, мързелива, неуверена, наплашена. Стресирана.
Не се наспах и това ще ми прецака целия ден. Има доста за вършене днес, дано "екипът" ми да си е свършил индивидуалните задачки, че иначе ще стане мазало. И дано този път не се самопрецакам.
ми добре.
малко, съвсем малко крива. чудя се кога ли умът ми ще се освободи напълно от всичките скорошни неща..
ще се оцелее, няма накъде другаде.
на 1ви април ще посетя и дъ столица, така че.. добре ще е.
Glamour92
03-16-2012, 07:36
Всяко действие си има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
И ако един ден човек е проспал като мечка двуцифрено число часове,то на следващата вечер няма да е така...
Затова пък сега ми е едно ведро като гледам старозагорския мартенски сняг,слънцето и като си правя плановете за деня.Аз май ще се уредя обаче... xDD
Дори не очаквах да стане така скоро.
Все пак да не бързам да подскачам-ще следвам течението засега,а пък каквото се получи. =))
Да му се не види,ще си имам професионално поприще за пръв път,yeah . :D
Всяко действие си има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
И ако един ден човек е проспал като мечка двуцифрено число часове,то на следващата вечер няма да е така...
Затова пък сега ми е едно ведро като гледам старозагорския мартенски сняг,слънцето и като си правя плановете за деня.Аз май ще се уредя обаче... xDD
Дори не очаквах да стане така скоро.
Все пак да не бързам да подскачам-ще следвам течението засега,а пък каквото се получи. =))
Да му се не види,ще си имам професионално поприще за пръв път,yeah . :D
Къде има сняг бе?! Аз не оставих да има сняг и не съм си го и поръчвала между другото! :P
Пак се олежах много и сега цял ден ще ми е сънливо. Трябва да се къпя, а е кучия студ, ебаси несправедливостта! Довечера как ще се наблъскам яко да си излекувам зачатъците на мускулна треска... не е истина просто.
NambyPamby
03-16-2012, 10:15
Йес, бе! http://www.pic4ever.com/images/cheerleader3.gif
Усилията ми се възнаграждават двойно, тройно, ако не и петорно. Като някаква приказка е, всичко, което някога съм искала и което съм мислела за невъзможно да се случи някога, се превръща в реалност. Меденко. Надявам се, когато започна курсовете, нещата съвсем да се наредят и да завоювам така дълго бленувания връх. Има още вода да изтече дотогава и все пак, адското удволетворение е да видиш, че нещата се развиват в правилната посока. Душевен оргазъм изпитвам, хахаха.
Не знам,вече и аз как се чувствам,никво! :(
Glamour92
03-16-2012, 12:24
Къде има сняг бе?! Аз не оставих да има сняг и не съм си го и поръчвала между другото! :P
Фалшива тревога...Избягаха преспите за има-няма 3 часа. xDD
mynichka
03-16-2012, 13:37
Толкова много неща научих, адски странния разговор- радвам се, че го проведохме. За доста от нещата се радвах, но имаше и такива, които никак не ми харесаха. Аз също споделих това,което ме мъчеше (нищо, че вече се знаеше) аз исках от мен да го чуе и се чувствам по- добре. Навлязохме из спомени, не само за нас, но и други хора около нас и ми стана мъчно- никога няма да бъде като тогава.
PullMeCloser
03-16-2012, 14:32
Доволна! Купих си нови обувки <3
Лежа си сега в леглото ми, обута с тях(чисти са и не съм върху завивките си! :Д) и с лаптопа. Мммм, чуднички са, как им се радвам, не искам да ги свалям!!!
shmatarok
03-16-2012, 15:13
Пак ме ядосаха :( И пак отмениха излизането, явно са си направили лична уговорка. :x Много ме дразнят.
Поне пописах малко по литература, че напоследък от мързел... ;х
Притеснена.Боже, ами ако наистина имам късогледство,какво ще правя.Може би знаците,които получавах напоследък не са били "глупави",а наистина имам някакъв проблем!Толкова се надявам всичко да е фалшива тревога ама ха,дали.Не искам да идва утре,не ми се ходи на танци - искам цял ден да съм си в леглото и да спинкам..Някакво никакво ми е в момента..
nIkEnCeTy_bE
03-16-2012, 15:54
Добре съм, петък е. След тежката седмица един дълъг сън ще ми дойде добре. :) През изминалите дни си мисля само за нещата, които искам. За любовта, която искам и съм готова да посрещна...
