View Full Version : Гаджето на близка приятелка..
tItEufFf
01-02-2012, 10:29
Просто имам нужда да го кажа на някой, но ме е страх да го разкажа на приятелките си.
Става дума за мноооого близката ми приятелка М. и гаджето й К. Понеже за Нова година нямах никакви планове, К ме покани на купона на негов приятел. Познавах няколко човека, а и М щеше да е там така че се съгласих.
Купонът беше супер, танцувахме, някои се поизнапиха, смеехме се и т.н. К. го наблегна романтиката и реши да пусне бавни песни. Покани ме да танцуваме. Решихме да накараме М. да ревнува. Когато тя влезе в стаята той сложи едната си ръка на дупето ми, а другата пъхна под блузата ми. Аз от своя страна го целунах по врата ... Знам как звучи, но всичко беше невинно, пък и М. ми има пълно доверие, затова се направи че не ни вижда. По-късно вечерта тя реши да си го върне и отиде да седне в скута на едно друго момче. К. ме извика и аз седнах върху него. И тук стана малко странно.. дори когато М. не гледаше той продължаваше да ми гали крака и то много нежно. Говорехме си и всеки път когато го разсмивах си слагаше главата върху шията ми.
М. нищо не каза, по едно време реши да се прави на сърдита на него, не на мен. Така че с нея нямам никакъв проблем. Но той малко ме притесни, не знам. Да не говорим че той ми е слабост. Миналата година, преди те да се запознаят постоянно си разменяхме погледи, но до там, защото тя много го харесваше. Пък и той й е казал, че имам много хубави крака.
Не знам дали трябва да говоря с него, но така ли иначе не знам какво да му кажа. Може би ще е най-добре да си замълча, да забравя за да не стане някой проблем. Просто имах нужда да го кажа ...
SisiStrange
01-02-2012, 10:32
Ти си малка жалка к*рва.
ADMIRALKA14
01-02-2012, 10:35
Ти си малка жалка к*рва.
Цялата картинка е жалка. Включително и всички присъстващи в нея.
tItEufFf
01-02-2012, 10:36
Вместо да пишеш глупости, по-добре да си беше замълчала. Изобщо не ме познаваш. Да не говорим че изобщо не отговаряш на темата
Става дума за мноооого близката ми приятелка М. и гаджето й К.
Явно не ти е толкова мнооооооого близка..
Игнорирай го тоз' и си дръж на мноооооооого близката приятелка.
И пиши с имена, де.. К, М, Н, Я, ЖМ..... знаем азбуката
Става дума за мноооого близката ми приятелка М. и гаджето й К.
Явно не ти е толкова мнооооооого близка..
Игнорирай го тоз' и си дръж на мноооооооого близката приятелка.
И пиши с имена, де.. К, М, Н, Я, ЖМ..... знаем азбуката.. поне с измислени имена, ако трябва..
ЕДИТ: Нещо се бъгляса и го прати два пъти този коментар.
tItEufFf
01-02-2012, 10:40
Нищо не се е случило и няма да се случи между нас. Всичко беше в кръга на шегата ...
ADMIRALKA14
01-02-2012, 10:42
Нищо не се е случило и няма да се случи между нас. Всичко беше в кръга на шегата ...
Много интересна и "невинна" шега. Гади ми се от "шегаджии" като вас.
DarkTemplar
01-02-2012, 10:46
Рано или късно тоя пич ще те качи на шиша. ;)
nikola1234
01-02-2012, 10:49
сигурно сте много близки с твоята приятелка щом правиш такива неща. явно много държите една на друга. фацепалм . няям думи :(
ShadyStyle
01-02-2012, 10:52
whoreeeeee
лелее кво нападнахте момичето..
LeprikonA
01-02-2012, 10:55
баси тъпата шега! честно, приятели и гаджета като вас са проклетия. как може да се "шегуваш" с уж най-близката си приятелка? ами ако ти имаше момче, на което адски много държиш и те за да ревнуваш се хванат и се изчукат тогава какво правим?? жалка картинка, жалка историйка.
tItEufFf
01-02-2012, 10:57
Не знам как може да сте такива и да виждате само най-ужасното. Това момиче го познавам от много дълго време, бях единствената която я подкрепи когато тръгна с Кристиан, защото всичките момичета от компанията страшно я ревнуваха и се скараха. Тя е ужасно ревнива по прицнип, защото той има страшно много близки приятелки, които са големи курви. Щом нищо не ми е казала, значи има защо , доказала съм й че може да разчита на мен за всичко. А с него се разбираме много добре, и на купона всеки път когато той ме целуваше по бузата се заливахме от смях, защото бяхме леко на градус, беше ужасно забавно. Иначе не мисля, че би ни хрумнало да правим нещо подобно ..
