PDA

View Full Version : Странен проблем..... съвети

Bastard
01-05-2012, 14:54
От известно време се чудя.... в мен ли е проблема ..... харесвам 1 момиче страшно многооо успявам да си го спечела, тръгваме нали гаджета сме обаче след 1 до 2 седмиции адски много ми е скучна и не я искам повече .... смисъл дразни ме не изпитвам това което беше преди да тръгне с мен ... и това не е с 1 момиче вечее са около 10 така и не се получавааа. Дайте някакви съвети и си спестете тъпите и излишни коментари с цел да се правите на интересни и да правите форумни мнения искам сериозни съвети!

thegreenzombie
01-05-2012, 15:04
единственото, за което се сещам е, че когато нямаш нещо, а го искаш страшно много, си привлечен от самата идея за това нещо.. а когато вече имаш това, което си искал преди, то ти става безинтересно.. "пътуването е по-забавно от самото място" .. в случая, трябва да си намериш момиче, което винаги ще ти е интересно и няма да ти стане скучна след втората седмица.. :)
ужас, колко сериозни неща написах.. това не съм аз направо 8-)

Bastard
01-05-2012, 15:13
Мноого ми хареса отговората ти мерси :) търся и смятам че е подходяща интересна ми е постоянно ноо след катооо е моя вечее и нз всичко се променя

SmilezZz
01-05-2012, 15:16
Не тръгвай с всяка. Явно не си готов за връзка или просто не чувстваш нищо към въпросните момичета. Пък както казаха преди мен: всичко е интересно , докато не го получиш. Самата ти идея , че вече е твоя , че я притежаваш , че след доста неща , които си направил за нея , си я получил и всичко ти става безинтересно.

Bastard
01-05-2012, 15:24
ДА НО АЗ не тръгвам със всякаа и не тръгвам с тях лесно ... смисъл от вчера се познаваме днес гаджета поне 1 месец си имаа игра и след това тръгвам :) но не знамм направо иска ми се и аз да имам нещо сериозно в крайна сметка

TheBeliever
01-05-2012, 15:28
Може би просто не си готов за нещо сериозно. В момента ти се наслаждаваш не толкова на момичетата, колкото на Играта.

Все някога ще се появи момичето, с което ще ти се прииска да поиграеш една друга игра. И ако тя я играе умело няма да ти омръзне дълго време ;)

thegreenzombie
01-05-2012, 15:29
все ще се намери някоя, която да ти завърти достатъчно добре акъла и да не ти е скучна.. има и такива, не се отчайвай :) ... пък и си млад, за къде бързаш?

Stella_SN
01-05-2012, 15:47
ДА НО АЗ не тръгвам със всякаа и не тръгвам с тях лесно ... смисъл от вчера се познаваме днес гаджета поне 1 месец си имаа игра и след това тръгвам :) но не знамм направо иска ми се и аз да имам нещо сериозно в крайна сметка

Отначало веднага ми идва мисъл : "Просто те не са интересни , просто спират да се правят на недостъпни след като си техен" ... НО от 10 ,1 да не е излязла по-интересна и след тръгването ?! Лош късмет му кажи !! Ако снимката е твоя ми е ясно защо тръгват с теб и после като ти се нарадват ти стават скучни и айде ! :Д По-добре потърси някоя сериозна , в която си сигурен , която ти харесва достатъчно и ти е достатъчно интересна ! В последствие ако не си се залъгал за пореден път , можеш да стигнеш и по-далеч с това момиче :) Желая ти успех все пак

DisappointedDreamer
01-05-2012, 15:55
^ много точен коментар. Не те критикувам заради снимката, просто повечето от днешните момчета са точно като теб - показват плочки във ФБ, които на свои ред е пълен с 1000 приятели, като повечето от тях са момичета, които пишат на стената ти и ти пращат целувки и сърца.

До сега си тръгвал с някоя, само защото всички останали го правят. Просто недей да бъдеш такъв. Недей да тръгваш с някого, само 1 месец след запознанството ви. Намери някое момиче, което никога не спира да те кара да ахнеш, момиче, което е непредсказуемо и интересно.

