View Full Version : Възможно ли е ?
xXxAngerfisTxXx
01-06-2012, 19:07
Според вас възможно ли е момче и момиче което преди са се обичали ужасно много и като скъсат след време пак да са заедно ако момчето продължава да обича момичето и и двамата държат връзка макар и рядко ? Момичето вече си има друг.
TheBeliever
01-06-2012, 19:11
Имало е причина да се разделите. Момичето вече е загърбило връзката ви и е продължило напред с друг човек до себе си. Не храни напразни надежди.
LeprikonA
01-06-2012, 20:12
Не храни напразни надежди.
ключово изречение.
за да е приключило всичко, значи поне от едната страна чувствата ги няма, още повече щом вече е с друг човек.
Момичето като си има друг - бегай. К'во си се присетил, че пак искаш да си с нея. Явно повечето си мислите, че момичетата ще ви чакат вечно, та като се присетите колко ги обичате, да не са заети. И не не е възможно, по простата причина, че след време ще се досетите защп , аджеба, сте скъсали.
Не е невъзможно, но зависи и от двама ви, не само от единия. Ако момичето е влюбено в приятеля си, съмнявам се да го остави заради стара приключила връзка ;)
зависи, може момичето още да има чувства и да си е намерила друг, за да забрави бившия си
LoveDrunk
01-07-2012, 21:07
Всичко може попринцип, въпреки че не живеем във филм , но ще ти дам само един съвет- продължи напред. Било ви е хубаво, нека да си остане така.
nickname335
01-08-2012, 18:58
Разбира се, че е възможно.Всичко на тоя свят е възможно и не е изключено нещата така да се извъртят, че да се достигне, че да се съберат отново.
Възможно е. Ама защо да е.. щом вече сте се разделили, значи е имало причина.. не знам де, аз лично съм имала ситуацията да се връщам при бивш и то не един път... еми не се получава. Само боли още повече. Зависи пак от какво естество са проблемите м/у вас, но.. продължавай напред и не го мисли.
IseeDEADbodies
01-09-2012, 11:40
Не живей в миналото, крачките назад са грешни крачки. Не ги прави ! Life goes on ;]
BaffaLsc
01-09-2012, 11:48
Всичко може попринцип, въпреки че не живеем във филм , но ще ти дам само един съвет- продължи напред. Било ви е хубаво, нека да си остане така.
Абсолютно.