Влез

View Full Version : razni lubovni tekstcheta

cvetaD
01-03-2012, 20:54
nqkoi ako znae neshto podobno na tova:
Syrceto mi se izpulva s bolka..Vijdam kak gubq vsichko, a ne moga da napravq nishto….Ne moga da spra tygata, ne moga da spra da si otide lubovta…Trqbva da prodylja..no ne iskam ili prosto ne moga…Jalko e da vijdam vsichko tova…Jalko e da vijdam slepotata na nqkoi, koito ne vijda kolko davam….Chuvstvam li neshto?? Dali izgubih veche dushata si?..Chuvstvam li se prazna.? Iskam vsichko da e kakto predi..Iskam da si vyrna vsichko..a nqmam znaenieto I silite…Ami ako veche sam dala vsichko…poveche nqmam…Tolkova mnogo bolka…A moje bi e za dobro da izpitvam vsichko tova…moje bi…..pitam se veche kak da napravq tova..I sega, kogato nqmam nishto, samo edna bezrazborno ograbena dusha ima li smisyl v neshto? … Imali smisyl v jivota? .. Moga da jiveq edinstveno s nadejdata za dalechnoto bydeshte, che vsichko shte e syshtoto, che otnovo shte sme zaedno…hmmm…sled tolkova mnogo bolka dali e vyzmojno da e syshtoto…veche kato te pogledna dali shte se seshtam za golqmata lubov ili za samotnite, tyjni noshti izpylneni sys sylzi i myka? …Prekaleno mnogo vyprosi…Dali moga az da dam otgovor na tqh? Dali ti mojesh da dadesh otgovor? Moje bi ni e strah da si otgovorim, no vse pak veche nishto ne gubim..Edinstvenoto, koeto ostana e misylta za teb v glavata mi .. zatova kak te obicham..kak vechno shte te obicham..kak ti si me obichal, a veche – Ne.. kak bqh razlichna za teb..kak bqh neshto drugo…Shtastliva sam, che dadoh vsichko tova I ne sajelqvam …Sajelqvam che tin e go osyzna…Imahme dobro nachalo..shteshe da e chudno! Siguren bydi!..Nikoga ne e prekaleno kasno tova chudo da stane realnost…I vse pak s dumi ne moga da opisha tova , koeto chyvstvam..Za poreden pat me narani, no vina nqmash..edinstveniq vinovnik za tova sym az..vinovna sym che ti go pozvolih..che te dopusnah do syrceto mi s nadejdata, che tozi pyt shte e razlichno, no uvi .. izlagana bqh..ne ot teb, a ot samata men..

Molq vi, spodelete go tyk :))))))))

Sh@d0w
01-04-2012, 01:40
Пиши на кирилица.