Violenza
01-02-2012, 10:58
Много интересна и "невинна" шега. Гади ми се от "шегаджии" като вас.
Мда.. такава 'шега' може да оцени някой с ампутирано чувство за хумор.
nikola1234
01-02-2012, 11:11
големи филми скъпи съфорумници аз паднах под стола от смях :Д:Д
tItEufFf
01-02-2012, 11:12
баси тъпата шега! честно, приятели и гаджета като вас са проклетия. как може да се "шегуваш" с уж най-близката си приятелка? ами ако ти имаше момче, на което адски много държиш и те за да ревнуваш се хванат и се изчукат тогава какво правим?? жалка картинка, жалка историйка.
С разликата че не сме се изчукали нали?
леле.. ако някоя моя приятелка, независимо колко близка, ми извърти такъв номер или "шега", ще изяде шамарите
много глупав начин да я накарате да ревнува
а причина да я накарате да ревнува? просто така?
antifashionshit
01-02-2012, 11:18
'не сме изчукали'.. ама сте щели, поне да бяхте :Д
trolling or st00pid?
LeprikonA
01-02-2012, 11:22
Тя е ужасно ревнива по прицнип
тя е ужасно ревнива и айде да си правим ебавки с нея на тая тема точно? много, много умно. тъй като гледам как момчето се е държало, има защо да е ревнива. изобщо изключително тъпа ситуация и не на място, определено.
PullMeCloser
01-02-2012, 11:22
Много си проста, авторке, заклевам се. :D
Нямам думи,баш на нова година -си правите шеги с хора ,който уж обичате и на тях държите?!
Хъх,жалка история.Ти не си в позицията да критикуваш нас.Това,че от истината боли и ,че нито си приятелка на място ,а се държиш като курва ...наш проблем ли е ?
"Когато тя влезе в стаята той сложи едната си ръка на дупето ми, а другата пъхна под блузата ми. Аз от своя страна го целунах по врата "-страшно милата шега,няма що?!Питам се каква ли ще е следващата,изясни си чувства към този човек,защото тях ги има.На теб ти харесва,той да е до теб да те опипва и да се държи така с теб,сега ще гледам редове в които ще обясняваш бясно ,колко си невинна.Няма смисъл.Залъгваш единствено себе си.
RainBerry
01-02-2012, 12:42
http://hotnerdgirl.files.wordpress.com/2011/02/double-facepalm1.jpg
Добре, де, разбирам - добра приятелка. Ама, ако на мен ми го изиграят този номер, независимо колко разчитам на приятелката/приятеля си, на връх НГ, ще ми скапят настроението - най-малкото, ще се изнервя, ще ми се провали празника, ще ми стане тъпо, че пред общи приятели приятелката, която от после сме я поканили, едва ли не се натиска с гаджето ми и тн. Колкото и да е било шега и да сте били на градус, постъпката няма да стане по-малко тъпа. :)
ADMIRALKA14
01-02-2012, 12:54
едва ли не се натиска с гаджето ми и тн.
Те буквално са се натискали съдейки по написаното от нея.
Авторке ти си отвратително проста, лицемерна и гнусна. Същото се отнася за К. и М.. Умът ми не побира как някаква си там ще се натиска на приятелят ми, а аз не стига, че няма да се намеся, а и ще се нацедя в скута на някой друг. *цензура* история.. I'm out.
Събрали се група разгонени дебили и гледай к'во стаа...
Добре, де, разбирам - добра приятелка. Ама, ако на мен ми го изиграят този номер, независимо колко разчитам на приятелката/приятеля си, на връх НГ, ще ми скапят настроението - най-малкото, ще се изнервя, ще ми се провали празника, ще ми стане тъпо, че пред общи приятели приятелката, която от после сме я поканили, едва ли не се натиска с гаджето ми и тн. Колкото и да е било шега и да сте били на градус, постъпката няма да стане по-малко тъпа. :)
на мен също !