Bastard
01-05-2012, 15:59
Значи тук е момента да кажа че се различам от тях :) във фейсбука имам само 94 приятеля а имам фейс от 2/3 години :) не съм такъв да се предлагам и да ходя да си показвам тялото на всяка :) напротив даже съм си много скромен и срамежлив :) аз просто искам да си намеря 1 по сериозно момиче с коетоо да имам нещо повече от авантюра но не ми се получава ... :))) търся но не намирам такова момиче всичките ми се струват различни постоянно и действително е така просто ми бяга после тръпката

SisiStrange
01-05-2012, 16:09
Все някога ще се появи такова момиче. Давай го леко и си живей, както ти идва. Опитвай се не просто да "ходите" с тези момичета, а да ги опознаваш истински. Потърси такава, с която нямате само физическо привличане, а имате за какво да си говорите. Например, общо хоби, книги и прочие. Според мен, макар че имаш физическо привличане и тръпка към тези момичета, ти не ги възприемаш като прекрасни събеседници, като близки хора. За да е пълноценна една връзка, трябва да бъдете и приятели, и гаджета в едно.

Bastard
01-05-2012, 16:25
ахмм Мерси все пак ще продължавам да търся подходящата :>

Sintya
01-06-2012, 15:16
Просто явно не си на етап " сериозна връзка "... печелиш момичето и ти става скучна.
Има и такива периоди, но отминават. Като намериш момиче, което поддържа интереса ти повече ще започнеш и сериозната връзка. Продължавай да търсиш и ще намериш ;)

LeprikonA
01-06-2012, 15:35
най-добре не спирай да търсиш. в смисъл такъв както и сам каза не сe хващаш с всяка, но пък и да си намериш точния човек не е никак лесно. отпускай се, не си мисли за всяка "дали това е тя" и т.н, а както каза Сиси се опитвай да ги опознаваш, така да се сближиш повече, да се получи връзката ( =. все ще се появи.

thegreenzombie
01-06-2012, 15:48
напротив даже съм си много скромен и срамежлив :) аз просто искам да си намеря 1 по сериозно момиче с което да имам нещо повече от авантюра но не ми се получава ... :)))
и тук комерсиалното у мен проговори 8-) .. значи си скромен, срамежлив и си с мега якото тяло(би трябвало да звучи като комплимент) ....

//реших само да отбележа фактите ;д

gevitooo
01-06-2012, 20:20
Не бъди като златотърсач, така няма да стане. Отпусни се, занимавай се с нещо, не мисли за това. Ще видиш, че когато най-малко очакваш ще срещнеш момиче, което те кара да се побъркаш само при мисълта за нея и тя няма да ти омръзне на втората седмица. Имам чувството, че ти се хващаш като удавник за сламка към момичетата, които са проявили интерес към теб и си внушаваш, че всъщност и ти ги харесваш и ще се получи нещо по-сериозно, но....
Както казах занимавай се с някакво хоби и не си поставяй сериозната връзка като цел.

Traum.
01-06-2012, 20:41
Не си се влюбил още според мен. Били са ти интересни ей тей, докато ги нямаш, както като деца толкова искаме някоя играчка и като я получим не ни се играе с нея. После получаваме компютър и той ни държи влага много по-дълго. ;дд Не дадох най-точния пример, но дано да си ме разбрал.

asp1r1n94
01-06-2012, 22:10
Или просто като тръгнеш с някоя и започваш да се чудиш има ли смисъл,загуба на време е,какво ще постигна с това и т.н...

Luidgie
01-06-2012, 22:19
Еми пробвай с мъже, щом жените не са ти интересни... :)

Exacotion
01-08-2012, 21:14
предлагам ти да си дадеш малко почивка и когато осазнаеш смисал,когато почувстваш че тя е точното момиче за теб ,Tогава се опитаи пак ..нищо няма да загубиш и пак така си губиш времето напразно .. т'ва е моето мнение .. иначи успех нека да си щастлив!!!

justasmile
01-10-2012, 09:44
хаха ;д явно не е проблем само на момичетата.. Ми какво - продължавай да си излизаш, кефи се там и като ти омръзнат ги зарязвай... и все някога ще се появи момиче детое достатъчно интересно ;д

mockyy
01-11-2012, 05:41
Не си намерил това, което търсиш :) Не мисля, че едно момиче ако е умно, забавно дори не красиво, а просто симпатично ще го подминеш просто така :) Ако ти е хубаво с един човек се привързваш, от там нататък следват другите неща, а и не очаквай големите чувства в самото начало :) не изглеждаш наивен де, но все пак :)