View Full Version : Голяма болка
sexapilve
01-05-2012, 16:23
Здравейте : )
От около 2 месеца не съм девствена, но не съм правила и нормален секс. Звучи странно, но е така... от тогава съм правила около 10тиина опита, при които съм страшно възбудена, умирам да ми "го вкарат", но като дойде този момент и много ме боли, направо умирам.. и понеже момчето ми е доста издръжливо, смисъл той като си бие чикии издържа 50 минути, мисля че е ясно как е при секса... и веднъж около 15 минути успях да преживея с таиз болка и тя не спря.. незнам възбудена съм си, но дойде ли време за тфа и като усетя болката и всичко си умира :(
Ако има значение съм на 16, а той на 17 = )
Да не му е много голям или дебел? :lol:
Пробвайте с лубриканти.
тея нови акаунти с по 1 мнение и страмните им публикации ги гледам вече 5 години и почвам да се съмнявам че тва е вид PR на сайта
тея нови акаунти с по 1 мнение и страмните им публикации ги гледам вече 5 години и почвам да се съмнявам че тва е вид PR на сайта
Ами ако са се регнали точно за да попитат тоя срамния въпрос, за да поискат мнение...
Близко е до акъла - все пак и моето първо беше така.
sexapilve
01-05-2012, 16:52
Eм не.. регистрирах се за да попитам ^^
Добре. Да кажем че ти си така, но последните 4-5 години влизайки в тоя форум забелязвам всеки ден нови акаунти с по 1-2 мнения да пускат пикантни теми като тази. Ако трябва да съм честен, идеята е много добра за реклама на сайта, но мисля че вече е време някой да се усети, че има хора с истински проблеми, а тези теми просто поемат вниманието...
Едит: Този акаунт ми е от 2008, защото предния го баннаха по безумни причини, затова казвам че съм от много време във форума.
sundayman
01-05-2012, 17:13
Може да имаш раничка
cashmoney
01-05-2012, 17:17
Тясна си..? :D Попитай приятеля си какво усеща ТОЙ като ти го набие.
Oy7ofCon7roL
01-05-2012, 17:20
Свали ли си гащите преди да ти го вкара ?
Stella_SN
01-05-2012, 17:30
Виж сега първите месеци , нормално да те боли..подкрепям едно по-горно мнение , попитай какво чувства той ! Когато започнете , недейте веднага да почвате да се "клатите" .. просто затвори очи и не мисли за болката .. при мен първи път ме болеше много , бях притеснена и т.н .. просто затворих очи и болката се превърна в голямо удоволствие ! Просто когато е в теб не започвайте веднага ами нека го задържи в теб и после постепенно да ускорява .. не веднага разбира се див секс .. постепенно със дните , в които го правите .. мисля ,че ще ти помогне .. успех
sexapilve
01-05-2012, 18:25
Eм да свалих си гащите |( теб ако те ебът нон стоп и нямаш проблеми с болката, аз си имам : )
Стела, благодаря ти ^^
Stella_SN
01-05-2012, 18:40
Eм да свалих си гащите |( теб ако те ебът нон стоп и нямаш проблеми с болката, аз си имам : )
Стела, благодаря ти ^^
Пак заповядай :) Не го правя от кой знае колко време , но много неща съм прочела ,до много по - компетентни хора съм се допитала .. и в приложението им нямаше грешка ! Ще се радвам да съм ти помогнала ! А и щом е издържала 15 мин. значи си е свалила гащите ! Елементарно ,Уотсън стига да прочетеш , не да се правиш на компетентен веднага :)
Bloody-girl
01-05-2012, 19:12
Ем.. първо едното пръстче, второто пръстче? .. Да те поразшири мъничко, а след това да ти го вкарва. Първо да е бавно и нежно, постепенно да ускорява темпото. Не мисли за болката! Мисли за удоволствието, което ще изпиташ.
Stella_SN
01-05-2012, 19:16
^^ много точен отговор !