View Full Version : Проблем.. !!
SexYDreaM
01-02-2012, 15:42
Не съм сигурна дали е за тук темата и моля да ме извините..
Значи, другиден заминавам на екскурзия от училище и ще бъда заедно с най добрата ми приятелка. Но тя иска гаджето и и един негов приятел също да дойдат, но те са много по големи от нас - гаджето и е на 21, а приятелят му е на 19. А ние с нея сме само на 13, аз не одобрявам това, че ходи с толкова големи, но това е друга тема. Та проблемът ми е, че те сигурно ще донесат алкохол (аз пия тва не ми пречи) и не знам какво ще стане.. приятелят на гаджето и може да почне да ми се натиска и не знам под влиянието на алкохола какво може да направя, а не мога да не пия, защото ще си помислят, че съм някаква идиотка.. Също ме е страх, че може учителките да ни направят някакъв проблем, че се движим с тях двамата.. и изобщо ще ми е най добре те да не идват, но не мога да я спра да ги покани.. а и не искам да говоря за това с нея, защото после става някво неловко - тя ще им каже на тях и така нататък..
Много съм объркана, моля ви помогнете ми... :[[
DisappointedDreamer
01-02-2012, 15:56
На по 13 да се движите с 21 годишни хич не е хубаво. По скоро си стои на д-то никакъв алкохол не пий, дори да те мислят за задръстена, и си ходи в стаята, когато видиш че те правят нещо, което ти не одобряваш. Просто имай едно наум, и внимавай какви ги вършиш.
nikola1234
01-02-2012, 15:59
тва с алкохола ме разби :Д та ти си едва на 13 бе я се осъзнай.
DisappointedDreamer
01-02-2012, 16:01
тва с алкохола ме разби :Д та ти си едва на 13 бе я се осъзнай.
:lol: Нали? "страх ме е какво ще направя под въздействието на алкохола" :lol:
Само се чудя как тези момчета са тръгнали с някакво 13 годишно хлапе?
SexYDreaM
01-02-2012, 16:08
охх.. голяма помощ..
SexYDreaM
01-02-2012, 16:12
аз писах не за да ме критикувате..
DisappointedDreamer
01-02-2012, 16:14
Казах ти - недей да пиеш. Какво означава това "трябва да пия, иначе ще ме помислят за идиотка"? Ами ако те утре се хвърлят от някои most , и ти ли ще го направиш? Айде осъзнай се какви ги дрънкаш. Няма да пиеш ако ще и камъни да падат, независимо те какво ще помислят. Та ти си на 13, не на 21.
Второ, щом няма да пиеш, няма как да се повлияеш и ще мислиш рационално, ако онзи 19 годишен дебил реши да ти се натиска. Разбира се, ще трябва да го отблъснеш.
Ако тримката решат да направят нещо, което ти не одобряваш, ги напускаш и припкаш обраното в хотелската ти стая, ако ще и сама да седиш, за да не съжеляваш после.
SexYDreaM
01-02-2012, 16:24
Дори и да не пия, те ще се напият като свине.. знам ли колко им е акълът, а не мога да си тръгна и да я оставя сама с тях..
DisappointedDreamer
01-02-2012, 16:25
И аз съм имала такива приятелки - стоиш до нея, помагаш и, но е важно да има поне един трезвен и с акъла си.
antineutral
01-03-2012, 10:16
Който го е страх от мечки, в гората работа няма ;) Аз не знам всъщност кой пълнолетен "умник" е решил, че може да дойдете в такава комбинация, в смисал момчетата може да са свестни и готини, но въпреки всичко е вече поет риск дори и по държавния закон. А щом е екскурзия, учителките ви е добре да са наясно кой ще идва и кой къде ще е и т.н., тъй като отговорността пада върху тях. Проблемът в случая далеч няма да е твой. При всички случаи проучи кой къде ще спи, кой къде и колко смята да пие и кой що за стока е. И се дръж на положение и нащрек, ако се наложи и лицемерно и не пий(или се прави че пиеш и ако те натискат да пиеш- съвсем не пий ;)). Можеш за по-сигурно да си купиш спрей и да си държиш гсма под ръка, и дано не ти се наложи да ги ползваш. Ако имаш кураж- кажи си мнението, че не ти е много по сърце да идват момчетата. Успех! :)
nikola1234
01-03-2012, 10:31
http://www.google.bg/imgres?q=facepalm&hl=bg&sa=X&biw=1680&bih=930&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=uD6W5C9dhoOGBM:&imgrefurl=http://bethydoll83.blogspot.com/2011/06/face-palm-of-day-odd-couple-edition.html&docid=m7qWKrYlANy6aM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-08OXPh5bAcc/TgHCqL5VGKI/AAAAAAAAAZg/HgMcXS1Gm2A/s1600/facepalm2.jpg&w=650&h=522&ei=COcCT7eWBILNswbq2bkQ&zoom=1&iact=hc&vpx=553&vpy=146&dur=228&hovh=201&hovw=251&tx=122&ty=93&sig=103279093734517193308&page=1&tbnh=134&tbnw=167&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:2,s:0
pxapxa :D просто думите не стигат
SmilezZz
01-03-2012, 12:21
:lol: Нали? "страх ме е какво ще направя под въздействието на алкохола" :lol:
Само се чудя как тези момчета са тръгнали с някакво 13 годишно хлапе?
Защо ли ?
Момиче , осъзнай се ! И приятелката ти да се осъзнае.
Не се забърквай. Не пий , никой няма да те помисли за задръстена. Пък и сте прекалено малки и двете за подобни работи. Ако трябва поговори и с приятелката си - макар, че се съмнявам да си промени мнението.