Влез

View Full Version : едно приятелство което..

frgt
01-06-2012, 14:19
Накратко, преди 4-5 год отидох в ново училище само за един срок и от тогава поддържам връзка с едно момиче.
Бяхме само приятели, излизахме, забавлявахме се....
Докато преди 2 месеца решихме, че сме един за друг,
уж всичко вървеше добре, но тя просто не поиска нито веднъж да поговорим за връзката ни.
На нова година не можех да бъда с нея, през следващите 2 дни се държеше странно и на третия ден влизам в фейсбука си, и кво да видя моята любима вече има връзка с друг.
Звънях и, но не вдигна и реших да и пиша.
Явно не искаше даже и да си пише с мен-каза че се чуствала гадно, не знаела как да ми го каже..
Също каза, че нещата не вървели добре-била чакала да види дали нещо ще се промени при което аз и отвърнах с отговора, че с чакане и без говорене не става и тя нищо не каза.
На другият ден тя ми писа като ми каза, че иска да останем приятели, писахме си около 10тина мин(през това време нито съм я обиждал нито съм и казвал нещо)НО тя каза вече не иска да сме приятели, защото съм бил още лапе :D, тогава се изнервих и и казах, че по поведението на двама ни се вижда кой е лапето.
След тва просто я попитах от кога се занимава с новият и любимец и тя каза, че всичко станало на Нова година...

Та въпроса ми е к`о да я пра`я :D, като знам, че до преди 2 месеца, искаше да сме си приятели, мн се била привързала към мен, не искала никога да свършва приятелството ни и `сякви такива простотии:X

Опа забравих да добавя, че и двамата сме на 17 и тя пое първата крачка за започването на връзката ни :)

Yligyfrena
01-06-2012, 15:25
Ако бях аз : И*АВАМ И МАЙКАТА ! Такава простакела която незнае какво изка абсолютно нетрябва да те вълнува.. има други , по-добри момичета пич ! И да си я върнеш - НА СИЛА ЛЮБОВ НЯМА.

djipsito
01-06-2012, 16:30
Кво да я правиш... остави я да си троши сама главата.
Живей си живота ;р

have_fun
01-06-2012, 16:33
Кво да я правиш... остави я да си троши сама главата.
Живей си живота ;р

По ясно не мога да го кажа :D

li0n
01-06-2012, 16:59
Поредната малка, тъпа пикла, която си мисли че може да разиграва момчетата като играчки :) Напълно съм съгласна с djipsito.

mississippi
01-06-2012, 17:00
не си заслужава да се нервираш заради нея, само това мога да ти кажа

frgt
01-06-2012, 18:58
Ее и аз мисля, че няма смисъл да се занимавам...ама просто не очаквах такова нещо...
Yligyfrena: приятел мисля, че тук не говорим за любов, а поне за уважение ;)

Благодаря на всички ;)