А ти Харесваш ли го ?
то винаги така става уж майтап,майтап,ама после
Събрали се група разгонени дебили и гледай к'во стаа...
хаха хаха :D:D:D
SisiStrange
01-02-2012, 14:05
И време за по-обстоен пост.
Аз не знам кого точно заблуждаваш? Невинна шега било, да бе. Егати и невинната шега. Той да те обарва, ти да го лигавиш пред въпросната уж най-добра приятелка. Що направо не му врътна един минет под масата, за да се посмеете още по-хубаво? Егати гнусните, малки, злобни садистчета.
Ти и се водиш най-добра приятелка, а седиш да и мляскаш и натискаш гаджето. Милото момиче, ако си няма по-добри приятели от теб. Искрено я съжалявам.
Ако бях на мястото на момичето (което е абсолютно изключено, имайки в предвид качеството на моите близки хора), нямаше въобще да те погледна повече. Щях да се изнеса от "купона" за отрицателно време и повече нито ти, нито оня муньо бихте ми видяли очите. Жалка история наистина. Какво ли не правят хората за мъничко внимание и някой да ги пипне.
tItEufFf
01-02-2012, 14:25
Може би изпуснах една част от историята. Първо тя почна да танцува с едно момче и тогава той ме покани. Тя беше тази която започна да го дразни. Може би не до степента до която ние го направихме, но то беше защото тя почти не го познаваше онзи. След като ме видя да го целувам се приближиха с момчето до нас и не спираше да ни сритва или да ни скубе. Но и тримата много се смяхме.
Явно просто имаме различно чувство за хумор от другите хора. А и си имаме толкова голямо доверие, че дори нещо такова не би повлияло на приятелството ни. И да, защото тя знае че няма чувства между нас. А да пипнеш по дупето някой на шега, не е голяма работа!
Сиси ти май не си много запозната с желанията на днешната младец - което е прекрасно! Момиченцата по-специално искат да са най-хубавите най-желаните. Завиждат на "най-добрите" си приятелки, че имат гаджета, а те самите нямат. Което поражда този комплекс, да ходят да се натискат на всичко живо, за да си докажат колко по-готини са от въпросните приятелки с гаджета. А пък най-голямото постижение е, да отидеш при гаджето на приятелката си да почнеш да го сваляш, за да си докажеш, че наистина си по-яката мацка и да я накараш да се здуха и разтревожи, че такова секси парче като теб сваля любимият й. Нали разбираш, че всичко е комплекси, курвенщина и пълна деградация.
Пък за момченцата какво може да се каже? Гледали филмчета където яките пичаги свалят по 30-40 мацки. За бройката и после се хвалят на френдовете. И те, независимо от факта, че са недорасляци, които дори не знаят (с извинение) къде да го пъхнат. решават, че трябва да свалят мацки наред, за да са яки пичаги. И понеже никое себеуважаващо се момиченце не би им пуснало, почват да лъжат и да се хвалят публично, всеедно това е велико дело, коеот никой никога не би могъл да постиген. Деградация. Това, което авторката разказва е поредното доказателство, к'во скапано поколение сме всичките и как на някои от нас, мястото им изобщо не е тук. Направо е гнусно... А мисля, че тя ни го разказва, за да се похвали, че гаджето на въпросната много близка приятелка я сваля, защото е толкова секси парчеее.
ShadyStyle
01-02-2012, 14:27
леле.. ако някоя моя приятелка, независимо колко близка, ми извърти такъв номер или "шега", ще изяде шамарите
много глупав начин да я накарате да ревнува
а причина да я накарате да ревнува? просто така?
бахти якия задник имаш ;**
DarkTemplar
01-02-2012, 14:30
Детски attention whore изпълнения.
DisappointedDreamer
01-02-2012, 14:35
Ти си малка жалка к*рва.
Напълно съм съгласна. Какви са тия шеги и начини да я накарате да ревнува? Защо по дяволите би ви хрумнало да го направите?
И сега какво очакваш да ти кажем? Давай, натискай се с него, изчукай го и забрави за своята приятелка, която била мноооого близка с теб.