DisappointedDreamer
03-16-2012, 17:21
Супер :) - днес теста мина много добре, 100 % сигурна съм, че ще получа 100% 8-) сега гледам филм в легулцето ми и пия от божественото кафе, което наще ми пратиха.
Мммм! Яката песен... Пълния релакс... направо моментното ми състояние олицетворява напълно думата айляк. И тази сладка болка от мускулната треска. Остава само да си намеря сносно филмче, с ябълките... и достигам нирвана!
Cold_Tearsss
03-16-2012, 17:55
Яко... Fucked up
ivcheto0o
03-16-2012, 18:19
Мноого добре.Днес времето беше хубаво и на мен ми стана едно весело и енергично,излязохме на разходка да се порадваме на слънцето :) През целия ден ми беше някакво енергично,подскачащо,исках да си хвана някой и да си го мачкам :D:D май пак ме хваща някакъв лигав период... :D Надъхала съм се утре ще отида да бягам :D
PullMeCloser
03-16-2012, 20:34
Шокирана :Д Не се бях виждала с приятелка от около месец, видяхме се за 2-3 часа тази вечер и просто уау...за 1 месец какви работи стават. Изобщо не очаквах точно така да се стекат нещата при нея, малко ми дойде като гръм от ясно небе... Поне си е окей.
Още не мога да се нагледам на обувките си, сложила съм ги на централно място в стаята, за да си ги гледам и да им се любувам :Д
Страшен ден ми е днес. В чудничко настроение съм. Ммм...супер яко ми е!
Депресирана и безкрайно унижена ... думи нямам,тази вечер е една от най-ужасните в живота ми ...
Добре съм. В момент на усъвършенстване. Работя целенасочено вървя върху няколко набелязани цели. Да, нещата не се случват по най-перфектният начин, но важното е, че не спирам да се развивам.
valdesbg
03-17-2012, 00:06
Написах поредния роман на едно човече от тук, 4 лични съобщения да сме по точни. Заради глупавия лимит от 5000 символа. И като цяло доста добре ми е. Отново си слушам интротата на детските филмчета от моето детство. :)
Ако има някой - жив да се обажда :)
DisappointedDreamer
03-17-2012, 00:14
^Тук сме 8-) обсъждаме политика в скаип заедно с още няколко човечета от форума.
valdesbg
03-17-2012, 00:24
Скайпето не го ползвам... Форевър алоун :D
DisappointedDreamer
03-17-2012, 00:26
Ехх, жалко. 8-)
djipsito
03-17-2012, 04:21
чувствам се пийнала, вие ми се свят. току що се прибирам, смятай колко съм зле щом съм в тийна. танцува ми се още. болят ме краката И Ме мързи да почна с главна буква. искам масаж на кракатаааааааааааа.
Glamour92
03-17-2012, 04:21
Стомахът ми реши да вдигне революция и да ме накара да се ококоря по никое време...
Поне е слънчевко.Бих си потърсила ухопробивалница днес,но...делата чакат.
като пред пробна матура. абе много ми е спокойничко нещо. сега ще излизам, ще хвана таксито и дано се справя добре.
днес, в тоя прекрасен, слънчев и необикновен ден в мен се родиха мислите: какво значи да пазиш нещо в себе си? трябва ли да го пазиш? и не е ли по-добре да продължиш напред, изпразнен? на мен сякаш ми се струва, че истински доброто ново начало е именно празното, но пък мотивирано такова. така или иначе всички спомени избледняват. те са част от теб, миналото е част от теб, но няма смисъл да си ги пазиш или къташ някъде.. в сърцето или в други части на тялото ти.. така или иначе са част от теб. човек може да продължи напред, единствено ако напълно захвърли миналото, напълно го забрави, и дори, ако се налага, никога повече не му даде 2ри шанс. докато "пази някакви спомени в себе си", човекът не може да продължи напред. много учудващо е как в живота нещата трябва да се правят със замах. или всичко, или нищо. няма половинчат край, няма половинчато ново начало. или поне моя кратък жизнен опит показва именно това.
(много тъмблр рано сутрин си казват думата. но някои постове там наистина ме карат да се замислям над нщата от живота)
като пред пробна матура. абе много ми е спокойничко нещо. сега ще излизам, ще хвана таксито и дано се справя добре.
