Влез

View Full Version : Приятели !?

potrebitelone
01-04-2012, 03:22
Момиче съм почти на 15. Преди около година/две много харесвах едно момче с което сме много добри приятели. Не съм му споделяла, че съм го харесвала. Та скоро спрях да го харесвам. Той също е на 15 и скоро тръгна с едно момиче. Останахме си много добре приятели и вече не го харесвах. Бях сама в къщи както и той. Покани ме да отида да спя у тях чисто приятелски. Реших да приема. Когато отидох у тях си играех нещо на компютъра и той започна да ме целува нежно по врата, след което тръгна и към устата но аз се дръпнах. По късно решихме да гледаме филм. Легнахме и двамата на леглото и той ме прегърна. След време започна на ме гали по корема и кръста под блузата а на мен ми беше СУПЕР ЯКО. Той пак започна да ме целува и аз пак се дръпнах след което му казах по-добре не. Прегърна ме и гледахме филма около 15 минутки и пак започна с целувките, да ме гали по корема опипваше ми гърдите, мушкаше си ръката в панталоните ми и ме галеше. Беше СУПЕР нежен наистина много исках да го направим, но му казах да спре. Притесняваше ме това, че сме много добри приятели и ще си съсипем приятелството. Той каза добре целуна ме и ме прегърна аз него също. По-късно започнахме да се натискаме и ми хареса наистина МНОГО, но не му дадох да направи нищо друго. Цяла вечер се прегръщахме, натискахме, по едно време дори мисля че се надърви. На сутринта ме изпрати до нас и ме гледаше на вратата аз се направих , че трябва да ходя до тоалетната за да избегна неприятния момент със сбогуването. Лошото е че не живея в България, а сега мисля че пак го харесвам. И страшно много искам да го направим, защото е много нежен и го харесвам, също така ми е доста близък, но после какво ще стане ?? Моля ви за съвет какво да правя ??

gorska
01-04-2012, 07:27
Приятелко, струва ми се, че си първо малко малка за секс и
второ - че той много бърза. Добре знае, че не живееш тук и това няма бъдеще, но хайде от главата за краката. Малки сте, бе, да му се не види. Твърде настоятелен е бил и за мен е ясно, че цели само това.
Но в крайна сметка ти си решаваш. . .

Bastard
01-04-2012, 09:27
И аз смятам, че е по-добре нищо да не правитее.... защото направите ли гоо ще е още по-трудно после особеннно за тееб !!!

DarkTemplar
01-04-2012, 10:57
Ако го направите, има реален риск да хлътнеш здраво по него. Оттам вероятно ще си развалите отношенията. От друга страна ако решиш да му се отдадеш, първия ти път ще е с човек, когото познаваш и за когото си сигурна, че държи на теб. Ти си прецени кое да избереш.

DragonLady
01-04-2012, 11:10
Ако го направите, има реален риск да хлътнеш здраво по него. Оттам вероятно ще си развалите отношенията. От друга страна ако решиш да му се отдадеш, първия ти път ще е с човек, когото познаваш и за когото си сигурна, че държи на теб. Ти си прецени кое да избереш.

+1
Но не забравяй и факта, че той е с друга ;)

toad
01-04-2012, 11:38
И какво ? Надърви го и избега , така е най-гадно . :)

AlaBalaa
01-04-2012, 15:28
Както и да го погледнеш може да съжаляваш... от 1 страна харесвала си го, нормално сега пак така да стане. От друга той има гадже, извикал те е в тях и ти си се съгласила, може да иска за едната вечер, да те използва - не знам точно. От друга майната му оная няма да разбере, дето казаха поне сте близки и ще си сигурна, но после пак може да съжаляваш. Помисли добре :) съжалявам ако малко объркано съм го написал

Naik1
01-05-2012, 16:53
виж ся.. ако сте много добри приятели, излизате редовно, помагате си (приятели, не гаджета!) няма лошо.. просто трябва да се разберете, че секса не трябва да променя нищо.. ама е важно днеска като си легнете, утре примерно да му се обадиш да излезете нанякъде, да поговорите, не да се заебете, щото тогава ще си развалите приятелството :)
иначе пък хубавото е, че първият ти път ще е с човек, който те цени и щом сте приятели сигурно няма да те заебе след 1вата вечер.
само това, че живееш извън България може да ви промени, ако не се виждате повече време..
абе кво го мислиш, ако го искаш - направи го, 1 път се живее, 1 път сме млади, пази се само в 1ния смисъл :)

cashmoney
01-05-2012, 17:24
Ще следя темата с голям интерес :D

letmetellyou
01-06-2012, 21:03
Сексът е най- лесния и бързия начин да съсипеш едно приятелство :)