Детинщини.
ADMIRALKA14
01-02-2012, 14:47
Купон е, другото момче я е поканило на един танц и тя е приела. В това не виждам нищо дразнещо или нередно.
А изпълненията ти с К. са пълна идиотщина.
AlaBalaa
01-02-2012, 14:50
Извинявай, не го приемай като дразнене, но защо го споделяш като мислиш, че няма нищо?
SisiStrange
01-02-2012, 14:51
Luidgie, и аз мисля, че тоя разказ е, за да чуят хората, че има дупе за пипане и била с хубави крака или врат, или каквото там беше. Като гледам обаче може и да си пасват идеално, имайки в предвид каква куха лейка трябва да си, за да гледаш нещо такова отстрани и:
а/ да останеш въобще на тоя купон;
б/ да седнеш да се натискаш с някого без значение кого, за да можеш да докажеш, че и тебе има кой да те барне и не си по-назад;
в/ дори да не се "разсърдиш" (това никак не е подходящата дума) на "приятелката" си.
Най-забавното е, че всички тези драми са с цел да се докажат колко са яки, а дефакто си изкарват най-грозните и противни страни наяве.
Както $h@d0w каза днес като прочетохме темата, това са пуберски изпълнения, защото им е толкова скучен живота, че си нямат друга работа. Нагледали се на сапунки и като свърши епизода, ем кво да правим, кво да правим, дай да го разиграем някъде. Така е като вече не си намират хобита, които да размърдват мозъка и не четат. Подобни смехории може да ги сътвори само някой с ужасно много свободно време и никакви интереси.
Абсолютно! +
Ебати приятелката ,да завиди човек. Убедена съм,че на М. й е било супер тъпо и е била по-разочарована от теб,но това е нещо ,което сама трябва да си усетиш.
Целувала си гаджето й по врата? Седяла си му в скута? Пфф на нейно място на него му бия шута, а на теб - един хубав бой!
nikola1234
01-02-2012, 15:01
Сиси ти май не си много запозната с желанията на днешната младец - което е прекрасно! Момиченцата по-специално искат да са най-хубавите най-желаните. Завиждат на "най-добрите" си приятелки, че имат гаджета, а те самите нямат. Което поражда този комплекс, да ходят да се натискат на всичко живо, за да си докажат колко по-готини са от въпросните приятелки с гаджета. А пък най-голямото постижение е, да отидеш при гаджето на приятелката си да почнеш да го сваляш, за да си докажеш, че наистина си по-яката мацка и да я накараш да се здуха и разтревожи, че такова секси парче като теб сваля любимият й. Нали разбираш, че всичко е комплекси, курвенщина и пълна деградация.
Пък за момченцата какво може да се каже? Гледали филмчета където яките пичаги свалят по 30-40 мацки. За бройката и после се хвалят на френдовете. И те, независимо от факта, че са недорасляци, които дори не знаят (с извинение) къде да го пъхнат. решават, че трябва да свалят мацки наред, за да са яки пичаги. И понеже никое себеуважаващо се момиченце не би им пуснало, почват да лъжат и да се хвалят публично, всеедно това е велико дело, коеот никой никога не би могъл да постиген. Деградация. Това, което авторката разказва е поредното доказателство, к'во скапано поколение сме всичките и как на някои от нас, мястото им изобщо не е тук. Направо е гнусно... А мисля, че тя ни го разказва, за да се похвали, че гаджето на въпросната много близка приятелка я сваля, защото е толкова секси парчеее.
ти сериозно ли ?!!!
може би тва са целите на затъпяващите идиоти в авто,строителните и общите учлища. но познавам много ученици от елитните гимназии от 15 до 19 и няма нищо подобно. тва може и да са желанията на простаците и тъпунгерите, които отсъстват в моето обкръжение и за това не знам за такова нещо. но от известно време забелязвам и умствения застой на много момичета. не мога да кажа защо но ми изглеждат доста глупави повечето има само няколко интелигентни момичета които познавам и стават за сериозна връзка и тн.