Матурата е лесна.. ще се справиш. Успех. :)
djipsito, и ти ли се направи щайга снощи?
Напра'о така ме боли главата от тия ракии, че не е реално.. дотук съм изпил 4 литра вода.
nIkEnCeTy_bE
03-17-2012, 07:47
Добро утроооо :) Времето е много хубаво, чак не мога да повярвам, че е 15 градуса тук. Ще ходя да бягам по-късно. :)
ivcheto0o
03-17-2012, 09:17
Времето е по-хубаво и от вчера :) това ми действа много добре.Станах сравнително рано,ходих да бягам,ама се разочаровах :D напреди издържах много повече...ама нищо сега пак като се хвана в ръце ще се оправят нещата.
Ех жалко за хубавото време,така ми се разхожда...
TheBeliever
03-17-2012, 09:21
Да се събудиш с главоболие в чудесната пролетна събота сутрин. Е бива ли такова нещо?
Мързеливо ми е. Едва ли ще свърша нещо полезно днес, а не мога да измисля с какво да си запълня времето.
Спах до 10:43, измих се , оправих се и сега чистя :roll:Бляс, след малко мисля да си хапна вкусни макаронки,ама трябва дапочистя преди тва...и след тва цял ден айляк!
NambyPamby
03-17-2012, 09:56
Превтасах и ми е убито едно такова. Имам супер много да чета и трябва да се захващам, ама пусти мързел. И с тва хубавото слънчице навънка - никакъв шанс да намеря стимул. Дано да ми звъннат, за да си намеря оправдание да изчезна от нас и да си зарежа учебника. :д
Благодаря на СКЪПАТА МИ КЛАСНА,че реши точно днес да изпрати жизнено важната бележка за 5-те ми отсъствия и ТО ДО ВКЪЩИ в този хубав слънчев съботен ден -ИСКРЕННИТЕ МИ БЛАГОДАРНОСТИ Към НЕЯ ОБИЧАМ ЯЯЯ !!!!!! Такава радост донесе на мен и на семейството мии БЛАГОДАРЯ :)))
ДОбреее беее .... все едно съм убила човек, писма глупости направоооооо що не изпратиха полицията или червените барети да съобщят,че съм избягала/закъсняла за цели 5 часа за всичките 8 месеца :Х
valdesbg
03-17-2012, 12:07
^Тъй трябва. Другия вариант е електронен дневник.
При нас се съобщава по същия начин за 5 отсъствия,но на месец. Ако имаш 5 неизвинени за 1 месец, ти режат детските. След това следват наказания.
Мързелувам,няма такъв кеф. Ако пък някой ми се обади за разходчица, ще съм на 7мото неба,ако не пак ще си джиткам самичка,може да изкарам и колелото :D
broken-barbiee
03-17-2012, 12:21
Много ми е нервно днес. Мисля да убия някой по-късно :D /шегичка/. Сигурно няма да ходя на кафе през деня, че всички са заети, но пък никога не е късно все пак. Преди час и половина бях на фризьор и мацката ми направи перфектен сешоар. Ако на някой му се идва вкъщи ще е добре дошъл, че днес съм доста гостоприемна. :D
shmatarok
03-17-2012, 13:00
Времето е толкова хубаво, а пък няма с кого да изляза :х Онея двете пак ми се направиха, другите пък са пръснати насам-натам, кой на уроци, кой извън града, егати късмета.
Оправих си ноктите на едната ръка, сега ме хвана мързела за другата. Като знам колко добре работя с лявата ръка, направо не искам да си представям цапаницата, която ще става след малко..
Ако успея скоро да приключа с ръцете си, ще се изнасям в кухнята да си правя тортите. По-рано днес купих продукти минимум за цяла сладкарница и сега всички ме чакат да се развихря. :D
Жалко, че не мога да си готвя на терасата.. Това време ме дърпа навън като с магнит. Жалко, че си изразходих енергията още сутринта и сега мога само да пълзя от стая в стая..
anonymous708973
03-17-2012, 13:29
^Тъй трябва. Другия вариант е електронен дневник.
Я, моля ти се. Специално твоят набор се е скатавал толкова много и не е имало никакви последствия, че...
Решителна. Пускам прахосмукачка, връчвам й писмото и си изчезвам.
valdesbg
03-17-2012, 13:46
Скатавали сме се, ама родителите ни знаеха за всичките ни отсъствия предварително. Проблеми и изненади по родителски не е имало за отсъствия и оценки. И всички сме си завършили успешно. Родителите трябва да са информирани за това какво се случва с децата им в училище.
Problem?
djipsito
03-17-2012, 14:41
djipsito, и ти ли се направи щайга снощи?
Напра'о така ме боли главата от тия ракии, че не е реално.. дотук съм изпил 4 литра вода.
Мхм, мноого яко беше :Д Баси. Сега съм... познай как съм, след като изчистих цялата кухня със замаяна глава и ме чака и мойта стая...
^^ Да нека им съобщават, ама по-малко по нормален начин,не да идват от пощата чак до вратата и да им връчват един огромен плик(все едно ме призовават в съда за убийство ). И на бележката и личеше,че по принцип е за по-сериозните отсъствия,над 10 .. :Х
PullMeCloser
03-17-2012, 15:19
Благодаря на СКЪПАТА МИ КЛАСНА,че реши точно днес да изпрати жизнено важната бележка за 5-те ми отсъствия и ТО ДО ВКЪЩИ в този хубав слънчев съботен ден -ИСКРЕННИТЕ МИ БЛАГОДАРНОСТИ Към НЕЯ ОБИЧАМ ЯЯЯ !!!!!! Такава радост донесе на мен и на семейството мии БЛАГОДАРЯ :)))
ДОбреее беее .... все едно съм убила човек, писма глупости направоооооо що не изпратиха полицията или червените барети да съобщят,че съм избягала/закъсняла за цели 5 часа за всичките 8 месеца :Х
Като не те кефи вашите да получават писма, няма да закъсняваш и бягаш :)
На себе си се ядосвай, не на класната ти, която си изпълнява задълженията.
В моята гимназия пращат писмо когато направиш 3 неизвинени, после за 4. Когато вече станат 5, за всяко закъснение. 1/3, тоест.
Добре съм. Купих си най-сетне червени пантофки и съм супер доволна :Д
djipsito
03-17-2012, 15:25
При нас не пращат писма, а съобщения на мобилния на родителя.
Яко ме мързииии. Обмислям дали да вържа тенекия на една партийка, защото мнооого ме мързиииии. Прави ми се нещо, ама не знам какво е и мързела ми пречи да го измисля. Само като си помисля, че трябва да си изляза от пижамката и... ми се отщява да бича, пък ако ще и с компания да е. Не мислех, че ще доживея да го кажа, но съм хъгъбъл. Кхххх! Гадно!!!! Ще си пусна малко музичка и ако дойде фуриокото, ще изляза.
Чудесно - двойката по математика ми е в кърпа вързана. :D
Едит: И какво ? Да ,нямам твоите обужатели,нямам и твоите приятели,нямам и твоята хубава външност,но това не ме прави по - нищожна.В днешно време обаче май само това гледат .. Абе имам чувството,че живота ми е в някаква пауза - никакво развитие в нито една сфера!
mynichka
03-17-2012, 17:10
Адски много ми се спи- утре последна неделя на лекции- да минава вече. Иначе свърших и много работа- готвихме :) направихме цветята и да, доволна съм.
TheBeliever
03-17-2012, 18:26
Забила съм от всякъде, нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи. И на всичкото отгоре когато отказах да се присъединя към сформиращото се парти трябваше да изтърпя ред тиради от рода "Ама кааак", "ама защооо", "айде елатеее". Даже мъжО изплямпа нещо от сорта на "Е сам ли да ходя". WTF?!? Сякаш някога съм го спирала. Кво да направя, че нямам настроение за купони. Още по-малко за купон с онези индивиди в лесно-избухливото ми настроение тези дни. Само да ми лицемерничат и да ме товарят психически - не благодаря.
Продължавам си филмовия маратон и това е.
Като не те кефи вашите да получават писма, няма да закъсняваш и бягаш :)
На себе си се ядосвай, не на класната ти, която си изпълнява задълженията.
В моята гимназия пращат писмо когато направиш 3 неизвинени, после за 4. Когато вече станат 5, за всяко закъснение. 1/3, тоест.
Добре съм. Купих си най-сетне червени пантофки и съм супер доволна :Д
даа по принцип е така,но не очаквах точно така да го изпратят...
:о в какво училище учиш ти, че е толкова строго ?
п.с. добре съм : )