Интересно на нова година сте развалили настроението на близък и за двама ви човек. Освен това защо сте решили да я карате да ревнува? Интересно ми е ако ти имаше гадже и той цяла вечер се гушкаше с друга и я целуваше съвсем невинно как щеше да се чувстваш? Аз ако бях на мястото на приятелката ти щях да се избъзикам с вас като зарежа въпросния бастун, който й е приятел и на теб бих ти теглила една ма*на за това, че си толкова забавна айде върви се гръмни... какво очакваш като коментари след като ни описваш една потресаващо тъпа ситуация?
tItEufFf
01-02-2012, 15:08
Казах го само защото на моменти неговото поведение ми се стори малко странно ..
Вижте сега, позволих да го целувам, мляскам, лигавя или както искате го наречето защото си бях преценила че М. никога не би се усъмнила в мен или в него. Не мисля че бих го направила на някоя от другите ми приятелки, нито пък той с някоя друга нейна позната. Тя е много директен човек и би ми казала директно ако нещо я беше издразнило. А когато бях в скута ми ние си говорехме за нея - какъв подарък й е подарил, колко е влюбен в нея, и странните й навици които правят целия й чар.
И не прибързвайте с изводите си какъв човек съм само от една глупава ситуация, която изобщо не изглеждаше така както вие си го представяте.
И аз не бих си признала ако ревнувах... но определено това поведение не е нормално. Извини й се и никога повече не го прави. А тоя може да ти е говорил хиляди глупости ама не би ти отказал да те изч*ка тъпанар е!
Никола123 говерех общо, защото наблюдавам подобно поведение не само на купони, но и в градинки, кафенета и т.н. Разбира се, че има хора, които не са такива. За това казах, че някои от нас просто нямат място в това време, поради тъпата причина, че направим така, както изглежда е модерно да се прави.
Пък авторката по-добре да млъкне и да не се "защитава" постъпила си жалко и гнусно спрямо приятелката си! Ако ще и тя самата да те е накарала, това не е начинът по който една приятелка се отнася с друга. Така че ходи се скрий.
MissBianka
01-02-2012, 15:38
ОМГ, нито ти можеш да се наречеш приятелка, нито онова тяхното - връзка. Детска му работа
tItEufFf
01-02-2012, 15:43
На колко години сте че само повтаряте "детинщини" ?
Не дай Боже такива "приятели" като теб. Първия коментар в темата е адски точен.
Сериозно ли наричаш момичето твоя приятелка, а в същото време се натискаш с гаджето и? Ако теб това ти се струва забавен номер, представи си един ден като си хванеш приятел, как уж някоя твоя приятелка започне да му се умилква в скута?
Как би я нарекла и ще ти е забавно ли? Боже днешните деца, направо ме отчайват ...
SisiStrange
01-02-2012, 15:53
На 19 съм.
$h@d0w e на 20.
А ти на колко години си,че имаш разсъжденията на четвъртокласничка?
tItEufFf
01-02-2012, 16:02
Доверие = Вяра в добрите намерения на някого, в неговото благоразположение, в неговата порядъчност, съзнателност, професионализъм. Имам доверие в него. Проявявам доверие.
Когато разберете какво е, може пак да говорим. Ciao!
Заключете темата.
SisiStrange
01-02-2012, 16:09
Доверието е нещо, което се печели.
Ти потърси в речника думата "предателство".
Ти какво искаше ,пускайки тази тема? Намери ли го? Или само трябваше да се похвалиш колко си ... вървежна?
nikola1234
01-02-2012, 16:16
ти си некав полу-идиот бе авторке. кво е тва доверие. пове4ето хора само като видят тяхното момиче/момче да гожори с някой друг се изнервят а ти си се награбила с .... повръща ми се от теб...
Доверие = Вяра в добрите намерения на някого, в неговото благоразположение, в неговата порядъчност, съзнателност, професионализъм. Имам доверие в него. Проявявам доверие.
той сложи едната си ръка на дупето ми, а другата пъхна под блузата ми. Аз от своя страна го целунах по врата ...
Да бе, ок. За какво говореше?
Доверието тук няма нищо общо със ситуацията. Всъщност през цялото време ти говориш единствено за него и теб, за твоето доверие, за твоите, ок вашите "добри намерения" и прочие.
А да си се замислила как се чувства приятелката ти?
Заключвам темата щом така искаш, но се замисли над постъпката ти и затова каква позиция наистина защитаваш.